3.gun embriyosu 7.gun kan testi

melom0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
12
2
1
3.gun embriyosu transferini 7.gunu dayanamayıp kan verdim daha önce veren oldu mu sonuçlar nedir

3.gun embriyosu transferini 7.gunu dayanamayıp kan verdim daha önce veren oldu mu sonuçlar nedir
Erken vermişsin ama varsa çıkar büyük ihtimalle ben de 5. Gün embriyosuna transferin 5. Günün de evde test yapıp öğrenmiştim

Evde test de yaptım negatif cikicagini bilerek öyle de oldu ama merakının önüne gecemiyorum maalesef

Hayır bekliyorum hala sürekli girip bakıyorum rabbim sonucu hayırlı olur inşallah

İnşallah güzel haberler alırsınız 0.3 çıktı kan tahlilinde

Evet ilk denemem çok sabirsizca geçen bir süre zarfindayim

Aaa benimde 3.gün embriyosu bugün transferin 6 günü aynı gün transfer yapılmış sizin ilk denemeniz mi
İkinci transferim daha önce bir kez transfer olmuştum 5aa larım negatif çıktı direkt. Bir sene önce dondurulan 3. Günlerimi transfer ettirdim bende. Kaliteleri de pek iyi değilmiş ama olsun imha ettiremedim işte sıfırdan başlamayı önerdiler ama süreç bana ağır geldiği için başlayamadan. Şuan bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum. İnşallah tutunur . Sizinki de benimki de. Gebelik testi sipariş verdim, eşimden gizli yaparım belki

İnşallah tutunurlar günlük idrar testi yapıyorum hemen hemen acaba çok mu düşünüyorum diyorum hem maddi açıdan hem manevi açıdan birdaha uzun bir süre deneyemem diye korkuyorum rabbim kucağımi kucaginizi boş birakmasin çevre baskısından laflarindan çok sıkıldım inşallah gönlümüze göre olur herşey tutunurlar sımsıkı

Hayırlısı olsun. Benim ki de 3. Gün embriyosu transferden sonraki 5. Günde idrarda pozitifi gördüm ben. İdrar testi yaptınız mı ?

Bana da 12 dediler zaten ben erken yaptırdım bir umut birsuru erken öğrenen var heves işte

Kasıkta batma oluyordu göğüs hassasiyeti vardı onun dışında bı belirttim yoktu

Benimde ayın 30 Mayıs kan testim dun 0.3 çıktı 12 mayısı bekliycem tekrar inşallah yükselir

Bugün 10.gunum hiç umudum kalmadı hiçbir belirtim yok 2 gün sonra kan testi var ama hiç yaptırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…