Erken vermişsin ama varsa çıkar büyük ihtimalle ben de 5. Gün embriyosuna transferin 5. Günün de evde test yapıp öğrenmiştim3.gun embriyosu transferini 7.gunu dayanamayıp kan verdim daha önce veren oldu mu sonuçlar nedir
Benim de 3. Gün embriyosu transferin 6. günü, inşallah güzel sonuç alırsınızHayır bekliyorum hala sürekli girip bakıyorum rabbim sonucu hayırlı olur inşallah
Aaa benimde 3.gün embriyosu bugün transferin 6 günü aynı gün transfer yapılmış sizin ilk denemeniz miBenim de 3. Gün embriyosu transferin 6. günü, inşallah güzel sonuç alırsınız
İkinci transferim daha önce bir kez transfer olmuştum 5aa larım negatif çıktı direkt. Bir sene önce dondurulan 3. Günlerimi transfer ettirdim bende. Kaliteleri de pek iyi değilmiş ama olsun imha ettiremedim işteAaa benimde 3.gün embriyosu bugün transferin 6 günü aynı gün transfer yapılmış sizin ilk denemeniz mi
Ama bana 12 gün sonraya test verdiler, siz biraz erken yaptırmışsınız umudunuzu kaybetmeyinİnşallah güzel haberler alırsınız 0.3 çıktı kan tahlilinde
Hayırlısı olsun. Benim ki de 3. Gün embriyosu transferden sonraki 5. Günde idrarda pozitifi gördüm ben. İdrar testi yaptınız mı ?3.gun embriyosu transferini 7.gunu dayanamayıp kan verdim daha önce veren oldu mu sonuçlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?