- Konu Sahibi seymasminkutlu
Yerleşme kanaması olmadı demiAmin cnm sağol.kasıkta bıçak saplanması ve ayaklarım çok üşüyordu.Ama kasık ağrım snra geçti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme kanaması olmadı demiAmin cnm sağol.kasıkta bıçak saplanması ve ayaklarım çok üşüyordu.Ama kasık ağrım snra geçti.
Evet dün yapıldı transferim 4. Transferim 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane bakalım ne olacak merakla bekliyorum aminnn Allahım hepimize nasip etsin hepimizeSiz tranfer oldunuz mu kaçıncı gün inşaallah mutlu haberi en yakında alırız ve sağlıkla ilerler kucağımıza alırız![]()
İnşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet dün yapıldı transferim 4. Transferim 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane bakalım ne olacak merakla bekliyorum aminnn Allahım hepimize nasip etsin hepimize![]()
Hayır bende hamileyim çok şükür 13. HaftalıkÇok sağolun ağzınızdan bal damlıyorevet prodictor marka....siz bebişinizi kucağınıza aldınız mı
Hiç belirti olmadı kanamada olmadı bende sadece sağ tarafımda bacağımdan kasığıma doğru çekilme hissi oluyordu tek taraflı ama bir sürü ilaç kullanıyoruz onlarda yapıyor Hiç bişey hissetmiyorsunuz yanii belirti aramayın ben tutmadı diye çok üzülmüştüm inşallah güzel haberler alırsınızMerhaba rabbim güzel haberler veriri hepimize inşallah bu zamanda bi belirtiniz oldumu yerleşme kanaması yada kaşık ağrısı falan oldumu
Amin inşallahHiç belirti olmadı kanamada olmadı bende sadece sağ tarafımda bacağımdan kasığıma doğru çekilme hissi oluyordu tek taraflı ama bir sürü ilaç kullanıyoruz onlarda yapıyor Hiç bişey hissetmiyorsunuz yanii belirti aramayın ben tutmadı diye çok üzülmüştüm inşallah güzel haberler alırsınız![]()
Öyle yapıyorum canım Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdikkat et moralini yüksek tut
![]()
Kaçıncı gününüz bugunBenimde 7.5 çıktıyarın tekrar kan vericem ama korkuyorum
![]()
Acaba kalbi duran pgtli embriyo muydu ? benim de benzer tecrübem olmuştu da2. Deneme builk denemede tutunmuştu 8. Haftada kalbi durdu yavrumun
olacakla geleceğe çare yok ama üzülmemek elde değil
Yok hayır olmadıYerleşme kanaması olmadı demi
Yaaa allah sağsalim kucağınıza aldırsın insllhHayır bende hamileyim çok şükür 13. Haftalık![]()
Bugün 13. Gün 11 gün test verdim 7.5 çıktı yarın tekrar vericemKaçıncı gününüz bugun
Pgt genetik test sanırım o konularda çok bilgim yokta benim 3. Gün embriyosuydu ona genetik yapılmıyor sanırım.Acaba kalbi duran pgtli embriyo muydu ? benim de benzer tecrübem olmuştu da
Belki yükselir negatif değil bide öyle düşün şuan büyük bi şans onu göremeyen ne kadar çok insan var bol bol dua et inşallah iyi olur bizede haber ver olur muBugün 13. Gün 11 gün test verdim 7.5 çıktı yarın tekrar vericem![]()
Çok düşük çıktı beklediğime göre inşallah yükselir karmakarışığım Rabbim tez Vakitte bu yolda olan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinBelki yükselir negatif değil bide öyle düşün şuan büyük bi şans onu göremeyen ne kadar çok insan var bol bol dua et inşallah iyi olur bizede haber ver olur m
Amin inşallah biz dua edelim inşallah hiç beklemediğimiz şekilde yükselir sağlıcakla kucağımıza alırız hepimizÇok düşük çıktı beklediğime göre inşallah yükselir karmakarışığım Rabbim tez Vakitte bu yolda olan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Amin inşaallah Allah razı olsunAmin inşallah biz dua edelim inşallah hiç beklemediğimiz şekilde yükselir sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz
Merhaba test verdiniz mi acabaAmin inşaallah Allah razı olsun![]()
Merhaba verdim sonuç bekliyorumMerhaba test verdiniz mi acaba