• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19–23 Kasım Transferi Olanlar Buraya! 💛

Transferden sonra mi değerlerin değişti acaba 🤔
Transferden önce bakmıştım normaldi ama şuan değişmiş midir ne durumdadır bilmiyorum 😇
Benim değerim 3 civarındaydı gebe olmayanlar için bu değer normal ancak doktorum 2.5 altında istiyorum gebelik sürecinde demişti. Bende değerimin pozitif olduğunu gördüğümde hemen tsh baktırdım düşüğe guatr hastalığına felan neden olduğunu bildiğim için. Daha yeni olmasına rağmen değerim 4 küsürlere çıkmıştı hemen ilaç başladık. Sizlerde aksatmayın gidin

Benim değerim 3 civarındaydı gebe olmayanlar için bu değer normal ancak doktorum 2.5 altında istiyorum gebelik sürecinde demişti. Bende değerimin pozitif olduğunu gördüğümde hemen tsh baktırdım düşüğe guatr hastalığına felan neden olduğunu bildiğim için. Daha yeni olmasına rağmen değerim 4 küsürlere çıkmıştı hemen ilaç başladık. Sizlerde aksatmayın gidin
Ben de başladım düşük doz. Kaç günde etki ediyo acaba hemen düşürüyor diye okudum

Şimdi girdim baktım e nabiza
1 ay önce 1.5 muş
İnşallah yukselmemistir

Tüp bebek doktorum cuma vajinal baktırın demişti buradaki doktor karından baktı. Bir de t+15. Bugün 4760 çıktı değerim ondan da çekindim açıkçası çok yüksek dediler. Ama iki günde bir baktırdım hep düzenli artıyor. Anlayacağınız kafam çok karıştı
114787 betam 8. Haftamda karından goremedi Altan bakıldı kalp atışı dışında zaten şekillenmiş bile ama malesef karından görülme çok geç oluyormuş telaş yapmayn makine ile de alakalı oluyo ben özelde 4+6 da kese 5+6 da kalp atışı duydum

114787 betam 8. Haftamda karından goremedi Altan bakıldı kalp atışı dışında zaten şekillenmiş bile ama malesef karından görülme çok geç oluyormuş telaş yapmayn makine ile de alakalı oluyo ben özelde 4+6 da kese 5+6 da kalp atışı duydum
Çok teşekkür ederim cuma günü 4+6 olacak o zaman bakacaklar tekrar ☺️

Benimde salı günü randevum var 5+6 oluyor kese bakılacak ama kalp atışınıda duyarım inşaAllah

Back
X