- 10 Mart 2023
- 42
- 4
- 6
- 28
- Konu Sahibi Kahvekokusu0
-
Merhaba evet negatif maalesef. Zaten bir tane embriyomuz kaldı nasipse onu deneyeceğiz
İnşallah bu seferki tutar. İçinizi ferah tutun ben cok sıkıntı yapıyorum, banada 9 martta taze transfer oldu yarın 7.gunum test yapmamak icin zor duruyorum
Umarımİnşallah bu seferki tutar. İçinizi ferah tutun ben cok sıkıntı yapıyorum, banada 9 martta taze transfer oldu yarın 7.gunum test yapmamak icin zor duruyorum
İnşallah dualarınza talibim. Benimde adet ağrılaım oluyor arada sırada artık Allah ne yazdıysa o olucak sizede en kısa zamanda Allah nasip etsinUmarımAllah hepimizin gönlüme göre versin, benim adet olacak gibi ağrılarım oldu duygusal değişimler vs ama ilaçların yan etkisiymiş hepsi maalesef. Ben 7.günden sonra yapmıştım hep idrar negatif çıkmıştı inşallah sizin tutar stres yapmayın hiç bende çok yapmıştım elinde olmuyor insanın
Amin inşallahİnşallah dualarınza talibim. Benimde adet ağrılaım oluyor arada sırada artık Allah ne yazdıysa o olucak sizede en kısa zamanda Allah nasip etsin
Sonucunuz ne olduArkadaşlar merhaba, 2martta transfer oldum 3.gün embriyosu taze transfer edildi. İlk denemem. Acaba siz ne zaman idrar testi yaptınız ? Korkuyorum yapmaya zaten çok yeni tabi ama okuduğum kadarıyla 5. 6. Gün test yapıp öğrenenler olmuş
Maalesef negatif olmadıSonucunuz ne oldu
Negatif maalesefMeraba durumunuz belli oldumu
Neden taze transfer oldunuz bende taze istiyorum yarın opu olucam inş pozitif olmuştur sizinkisisArkadaşlar merhaba, 2martta transfer oldum 3.gün embriyosu taze transfer edildi. İlk denemem. Acaba siz ne zaman idrar testi yaptınız ? Korkuyorum yapmaya zaten çok yeni tabi ama okuduğum kadarıyla 5. 6. Gün test yapıp öğrenenler olmuş
İnş pozitif görürsünüz kimlere taze transfer ediyorlar acaba yarın opu olucamİnşallah dualarınza talibim. Benimde adet ağrılaım oluyor arada sırada artık Allah ne yazdıysa o olucak sizede en kısa zamanda Allah nasip etsin
Rahim hazırdı dondurup sonraya bırakmadı doktorumuz taze yaptı ama maalesef olmadı benim negatif tek bir embriyom kaldı zaten onu transfer ettireceğiz nasipse ama iki ay geçmesi gerekiyormuş sanırımNeden taze transfer oldunuz bende taze istiyorum yarın opu olucam inş pozitif olmuştur sizinkisis
Allahım inş ikinciye nasip eder neden tutmamış peki ne dedi doktor rahim de hazırmış mademRahim hazırdı dondurup sonraya bırakmadı doktorumuz taze yaptı ama maalesef olmadı benim negatif tek bir embriyom kaldı zaten onu transfer ettireceğiz nasipse ama iki ay geçmesi gerekiyormuş sanırım
Umutsuz olmayın gününüz bekleyin sorun neydi sizinMerhaba
Ben 3. Gun taze embiyo transfer oldum. Bugün 9. Günüm yarın test günüm.
Erken gebelik negatif cikti Bugün
Ve 3. Denemem benim..
Pozitif olanlari imrenerek okuyorum.
Cok fazlasiyla dikkat ediyorum..
Neden olmuyor benim??
Sorun galiba 40 yaşında olmam.. Yaş ileri olunca yumurta kalitesi düşüyor..Umutsuz olmayın gününüz bekleyin sorun neydi sizin
Görünürde bizimde bir problemimiz yok bütün testler vs hepsi normal ama maalesef bizde elde edemedik. Umarım sizin pozitif sonuçlanır ama 3.gün transferde 12.gün test günü demişti bana doktorum erken çıkmıyor demişti sizin doktorunuz o şekilde ilerliyor sanırım her doktor farklı tabi. Moral bozmayın önce kana sonra idrara geçiyor demişti doktorum son güne kadar umut varMerhaba
Ben 3. Gun taze embiyo transfer oldum. Bugün 9. Günüm yarın test günüm.
Erken gebelik negatif cikti Bugün
Ve 3. Denemem benim..
Pozitif olanlari imrenerek okuyorum.
Cok fazlasiyla dikkat ediyorum..
Neden olmuyor benim??
Rabbime sığınınSorun galiba 40 yaşında olmam.. Yaş ileri olunca yumurta kalitesi düşüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?