3.gün embriyosu 10.gün hcg 14.51 olup sonra yükselen var mı ?? :((((

Mavi Kanat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
38
21
3
29
Kızlar merhabalar benim 3.gün embriyosu 10.gün yani bugün test yaptım HCG 14.51 çıktı üzgünüm biraz benimle aynı bu durumda olup sonra HCG si yükselen var mı ?? Lütfen biraz içimi ferahlatın

Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün test verdiklerini bilmiyorum ama ben çok duydum 11/13 gibi değerler ile gebeliği öğrenip sağlıklı ilerleyen. İki gün sonra tekrar kan verin inşallah artar

Benim 12. Gün 15.5 çıkmıştı.2 gün sonra tekrar yaptırdım 4 e düştü ve kimyasal oldu maalesef
Umarım sizin yükselir ve sağlıkla devam eder

Benim 12. Gün 15.5 çıkmıştı.2 gün sonra tekrar yaptırdım 4 e düştü ve kimyasal oldu maalesef
Umarım sizin yükselir ve sağlıkla devam eder
Yaaa üzüldüm bak şimdi .. hakkınızda hayırlsı olsun inşallah rabbim en güzel zaman da nasip eder hepimize Sizin kaçıncı gün embriyosuydu peki?

Yaaa üzüldüm bak şimdi .. hakkınızda hayırlsı olsun inşallah rabbim en güzel zaman da nasip eder hepimize Sizin kaçıncı gün embriyosuydu peki?
Benim 5. Gün embriyosuydu,sizi üzmek istemedim.Herkesin aynı olacak değil devam edenlerde var.Kısmeti varsa gelecek zaten biz elimizden geleni yapıyoruz

Benim 6.gün embriyosuyla 11.gün 19,25 çıkmıştı bazen 2 kat bazen %60 civarlarında artış gösterdi fakat kalp atışı olmadı 9.haftada düşük yapmak zorunda kaldım , tabi herkes bir değil ben çok kişi gördüm bu şekilde olup sağlıklı ilerleyen. İnşallah senin de öyle olur

Böyle olunca insan üzülüyor ama aslında belki de hakkımızda böyle olması daha hayırlı bilemiyor insan.. bazen şer gördüğümüz hayırdır belki de rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Tabiki insan başta üzülüyor ama sonrasında şükrediyor çünkü hayrın nerede olduğunu bilmiyor insan olanda hayır vardır her zaman ben o duyguyu tattığım için bile çok mutluyumsonucun 0 gelmediği sürece hiç korkma şuan bebeğin seninle sadece kalıp kalmaması Allah’ın takdiri

Merhaba benim de 3. Gün embriyo transfer edildi. 11. Gün 19 çıktı değerim iki gün sonra 50 çıktı. Doktorum degerin düşük olduğunu ve bu hafta perşembe tekrar test verip ona göre karar verelim dedi. İlaçlara devam ediyorum. Hayırlısı bakalım.. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insaallah.

Merhaba ettim sonucunuz ne oldu acaba?
Merhaba canım, benim 2 gün sonra sonucum 26 oldu dr tekralamamı istedi 2 gün sonra 34 oldu çok yavaş oldu ben dedim bitti bence kimyasal gebelik falan sonra dr progesteronuma baktı 20 lerde falanmış gebelik devam ediyor dedi ama çok umut vermedi çünkü bir anormallik olduğunu hissetti 3 gün sonra gel tekrar hcg bakalım dedi.. bugün kan verdim işte sonucu bekliyorum ama umudum yok açıkçası..

Ama senin değerin güzel yükselmiş ilaçlarını aksatma ve kafana çok takma başka şeylerle ilgilen kendini yormadan.. nasibi varsa gelir zaten içini ferah tut canım inan ve hisset sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…