3. Gün dondurulmuş embriyo transferi

Merhaba ben de 9 eylül 3.gün çift embriyo transferi oldum ama hiç bir şey hissetmiyorum ve bunu bir olumsuzluk olarak düşünüp paniğe kapılmıyor değilim.20 eylül test günüm sabırla bekliyorumRabbim yardımcımız olsun tüm bekleyenlere hayırlı haberler almak nasip olsun

Bana 22
Eylül test günü dediler. Belki ben de 20 sinde yaparim. Hiç idrar testi yaptınız mı?

Kızlar benim bugün test günüm maalesef yine <0.1
Olmadı yani
Hayırlısı
Demek idrar da veya kan da küçük de olsa ip ucu verebiliyormuş
Benim hiç çıkmamıştı önceki erken yaptıklarımda da

Kızlar benim bugün test günüm maalesef yine <0.1
Olmadı yani
Hayırlısı
Demek idrar da veya kan da küçük de olsa ip ucu verebiliyormuş
Benim hiç çıkmamıştı önceki erken yaptıklarımda da
Çok üzüldüm. Ama insallah bir gün pozitifi göreceksiniz siz de.
Lekelenme agri vs yasamis miydiniz?

İlk transferimiz di, 2. Transferi düşünsek hemen yapıyorlar mı? Yoksa bu ki adet geçtikten sonraki ay mı yapıyorlar

İlk transferimiz di, 2. Transferi düşünsek hemen yapıyorlar mı? Yoksa bu ki adet geçtikten sonraki ay mı yapıyorlar
Çok üzüldüm canım Bu arada iki ay önce arkadaşım da negatif sonuç aldı. Diğer ay tekrar yumurta toplama sürecine girdi ve donduruldu. Transferi ekim ayı için düşünülüyor. Hemen transfer yapmadı doktoru.

Ben tekrar yumurta toplatmayacağım bir yumurtam vardı içerde . Onunla son bi şansımızı deneriz . Ondan sonrası nasip zaten. Daha fazlasına ne vucudüm dayanır ne maddiyat Allah verirse olur

Ben tekrar yumurta toplatmayacağım bir yumurtam vardı içerde . Onunla son bi şansımızı deneriz . Ondan sonrası nasip zaten. Daha fazlasına ne vucudüm dayanır ne maddiyat Allah verirse olur
Arkadaşımın sadece 2 tane döllenmişti o zaman. Dondurma şansı yoktu. Ben de aynı durumdayım. Dondurabileceğim yumurtam kalmadı. Sizin bir tane daha olmasına sevindim. Değerlerinize göre transferiniz belli olur bence. Çünkü ilaçlarla e2 ve progesteron hormonu çok yükseliyor.

kızlar merhabalar gebelik testi sonuçlarınız ne geldi acaba ? benimde dün 3. gün embriyosu transferi oldu test günüm 6 ekim heyecanla bekliyorum

Öncelikle hayırlı olsun.Bir adet 3. Gün embriyosu mu transfer ettiniz tutunma ve ilaçları alma süresince nelere dikkat ettinz

Öncelikle hayırlı olsun.Bir adet 3. Gün embriyosu mu transfer ettiniz tutunma ve ilaçları alma süresince nelere dikkat ettinz
Çok teşekkürler iki adet 3. gün taze transfer oldum. Transfer sonrası özellikle ilk hafta çok kısıtlı hareket ettim. İlaçlar kabızlık yapıyor en önemli kısım bu. Transfer öncesi ve sonrasında da lifli şeyler yemeye ve bol sıvı almaya özen gösterin. Kahve ve hamur işi yasak dediler. Çok dikkat ettim. Sağlıklı beslenmeye ve sürekli dinlenmeye çalıştım. Hala daha dikkat ediyorum. Zaten sizi uyarıyorlar evde uzanma, eğilme, ağır kaldırma vs dikkat edin diye.

Hayırlısı olsun sizin içinBenim de bugün belli oldu, hamileyimDarısı başınıza inşallah
çok mutlu oldummmm amin amin inşallah allah razı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşllah .transfer sonrasını ilk gün sayarsak kaçıncı gün kan verdiniz

çok mutlu oldummmm amin amin inşallah allah razı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşllah .transfer sonrasını ilk gün sayarsak kaçıncı gün kan verdiniz
Çok teşekkür ederim sağ olun Transferi hep 0. gün saydım. 14. günde kan verdim.

Çok teşekkür ederim sağ olun Transferi hep 0. gün saydım. 14. günde kan verdim.
Rica ederim sabim sağlıkla kucağınıza aldırsın cevapladığınız içinde teşekkür ediyorum ayrıca . Dr 11. Günü test vermemi söyledi heyecanla bekliyorum lütfen bol bol dua edin bana

Rica ederim sabim sağlıkla kucağınıza aldırsın cevapladığınız içinde teşekkür ediyorum ayrıca . Dr 11. Günü test vermemi söyledi heyecanla bekliyorum lütfen bol bol dua edin bana
Rica ederim Ay hadi bakalım bir bakmışsınız kan sonucu bekliyorsunuz. İnşallah güzel haberlerinizi buraya yazmak nasip olsun bir an önceDualarım sizinle

Selamlar 3.gün embriyosu olupta tutunma belirtileriniz ne zaman kaçıncı gün başladı veya tutunma belirtisi olmayıp pozitif olan var mı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…