3.gün embriyosu 10.gün hcg 14.51 olup sonra yükselen var mı ?? :((((

Ama senin değerin güzel yükselmiş ilaçlarını aksatma ve kafana çok takma başka şeylerle ilgilen kendini yormadan.. nasibi varsa gelir zaten içini ferah tut canım inan ve hisset sadece
Bilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Belirti de yok. Hayırlısı tabiki.. Bugünkü sonucun nasıl?

Bilmiyorum hiçbir şey hissetmiyorum. Belirti de yok. Hayırlısı tabiki.. Bugünkü sonucun nasıl?
Bir şey hissetmemen gayet normal canım bende bir şey hissetmiyorum zaten ve bugün çok şaşırdım kan değerim 74 olmuş hiç beklemiyordum tabi keseyi görüp kalp atışını duymayana kadar sevinemiyoruz inşallah o günleri de görürüz sağlıklı bir şekilde Dr iki gün sonra tekrar kan istedi bakıcaz artık hayırlısıyla güzel haberleri alalım inşallah

Canım nasılsın merak ettim seni ?

Yaa çok sevindim. Hayırlısıyla keseyi de görelim inşaallah. Güzel güzel katlanıp artsın.

İyiyim şaşkınım. Bugün değerim 322 çıktı. Doktor pazartesi tekrar kana baktıralim dedi. Bugün adet olacak gibi şiddetli ağrım var doktor sürekli olursa haber ver dedi. Bakalım hayırlısı.
Maşallah değerin çok güzel canım inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını da duyarsın iyice annesine tutunuyordur ondan dolayı sancı oluyordur içine ferah tut inşallah

Kızlar merhaba benim de 9. Gün 18.6 çıktı yarın tekrar test vereceğim dünden beri sürekli araştırıyorum moralim çok bozuldu sizlerin durumunu okuyunca umut oldu bana da

Maşallah değerin çok güzel canım inşallah sağlıkla keseyi görüp kalp atışını da duyarsın iyice annesine tutunuyordur ondan dolayı sancı oluyordur içine ferah tut inşallah
Insaallah canım. Hepimiz görelim o güzel anları Sen bir daha baktırdın mi kana?

Kızlar merhaba benim de 9. Gün 18.6 çıktı yarın tekrar test vereceğim dünden beri sürekli araştırıyorum moralim çok bozuldu sizlerin durumunu okuyunca umut oldu bana da
Benim 11. Gün 18 di değerim bozma moralini. Insaallah sağlıkla artar değerin. Önemli olan en az %60 artması değerin 2 günde bir.

Canım son durum ne merak ettim

İçini ferah tut canım bebeğin seninle inşallah değerin güzel katlanır sımsıkı tutunur sana yavrun

Canım son durum ne merak ettim
Sonucum 74 oldu iki gün sonra da 99 oldu ama lekelenmelerim başladı 3 gün sürdü şiddetli adet sancısı çektim hatta kan geldi durdu şuan da her lavaboya gittiğimde peçeteye kırmızı kan geliyor duruyor ara ara bence kimyasal olacak hiç umudum yok pazartesi tekrar hcg bakıcam o zaman net belli olur her şey

Moralini yüksek tut yerleşme kanaması olabilir canım hayırlı haberlerini.bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…