3. Gün dondurulmuş embriyo transferi

derya kan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2025
21
9
1
37
Kızlar selam . Daha önceden normal yolla oluşmuş iki gebeliğim var . Her ikisini de bir kez kalp atışı duyduktan hemen sonra 7. Haftada kaybettim. Daha fazla bu azaba dayanamayıp tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Sırf dinlenmek için ve kafam rahat olsun diye işi bıraktım . Henüz transfer oldum. 2 Tane 3. Gün embriyosu AA kalite. Embriyolarımın çok güzel olduğunu söyledi doktor . Transfer de başarılı geçti dedi . 8. Gün kan testi yaptırdım. Halbuki doktor benden 12. Gün kan testi istedi ama işte dayanamadım bilirsiniz bu Duyguyu. Maalesef test sonucu <0.1 çıktı. Çarşamba 17 Eylül asıl test günüm . 4 gün önce test yaptırmış oldum. Daha önce bu durumu yaşayıp sonra pozitif çıkmış olan var mı. Açıkçası biraz moralim de bozuldu . Izmir deyiz. İzmir de olan varsa ayrıca sevinirim cevap verecek olan

Merhaba bu konu hakkında fikrim yok konunuz üstte görünsün diye yazayım dedim umarım pozitif çıkar izmirde mi tedavi görüyorsunuz ben izmirde tedavi görüyorum da

Merhaba, ben de daha yeni 3. gün embriyosu transfer oldum. Doktorum kesin sonuç için iki hafta sonraya test verdi. Bence siz baya erken bakmışsınız. Bence biraz daha bekleyin, moralinizi bozmayınİzmir de nerede tedavi oluyorsunuz ben de izmir deyim

Medical park ta Ahmet hoca da oldum

Bir de bi arkadaşım önceden bakıp çok küçük bir sonuç yakalamış galiba ondan gaz aldım belki görürüm diye . Hüsran oldu

Merhaba! Bende izmirdeym dondurulmuş 3.gün embriyosu oldum 6 eylülde sonuç bekliyorum

Arkadaşınız 3. gün mü 5. gün müydü. Çünkü ikisinin sonucu aynı dönemde çıkmıyor
Arkadaşım 5. Gün embriyosunda 6. Günün de test yapmış minik bir sonuç yakalamış. Zaten o çocuğunu kucağına aldı artık çok şükür benim 3. Gün embriyosuydu 8. Günde yaptım ama çıkmadı bir şey

5. gün embriyoları hep erkenden sonuç vermiş ben de hep öyle hikayeler duydum. 3. Gün için kesin sonuç adına son ana kadar beklememiz gerekiyor sanırım inşallah hayırlı haberler alırsınız çok az kalmış sonucunuza

Tavmergende yapıldı oksapar Progestan estrofem corasprin prednol kullanıyorum sizde öyle mi
Evet bende yoğun bir reçetem var . Her gün oxapar. Bir güm kalçadan progestan , bir güm göbekten prolutex. Günde 3 tane duphaston. Sabah akşam 2 şer tane de estreferm kullanıyorum . Bu arada iki gündür göğüslerimde hassasiyet ve şişlik var . Bugün de kasığımın sol yanında sızı var sabahtan beri. İnşallah doğru işarettir

Benımde öyle sabah 2 estrofem 1 corasprin öğlen göbekten oksapar öğleden sonra 2 redostim 1 prodnol akşam progestan iğne gene akşam 2 estrofem sabah öğle akşamda progestan fitil kullanıyorum çok yoğun umarım tutar sol kaşığım dolu dolu ve bel ağrım var

Bana doktorum eğer pozitif görürsek 10 haftaya kadar kullanmaya devam dedi
Evet kan sulandırıcıyı falan hamileyken kullanan arkadaşlarım oldu. Sanırım benim de öyle olacak pozitif olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…