• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyo 7. Günde günde kan sonucu lütfen bakın

Siz tranfer oldunuz mu kaçıncı gün inşaallah mutlu haberi en yakında alırız ve sağlıkla ilerler kucağımıza alırız 🤲🏻
Evet dün yapıldı transferim 4. Transferim 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane bakalım ne olacak merakla bekliyorum aminnn Allahım hepimize nasip etsin hepimize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰

Merhaba rabbim güzel haberler veriri hepimize inşallah bu zamanda bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması yada kaşık ağrısı falan oldumu
Hiç belirti olmadı kanamada olmadı bende sadece sağ tarafımda bacağımdan kasığıma doğru çekilme hissi oluyordu tek taraflı ama bir sürü ilaç kullanıyoruz onlarda yapıyor Hiç bişey hissetmiyorsunuz yanii belirti aramayın ben tutmadı diye çok üzülmüştüm inşallah güzel haberler alırsınız🥰

Hiç belirti olmadı kanamada olmadı bende sadece sağ tarafımda bacağımdan kasığıma doğru çekilme hissi oluyordu tek taraflı ama bir sürü ilaç kullanıyoruz onlarda yapıyor Hiç bişey hissetmiyorsunuz yanii belirti aramayın ben tutmadı diye çok üzülmüştüm inşallah güzel haberler alırsınız🥰
Amin inşallah 🙏

Arkadaşlar bende 12 Kasım da transfer oldum üç tane beşinci gün embriyosu transfer edildi dokuzuncu gün idrar testi yaptım negatif çıktı kan vermeye korkuyorum baya ağladım yıprattım kendimi negatif görünce kanda da negatif çıkacak diye düşünmeye başladım

Belki yükselir negatif değil bide öyle düşün şuan büyük bi şans onu göremeyen ne kadar çok insan var bol bol dua et inşallah iyi olur bizede haber ver olur m
Çok düşük çıktı beklediğime göre inşallah yükselir karmakarışığım Rabbim tez Vakitte bu yolda olan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Back
X