• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu çift transfer

Ben 3. Gün çift embriyo taze transferle pozitif gördüm kalp atışını da gördüm 2 aylık olduk Bile ❤️ Rabbim sizleri de sevindirsin ❤️ Çifter Çifter testlerde çizgileri em yüksek betaları görün . Rabbim o sevinç gözyaşını dökmeyi nasip etsin 🙏
Amin aminnn inşallah hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah ❤️Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🥰

Allah kucağınıza almayı nasip etsin..🙏🏻Peki ne gibi belirtilerinizoldu
0 belirti desem . Yani kaşık ağrısı vardı ama zaten adet yaklaşmıştı transferin 7. Gün kan verdim meraksan 0 çıktı tabi ben şok dedim olmadı . Ama hep varlığına inanmıştım . Dedim biz pazar öğrencez . Pazar günü 9. Gün verdim 13 le öğrendim

0 belirti desem . Yani kaşık ağrısı vardı ama zaten adet yaklaşmıştı transferin 7. Gün kan verdim meraksan 0 çıktı tabi ben şok dedim olmadı . Ama hep varlığına inanmıştım . Dedim biz pazar öğrencez . Pazar günü 9. Gün verdim 13 le öğrendim
Ben de 7.gün idrar testi yapmıştım tek çizgi görmüştüm..yarın kan vericem Allah'ın izniyle bakalım..

Ben de 7.gün idrar testi yapmıştım tek çizgi görmüştüm..yarın kan vericem Allah'ın izniyle bakalım..
rabbim yolunu aydınlatsın inşallah güzel haberle gelirsin ❤️Aylarca bu sayfa da gezdim yazdık okuduk kimilerin duasını aldık. Bizi biz anlıyoruz çok zor bi yolculuk . Rabbim verdiğimiz sabrın karşılığını almayı nasip etsin 🙏

rabbim yolunu aydınlatsın inşallah güzel haberle gelirsin ❤️Aylarca bu sayfa da gezdim yazdık okuduk kimilerin duasını aldık. Bizi biz anlıyoruz çok zor bi yolculuk . Rabbim verdiğimiz sabrın karşılığını almayı nasip etsin 🙏
Sorma netleşene kadar da hep buralarda geziyor olacağım galiba...hayırlı sonuçlar almak nasip olsun tez zamanda isteyen herkese inşallah🙏🏻

Ederim canım şimdi kan vermeye geldim Allah'ın izniyle 🤗 dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻❤️
Hadi inşallah Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. 🌸🙏 Bugün bende gidicektim aile hekimliğine araştırdım 2. Gün embriyosu için hep 13-14. Gün verilmiş test için. Cesaret edemedim. ☹️
Neyse senin güzel sonuçlarını alalım inşallah🙏

Hadi inşallah Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. 🌸🙏 Bugün bende gidicektim aile hekimliğine araştırdım 2. Gün embriyosu için hep 13-14. Gün verilmiş test için. Cesaret edemedim. ☹️
Neyse senin güzel sonuçlarını alalım inşallah🙏
Amin inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun en güzel haberleri bize de verin 🙏🏻🙏🏻❤️

Amin inşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olsun en güzel haberleri bize de verin 🙏🏻🙏🏻❤️
Canım çıktı mı sonucun? Bende bugün baya kötüyüm bulantı kasık ağrısı meme hassasiyeti aynı adet semptomları. Artık adet mi değil mi anlıcaz bikaç gün sonra

Canım çıktı mı sonucun? Bende bugün baya kötüyüm bulantı kasık ağrısı meme hassasiyeti aynı adet semptomları. Artık adet mi değil mi anlıcaz bikaç gün sonra
Henüz çıkmadı canım dört gözle bekliyorum😑
Bugün benim de öyle sütyenimin içinde bile sızlıyor çok fena elimi değemiyorum benim adet zamanımda böyle olmazdı sadece ağrırdı o kadar ama transferden 4 güm sonra başladı benim göğüs hassasiyetiı gittikçe de arttı..bugün bana da ani kramp ve sancılar giriyor dediğin gibi görücez bakalım

Henüz çıkmadı canım dört gözle bekliyorum😑
Bugün benim de öyle sütyenimin içinde bile sızlıyor çok fena elimi değemiyorum benim adet zamanımda böyle olmazdı sadece ağrırdı o kadar ama transferden 4 güm sonra başladı benim göğüs hassasiyetiı gittikçe de arttı..bugün bana da ani kramp ve sancılar giriyor dediğin gibi görücez bakalım
Hadi bakalım gelsin güzel haberlerin inşallah 🙏🌸😍

Sonucun çıktı canım 2 den küçük
Gerçekten mi ☹️ çok üzgünüm ☹️ dondurulmuşun var mı başka kalan? Varsa biraz toparlayıp yeniden dersin. Benim başka dondurulmuşum olmadığı gibi eşim negatif durumunda yeni bi Tedavi istemiyor süreçte çok sıkıntı çektiğim için. Allah biliyor ya ben de tutmadı diye düşünüyorum.

Gerçekten mi ☹️ çok üzgünüm ☹️ dondurulmuşun var mı başka kalan? Varsa biraz toparlayıp yeniden dersin. Benim başka dondurulmuşum olmadığı gibi eşim negatif durumunda yeni bi Tedavi istemiyor süreçte çok sıkıntı çektiğim için. Allah biliyor ya ben de tutmadı diye düşünüyorum.
Maalesef başka dondurulmuşum yok..
Aynen öyle bir süre düşünmüyorum eşimi daha fazla borç durumuna sokamam zaten bu süreç için çok fazla kredi çekti tek başına ödüyor..hem onu da geçiyorum vücudumu biraz dinlendirmek daha mantıklı

Merhaba hanımlar 26 Eylül salı günü 2 adet iyi kalite çift embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm test günüm 10 ekim sizler kaçıncı günde idrar testi yaptınız veya kaçıncı gün kanda öğrendiniz ?
İlk denememde taze 3. Gün çift embriyo transferi yapılmıştı. Bir tanesi tutundu ve 10. Gün direk kanda öğrendim değerimi 167 di betam. Şuan 1,5 yaşında bebeğim darısı size inşallah 🙏🏻 şimdi kardeş için kolları sıvadk. 18 inde kontrolüm var transfer tarihi için. 2 tane embriyom var dondurulmuş birisi 3. Gün birisi 6. Gün iyi kalite. Bakalım hangisini transfer edecekler

Hayır normal otururken göz seyirmesi gibi kasık tıp tıpn4 kere attı
Evet bu gerçekten doğru. İlk transferimde çalışıyordum masa başı işti. İğne batması gibi batmalar seyirmeler hissediyordum ve tutunduğunu anladım. Gerçekten hamile kaldım doğumum oldu. İkinci kez denediğimde evdeydm dinleniyordum kasık ve bel ağrısı dışında bir şey hissetmedm seyirme olmadı ve negatif sonuçlandı.

Back
X