3. Gün Embriyo Transferi

Ben 11.günümde yani bu sabah idrar testinde negatifi gördüm. Olumlu olumsuz belirti yazmayacağım en güzeli oluruna bırakıp hiç okuyup kafa karıştırmadan günü beklemek:) tüh olmadı veya aa oldu galiba denen çeşitli belirtiler yaşadım çünkü. güzel Haberler alır geri kalanlar umarım

Allah razı olsun canım rabbimin izniyle insallah alırım insallah sende güzel haberler verirsin sakın umudunu kaybetme 🙏🌸🌿

Kızlar sonuçları yazan yok negatif mi ? Aydingulu merak ediyorum? Benimde salı günü sonuç alcam 3 gün dondurulmus embriyo 8 hücreli ve ilk defa bu hucre sayisi.3 tane koydular 8 8 6 hucreli

Maalesef benim negatif oldu 9. Gün idrar testi yaptım negatifti bugünde kanda gördüm negatifi nasip değilmiş. İnsallah diğer arkadaşların güzel haberlerini okuruz 🙏

Nedense bende öyle hissediyorum 4 tane embryom var 2 2 donduruldu ama hiç umudum yok rabbim yardımcımız olsun 😞🙏

Olmadi cnm ya.Allah belki seni o tek embriyo ile Birakir bilemezsin.biliyorum sonuca kadar stres merak sabırsızlık alıcak seni elinde değil bilirim Şunu unutma Allahdan hiç bir zaman umudunu kesme.

Canım hiç üzme kendini görüyoruz duyuyoruz tek yumurta ile gebe kalan kaç kadın var bahçeciden takip ediyorum ben altın yumurta diyorlar ki seninki embriyo sansın onlara göre daha yüksek

Back
X