- 8 Haziran 2020
- 669
- 244
- 103
- 27
- Konu Sahibi seymasminkutlu
-
Gerçekten mi içimi birazda olsa rahatlattınız Allah sizden razı olsun ne olur babada dua edin çok ağır geliyo bu yük artık bana Rabbim hepimizin yükünü sevince çevirsin inşallahKesinlikle erken yaptırmışsınız. Ben 8. ve 9. günlerde idrar testi yapmıştım negatifti. 11. Gün kanda 17 çıktı. Aynı gün idrar testi de yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. Yani demem o ki 9. gün veya 10. gün kan testi verseydim kesin negatif çıkardı.
Tedaviyi nerede oluyorsunuz sıkıntı eşiniz demi pekiİki defa transfer oldum tutmadı 3. Denememde döllenme olmadı eşim azospremi yese ile soerm bulundu spermler iyi olmadığı içinde yumurtayı döllemedi işte bu defa döllendi 3. Güne geldi taze transfer yapıldı direk hiç işlem yapılmadı çünkü doktorumda ümitsizdi bilmiyorum ne yapıcağımı
Bb tüp bebek merkezinde Ankara’da oluyorum evet bende bi sorun görünmüyorlar ama eşim azosprem maalesefTedaviyi nerede oluyorsunuz sıkıntı eşiniz demi peki
Anladım çok geçmiş olsun umarım rabbim nasip eder kucağınıza birtane. İğne falan ne kullanıyor sunuzBb tüp bebek merkezinde Ankara’da oluyorum evet bende bi sorun görünmüyorlar ama eşim azosprem maalesef
OksaparAmin Allah razı olsun inşallahAnladım çok geçmiş olsun umarım rabbim nasip eder kucağınıza birtane. İğne falan ne kullanıyor sunuz
Düşük için iğne kullanmıyor musunuz pekiOksapar
Decavıt vıtamın
Estrofem
Progestan fitil kullanıyorum ilaç olarak
Ben bunları kullanıyorum olmayan ilaçlarda var tabi estrafem d vitamini
İnşallah darısı başınızaGerçekten mi içimi birazda olsa rahatlattınız Allah sizden razı olsun ne olur babada dua edin çok ağır geliyo bu yük artık bana Rabbim hepimizin yükünü sevince çevirsin inşallah
Kesinlikle bu sonuç doğru olmaz 3. Gün embriyosu 7. Gün kanda çıkması çok mümkün değil o yüzden moralinizi bozmayın. Örnek vermek gerekirse benim 5. Gün embriyosu 7. Günde kanda 11 değeriyle öğrendim hamileliğimi yeni yükselmeye başlamıştı lütfen canınızı sıkmayın inşallah bebeğiniz sizinledirKızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
Benim 2.gün embriyosu 7.günde 3 çıkmıştı sonra yükselmişti. Erken yapmışsınız ama ümitsizliğe kapılmayınKızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
3. Gun embriyosu 7. Gunde test yapılmaz doktorunuz söylemedi ya da hiç mi yorumlari okumadiniz . Yani sizin icin söyledim kendi kendinizin moralinizi bozuyorsunuz. 11. Gün verin kan testiniziKızlar 7. Günüm 1.50 çıktı 3. Gün embriyosu sizce sonuç değişir mi erken mi böyle olan varsa lütfen yazsın
Hayır başka ilaç vermedi bana doktorumDüşük için iğne kullanmıyor musunuz peki
Amin Allah razı olsun bende dünden beri sizin gibiyim inşallah iyi olur inşallahİnşallah darısı başınızao kadar zor bir süreç ki çok yıpratıcı oluyor. Bende çok çektim bu konuda. Hatta benimde 4. denememdi ve yine olmadı diye nasıl ağladım anlatamam. İçin dışıma çıktı ağlamaktan. Sonra kan testlerimdeki artışları görünce ağlamalarım devam etti. En son kalp atışını duydum orda doktorun yanında salya sümük ağladım. Sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah bundan sonrası benim gibi mutluluktan ağlarsınız.
Yaaa inşallah öyle olur Allah razı olsun3. Gun embriyosu 7. Gunde test yapılmaz doktorunuz söylemedi ya da hiç mi yorumlari okumadiniz . Yani sizin icin söyledim kendi kendinizin moralinizi bozuyorsunuz. 11. Gün verin kan testinizi
Ayy inşallah öyle olur Allah razı olsun hepimizden yeniden umutlandırdığınız beniBenim 2.gün embriyosu 7.günde 3 çıkmıştı sonra yükselmişti. Erken yapmışsınız ama ümitsizliğe kapılmayın
Valla diğer konuda da yazdım size çizgi bayağı net görünüyor hayırlı olsun diyelim şimdiden ama kan vermek için gününüzü bekleyin en sağlıklı olanı odurMerhaba arkadaşlar,bugün sabah erken gebelik testi yaptım t+8.günüm.Silik çizgi var foto da net çıkartamadım sankiinşllh hamileyimdir dua edin lütfen
Eki Görüntüle 3677239 Eki Görüntüle 3677240
Teşékkürler bekleyeceğim.inşllh yani bekleyebilirimValla diğer konuda da yazdım size çizgi bayağı net görünüyor hayırlı olsun diyelim şimdiden ama kan vermek için gününüzü bekleyin en sağlıklı olanı odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?