- Konu Sahibi Mavi Kanat
-
Bilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Belirti de yok. Hayırlısı tabiki.. Bugünkü sonucun nasıl?Ama senin değerin güzel yükselmiş ilaçlarını aksatma ve kafana çok takma başka şeylerle ilgilen kendini yormadan.. nasibi varsa gelir zaten içini ferah tut canım inan ve hisset sadece
Bir şey hissetmemen gayet normal canım bende bir şey hissetmiyorum zaten ve bugün çok şaşırdım kan değerim 74 olmuşBilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Belirti de yok. Hayırlısı tabiki.. Bugünkü sonucun nasıl?
Canım nasılsın merak ettim seni ?Merhaba benim de 3. Gün embriyo transfer edildi. 11. Gün 19 çıktı değerim iki gün sonra 50 çıktı. Doktorum degerin düşük olduğunu ve bu hafta perşembe tekrar test verip ona göre karar verelim dedi. İlaçlara devam ediyorum. Hayırlısı bakalım.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insaallah.
Yaa çok sevindim. Hayırlısıyla keseyi de görelim inşaallah. Güzel güzel katlanıp artsın.Bir şey hissetmemen gayet normal canım bende bir şey hissetmiyorum zaten ve bugün çok şaşırdım kan değerim 74 olmuşhiç beklemiyordum tabi keseyi görüp kalp atışını duymayana kadar sevinemiyoruz inşallah o günleri de görürüz sağlıklı bir şekilde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi bakıcaz artık hayırlısıyla güzel haberleri alalım inşallah
İyiyim şaşkınım. Bugün değerim 322 çıktı. Doktor pazartesi tekrar kana baktıralim dedi. Bugün adet olacak gibi şiddetli ağrım var doktor sürekli olursa haber ver dedi. Bakalım hayırlısı.Canım nasılsın merak ettim seni ?
Maşallah değerin çok güzel canım inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını da duyarsınİyiyim şaşkınım. Bugün değerim 322 çıktı. Doktor pazartesi tekrar kana baktıralim dedi. Bugün adet olacak gibi şiddetli ağrım var doktor sürekli olursa haber ver dedi. Bakalım hayırlısı.
Insaallah canım.Maşallah değerin çok güzel canım inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını da duyarsıniyice annesine tutunuyordur ondan dolayı sancı oluyordur içine ferah tut inşallah
Benim 11. Gün 18 di değerim bozma moralini. Insaallah sağlıkla artar değerin. Önemli olan en az %60 artması değerin 2 günde bir.Kızlar merhaba benim de 9. Gün 18.6 çıktı yarın tekrar test vereceğim dünden beri sürekli araştırıyorum moralim çok bozuldu sizlerin durumunu okuyunca umut oldu bana da
Canım son durum ne merak ettimMerhaba canım, benim 2 gün sonra sonucum 26 oldu dr tekralamamı istedi 2 gün sonra 34 oldu çok yavaş oldu ben dedim bitti bence kimyasal gebelik falan sonra dr progesteronuma baktı 20 lerde falanmış gebelik devam ediyor dedi ama çok umut vermedi çünkü bir anormallik olduğunu hissetti 3 gün sonra gel tekrar hcg bakalım dedi.. bugün kan verdim işte sonucu bekliyorum ama umudum yok açıkçası..
Amin aminBenim 11. Gün 18 di değerim bozma moralini. Insaallah sağlıkla artar değerin. Önemli olan en az %60 artması değerin 2 günde bir.
İçini ferah tut canım bebeğin seninleKızlar merhaba benim de 9. Gün 18.6 çıktı yarın tekrar test vereceğim dünden beri sürekli araştırıyorum moralim çok bozuldu sizlerin durumunu okuyunca umut oldu bana da
Sonucum 74 oldu iki gün sonra da 99 oldu ama lekelenmelerim başladı 3 gün sürdü şiddetli adet sancısı çektim hatta kan geldi durdu şuan da her lavaboya gittiğimde peçeteye kırmızı kan geliyor duruyor ara ara bence kimyasal olacak hiç umudum yokCanım son durum ne merak ettim
Dün baktırdım 99 çıktı pazartesi tekrarlanacak bakalım artık kısmetInsaallah canım.Hepimiz görelim o güzel anları Sen bir daha baktırdın mi kana?
İnşallah güzel artış sağlar aynı durumdayızKızlar merhaba benim de 9. Gün 18.6 çıktı yarın tekrar test vereceğim dünden beri sürekli araştırıyorum moralim çok bozuldu sizlerin durumunu okuyunca umut oldu bana da
Kacinci gün embriyosuydu belki yavaş ilerliyordurDün baktırdım 99 çıktı pazartesi tekrarlanacak bakalım artık kısmet
Bozma moralini tutunma kanamasıdır o. Bebeğine güven, inan.Dün baktırdım 99 çıktı pazartesi tekrarlanacak bakalım artık kısmet
Moralini yüksek tut yerleşme kanaması olabilir canım hayırlı haberlerini.bekliyoruz.Sonucum 74 oldu iki gün sonra da 99 oldu ama lekelenmelerim başladı 3 gün sürdü şiddetli adet sancısı çektim hatta kan geldi durdu şuan da her lavaboya gittiğimde peçeteye kırmızı kan geliyor duruyor ara ara bence kimyasal olacak hiç umudum yokpazartesi tekrar hcg bakıcam o zaman net belli olur her şey
3.gün embriyosuydu bilmiyorum ara kanamalar beni tedirgin ediyor kimyasal diye düşünüyorumKacinci gün embriyosuydu belki yavaş ilerliyordur
İnşallah canımBozma moralini tutunma kanamasıdır o. Bebeğine güven, inan.Pazartesi birbirimize iyi haberler vereceğiz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?