- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Liveyourdream
Hatta dedim 3.gün embiryosu geç çıkar filan kan da az da olsa değer çıkar 10. Gün var bana bildir dediAaa bana öyle demedi doktorum sen napıcaksın 10. Gün vericekmisin kan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatta dedim 3.gün embiryosu geç çıkar filan kan da az da olsa değer çıkar 10. Gün var bana bildir dediAaa bana öyle demedi doktorum sen napıcaksın 10. Gün vericekmisin kan
Canım insallaaah pozitifi görürsünKızlar crione jel hafif kahve rengi gelmiş bu normal mi
Valla canım bilmiyorum ilk defa bugün kahve çok çom az akıntı vardı sonu ne olur hiç bilmiyorum rabbim burada bulanan herkese nasip etsin inşallah pozitif i ve sağ salim doğum yapmayıCanım insallaaah pozitifi görürsün
Ben jel kullanmıyorum ama insallah yerleşme kanamasının bir işaretidir
İnsallaaah canımmmValla canım bilmiyorum ilk defa bugün kahve çok çom az akıntı vardı sonu ne olur hiç bilmiyorum rabbim burada bulanan herkese nasip etsin inşallah pozitif i ve sağ salim doğum yapmayı
Kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı gününBen bu sabah test yaptım kızlar idrarda negatif çıktı
Bende yok malesefff olmadı yaniGünaydın kızlar:) benim de test günün salı ama pazartesi idrar testi yaparım çünkü Pazartesi işe başlıyorum.
Size bir şey danışacağım. Sizin de göğüslerde şişlik oldu değil mi? Ama sanki sol göğsümün alt kısmında sağda olmayan hafif bir şişlinlik var. Kitle desem değil de tek tarafta olunca meraklandım:/
Canımmm belki erkendir daha idrara geç geçiyor hcgBen bu sabah test yaptım kızlar idrarda negatif çıktı
3.gün embriyosu 11.günüm 9 martta transfer oldum sonuç için 21 marta gün verdiler ama ben dayanamadım yaptım test allahtan ümit kesilmez belki geç oluşmuştur embriyo kişisiKaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günün
Sen yaptınmı canım test inşallah senin dediğin gibidirCanımmm belki erkendir daha idrara geç geçiyor hcg
Ben yapmadım daha yarın sabah yapıcam allah izin verirseSen yaptınmı canım test inşallah senin dediğin gibidir
Canım önemli olan kan bakalım insallaah idrarına geçmemiştir daha3.gün embriyosu 11.günüm 9 martta transfer oldum sonuç için 21 marta gün verdiler ama ben dayanamadım yaptım test allahtan ümit kesilmez belki geç oluşmuştur embriyo kişisi![]()
Bence de umudunu kaybetme canım3.gün embriyosu 11.günüm 9 martta transfer oldum sonuç için 21 marta gün verdiler ama ben dayanamadım yaptım test allahtan ümit kesilmez belki geç oluşmuştur embriyo kişisi![]()
İnşallah canım benim nasip artıkCanım önemli olan kan bakalım insallaah idrarına geçmemiştir daha![]()