• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün dondurulmuş embriyo transferi

Kızlar selam . Daha önceden normal yolla oluşmuş iki gebeliğim var . Her ikisini de bir kez kalp atışı duyduktan hemen sonra 7. Haftada kaybettim. Daha fazla bu azaba dayanamayıp tüp bebek yaptırmaya karar verdik . Sırf dinlenmek için ve kafam rahat olsun diye işi bıraktım . Henüz transfer oldum. 2 Tane 3. Gün embriyosu AA kalite. Embriyolarımın çok güzel olduğunu söyledi doktor . Transfer de başarılı geçti dedi . 8. Gün kan testi yaptırdım. Halbuki doktor benden 12. Gün kan testi istedi ama işte dayanamadım bilirsiniz bu Duyguyu. Maalesef test sonucu <0.1 çıktı. Çarşamba 17 Eylül asıl test günüm . 4 gün önce test yaptırmış oldum. Daha önce bu durumu yaşayıp sonra pozitif çıkmış olan var mı. Açıkçası biraz moralim de bozuldu . Izmir deyiz. İzmir de olan varsa ayrıca sevinirim cevap verecek olan
3 gün embriyosu tutunma sı geç oluyo hemen stres yapma bekle biraz 12 gün kan ver

Ben tekrar yumurta toplatmayacağım bir yumurtam vardı içerde . Onunla son bi şansımızı deneriz . Ondan sonrası nasip zaten. Daha fazlasına ne vucudüm dayanır ne maddiyat Allah verirse olur 🙏
3 gün embriyosu bana da 2 tane transfer edildi ama kimyasal oldu.. 5 gün embriyosu tercih et.. Çünkü 3 gün embriyosu 100 de bıtane si olumlu sonuç alıyo

Back