3.gün embriyo transferi

gelartkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
476
215
53
32
Merhabalar kader arkadaşlarım. 26 Ağustos Perşembe günü 3.gun embriyo transferim gerçekleşti. İnşallah miniklerimiz bize sımsıkı tutunur. O kadar gün geçti gitti şimdi 12 gün bir türlü geçmek bilmiyor. Sizler ne durumdasınız

Hayırlı olsun miniğiniz inşallah size tutunur

Tabi ki hiçkimse sınanmadığı acıyı bilemez . Bu yollardan geçmiş olanlar birbirlerini çok iyi anlar
Bol bol dinlen iş yapma rahatına bak kendinde çok belirti arama hiç belirti yaşamadım ama tuttu en önemli belirti kan testidir .Rabbim en kısa zamanda senin de yüzünü güldürsün

Allah'ım kimseyi imtihan etmesin bizlere de güç kuvvet versin inşallah yaaa maşallah inşallah sağlıkla kavuşursun mucizene. Böyle duyunca da çok mutlu oluyorum. Hiç aramıyorum belirti belirti yaşamadan pozitif olan çok kişi okuyorum. Sen yaşadın mı belirti? Vücut da sürekli dinlenmek istemiyor

Hiç belirti yaşamadım hatta çok çok ümitsizliğe kapıldım .ama 6.günden sonra sabahları uyanınca afedersin hamile kadının suyu gelir ya öyle bi akıntı oluyordu . Ama onu da kullandığım ilaçlara bağlıyorum . 6.gün idrar testinde çıktı tabi eşim inanamadı kan verdim değerim güzeldi ama hem kan hem idrar testi yapıyordum günüme kadar 6 tane idrar testi yaptım . Değerim 2000 i geçmiş eşim yine diyor bi daha idrar testi yap bakalım. Kendimi doktoru inandırdım eşimi inandıramadım

Kaçıncı gün embriyosuydu. Ayy şu anda benim de 6.gun ama test için falan çok erken değil mi maşallah değerin de çok iyiymiş Allah'ım inşallah darısı başıma çok amin

Kaçıncı gün embriyosuydu. Ayy şu anda benim de 6.gun ama test için falan çok erken değil mi maşallah değerin de çok iyiymiş Allah'ım inşallah darısı başıma çok amin
3.gün embriyosu için erkendir . Benim 5. Gün dondurulmuş embriyoydu canım . İnşallah darısı başına

3.gün embriyosu için erkendir . Benim 5. Gün dondurulmuş embriyoydu canım . İnşallah darısı başına
Benim taze transfer durumumuz baya farklı. Erken teste falan hiç gerek yok en iyisi. Herşey olacağına varıyor Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah haftaya salı test günüm dua et bizlere inşallah

Taze embriyoysa ilaçların etkisi devam ediyordur . Salı gününe bir şey kalmamış dayan canım .inşallah hayırlı sonuçlar alacaksın

sımsıkı tutunsun size miniğiniz, stres yapmayın, ilaçlarınızı aksatmayın saati saatine kullanın, kendinizi çok yormayın ama yatağa bağımlıda kalmayın ufak tefek işler yaparak kafanızı rahatlatın, evin içinde yada evinize yakın bir parkta ufak yürüyüşler yapın ve en önemlisi tevekkül edin bol bol dua edin yavrunuz size gelsin inşAllah

Ne güzel yazmışsınız biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Bu duyguları yaşayan kişilerle konuşmak insana iyi geliyor

Ne güzel yazmışsınız biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi. Bu duyguları yaşayan kişilerle konuşmak insana iyi geliyor
Kesinlikle bundan sonrası Rabbime kalmış 3. denemesinde pozitifi görmüş bir anne adayı olarak o kadar iyi anlıyorum ki duygularınızı, heycanınızı Rabbim emeklerinizin karşılığını versin :)

Kesinlikle bundan sonrası Rabbime kalmış 3. denemesinde pozitifi görmüş bir anne adayı olarak o kadar iyi anlıyorum ki duygularınızı, heycanınızı Rabbim emeklerinizin karşılığını versin :)
İnşallah hayırla sağlıkla kavuşun miniginize ne büyük mutluluktur Rabbim bizede nasip etsin inşallah

İnşallah hayırla sağlıkla kavuşun miniginize ne büyük mutluluktur Rabbim bizede nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun çok büyük bir mutluluk ama her anı korku dolu tam anlamıyla sevinemiyorsunuz bile, 23 haftalık olduk hala diken üstündeyim

Merhaba :)
Benim de ilk denemem. Bugün transferimin 8. günü. Cuma günü kandan test yaptıracağız. İnşallah pozitifi görürüz. Çok heyecanlıyım ben de herkes gibi. Belirti olarak çok uykusu gelen var mı? Bugün tüm gün uyudum neredeyse

Güzel haberler alın inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…