- 10 Aralık 2022
- 2.877
- 1.513
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Merhaba dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün üstünden 5 gün geçti hiç belirtim yok çok korkuyorum böyle olup bebeği tutunan var mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti olmamıştı bendede. 7.gün regl oluyorum sanmıştım hatta kasıklarım dolu dolu gibiydi meğerse bebektenmişMerhaba dondurulmuş 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün üstünden 5 gün geçti hiç belirtim yok çok korkuyorum böyle olup bebeği tutunan var mı![]()
bende öyle 20 aralık 3.gün embriyo transferi ilk denemem.Ben de ayın 19da 3. Gün embriyo transferi oldum. Bu ikinci denememiz. Diğerini 2 ay önce oldum.
Bugün 4. Günüm dünden beri adet olacakmisim gibi bir his, ağrı var . Bakalım 31 aralık test günüm.
Öyle oluyor zaten normalbende öyle 20 aralık 3.gün embriyo transferi ilk denemem.
6.gün bugün ama hiç bir belirti yok. arasıra adet sızısı oluyor o kadar.
garip geldi banada
ne bileyim, okuyorum da herkeste bir lekelenme kanama ağrı sızı bişeyler var.Öyle oluyor zaten normal![]()
Bende yaşamadım tüp bebek olmasa 7.haftaya kadar hamile olduğumu anlamazdım bilene bileyim, okuyorum da herkeste bir lekelenme kanama ağrı sızı bişeyler var.
ben hiç bir şey yaşamıyorum.
Bende yaşamadım tüp bebek olmasa 7.haftaya kadar hamile olduğumu anlamazdım bile
İnşallah hayırlısı olsuninşallah benimde öyledir. 2 ocak test günü bakalım.
ama 31 inde kan veresimde var
Evde idrar testi yapmış miydinizBelirti olmamıştı bendede. 7.gün regl oluyorum sanmıştım hatta kasıklarım dolu dolu gibiydi meğerse bebektenmiş
Evet 7.gün negatif 8.gün hafif çizgiyle belli olmuştu kan vermiştim 28 çıkmıştı.Evde idrar testi yapmış miydiniz
Peki 7. Günden sonra sanci agri oldu mu 10 11 günlerdeEvet 7.gün negatif 8.gün hafif çizgiyle belli olmuştu kan vermiştim 28 çıkmıştı.
Yok çok rahat bir hamilelik geçirdim ben. Sadece böyle garip bir şişkinlik gibi his vardı birde sanki kazı çalışması yapıyorlarmış gibi nasıl anlatsam bilemedimPeki 7. Günden sonra sanci agri oldu mu 10 11 günlerde