Merhaba ben de 9 eylül 3.gün çift embriyo transferi oldum ama hiç bir şey hissetmiyorum ve bunu bir olumsuzluk olarak düşünüp paniğe kapılmıyor değilim.20 eylül test günüm sabırla bekliyorumArkadaşlar 9 Eylül de 3. Gün embriyo transferi oldum. Ya ben hiç bir şey hissetmiyorum. İlaçlardan da olsa herkes birseyler yaşıyor burda gördüğüm. Ne Karın ne kasık ağrısı yaşıyorum. Ne tek damla lekelenme gördüm. Göğüslerde ekstra bi hassasiyet yok. Baş ağrısı yok, uyku hali yok. Endişelenmeli miyim acaba?
Bana 22Merhaba ben de 9 eylül 3.gün çift embriyo transferi oldum ama hiç bir şey hissetmiyorum ve bunu bir olumsuzluk olarak düşünüp paniğe kapılmıyor değilim.20 eylül test günüm sabırla bekliyorumRabbim yardımcımız olsun tüm bekleyenlere hayırlı haberler almak nasip olsun
Çok üzüldüm. Ama insallah bir gün pozitifi göreceksiniz siz de.Kızlar benim bugün test günüm maalesef yine <0.1
Olmadı yani
Hayırlısı
Demek idrar da veya kan da küçük de olsa ip ucu verebiliyormuş
Benim hiç çıkmamıştı önceki erken yaptıklarımda da
Bana 22
Eylül test günü dediler. Belki ben de 20 sinde yaparim. Hiç idrar testi yaptınız mı?
hayır yapmadım sanırım sadece test gününü bekleyeceğim umarım güzel haberi alırız o günBana 22
Eylül test günü dediler. Belki ben de 20 sinde yaparim. Hiç idrar testi yaptınız mı?
Üzgünüm inşallah yakın zamanda pozitif sonucu alırsınızKızlar benim bugün test günüm maalesef yine <0.1
Olmadı yani
Hayırlısı
Demek idrar da veya kan da küçük de olsa ip ucu verebiliyormuş
Benim hiç çıkmamıştı önceki erken yaptıklarımda da
Göğüslerde hassiyet ve kasık ağrılarım çok olmuştu hatta . Ama demek hep ilaçların etkisiÇok üzüldüm. Ama insallah bir gün pozitifi göreceksiniz siz de.
Lekelenme agri vs yasamis miydiniz?
Çok üzüldüm canımİlk transferimiz di, 2. Transferi düşünsek hemen yapıyorlar mı? Yoksa bu ki adet geçtikten sonraki ay mı yapıyorlar
Ben tekrar yumurta toplatmayacağım bir yumurtam vardı içerde . Onunla son bi şansımızı deneriz . Ondan sonrası nasip zaten. Daha fazlasına ne vucudüm dayanır ne maddiyat Allah verirse olurÇok üzüldüm canımBu arada iki ay önce arkadaşım da negatif sonuç aldı. Diğer ay tekrar yumurta toplama sürecine girdi ve donduruldu. Transferi ekim ayı için düşünülüyor. Hemen transfer yapmadı doktoru.
Arkadaşımın sadece 2 tane döllenmişti o zaman. Dondurma şansı yoktu. Ben de aynı durumdayım. Dondurabileceğim yumurtam kalmadı. Sizin bir tane daha olmasına sevindim. Değerlerinize göre transferiniz belli olur bence. Çünkü ilaçlarla e2 ve progesteron hormonu çok yükseliyor.Ben tekrar yumurta toplatmayacağım bir yumurtam vardı içerde . Onunla son bi şansımızı deneriz . Ondan sonrası nasip zaten. Daha fazlasına ne vucudüm dayanır ne maddiyat Allah verirse olur
Hayırlısı olsun sizin içinkızlar merhabalar gebelik testi sonuçlarınız ne geldi acaba ? benimde dün 3. gün embriyosu transferi oldu test günüm 6 ekim heyecanla bekliyorum
Öncelikle hayırlı olsun.Merhaba, ben de daha yeni 3. gün embriyosu transfer oldum. Doktorum kesin sonuç için iki hafta sonraya test verdi. Bence siz baya erken bakmışsınız. Bence biraz daha bekleyin, moralinizi bozmayınİzmir de nerede tedavi oluyorsunuz ben de izmir deyim
Çok teşekkürlerÖncelikle hayırlı olsun.Bir adet 3. Gün embriyosu mu transfer ettiniz tutunma ve ilaçları alma süresince nelere dikkat ettinz
çok mutlu oldummmm amin amin inşallah allah razı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşllah .transfer sonrasını ilk gün sayarsak kaçıncı gün kan verdinizHayırlısı olsun sizin içinBenim de bugün belli oldu, hamileyim Darısı başınıza inşallah
Çok teşekkür ederim sağ olunçok mutlu oldummmm amin amin inşallah allah razı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşllah .transfer sonrasını ilk gün sayarsak kaçıncı gün kan verdiniz
Rica ederim sabim sağlıkla kucağınıza aldırsın cevapladığınız içinde teşekkür ediyorum ayrıca . Dr 11. Günü test vermemi söyledi heyecanla bekliyorum lütfen bol bol dua edin banaÇok teşekkür ederim sağ olunTransferi hep 0. gün saydım. 14. günde kan verdim.
Rica ederimRica ederim sabim sağlıkla kucağınıza aldırsın cevapladığınız içinde teşekkür ediyorum ayrıca . Dr 11. Günü test vermemi söyledi heyecanla bekliyorum lütfen bol bol dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?