- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
ilk işim o olacak ama korkutucuValla ben de gördüm☺☺☺ , yarın sabah ilk ıdrarla bir tık daha görünür inşallah, sağlıkla tutunsun☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk işim o olacak ama korkutucuValla ben de gördüm☺☺☺ , yarın sabah ilk ıdrarla bir tık daha görünür inşallah, sağlıkla tutunsun☺
Sağol canım bu arada ben de balık burcuyumInşallah. Bol bol dua et karnini sev. Bende burdan positif enerji gönderim. Seninkide tatliş balik burcu olur. Dünyaya bol bol minik balik burcu bebiş gerek
Sağol canım bu arada ben de balık burcuyum![]()
Evet bencede ben de 3. Gün çift embriyo transferi olmuştum. 5. Gün aksamı çok asırı agrım var dıye yaptım o zaman çift çizgiyi görmeye basladım. Ama devam edip etmeyeceğini bilmediğim için eşim dahil kımseye diyemedim. İnsan erken yakalayınca da stres oluyor . istersen direkt kana kadar bekle ☺ inşallah pozitif çıkacak Allahın izniyleilk işim o olacak ama korkutucuçöl teşekkür ederim
![]()
Aa ne kadar erken öğrenmişsinEvet bencede ben de 3. Gün çift embriyo transferi olmuştum. 5. Gün aksamı çok asırı agrım var dıye yaptım o zaman çift çizgiyi görmeye basladım. Ama devam edip etmeyeceğini bilmediğim için eşim dahil kımseye diyemedim. İnsan erken yakalayınca da stres oluyor . istersen direkt kana kadar bekle ☺ inşallah pozitif çıkacak Allahın izniyle☺
![]()
24unde transfer oldum, çok erken görünce çok tereddüt ettim zaten ben de , 6. Gun de de görünce rahatladım biraz. 5 haziran test günümdü. 515 ile öğrendim. Haftaya kese kontrolüne gidecegım nasipse inşallah sağlıkla ilerler :) adet agrısı gibi agrım var halen daha o yüzden korkmuyo değilim ve iğneler zorlamaya başladı beni karnım sertleşiyor gibi geliyor. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin inşallahAa ne kadar erken öğrenmişsinnasıl ilerliyor peki, kan testi nezman yaptırmıştın, değerin ne çıktı
![]()
Çok hafif çizgi var gibi. İnşallah sımsıkı tutunur bebişinMerhaba hanımlar,
3. gün embriyo transferi oldum 31 mayısta , 8. gün bugün dayanamadım test yaptım. Biliyorum erken ama bu ikinci transferim, daha önce direkt negatif olmuştu. Bir şey görebiliyor musunuz ? Testimi ekliyorum![]()
Hangi test bu? Sağlıkla ilerlesin inşallah bence çok iyi çıkmış, değerde iyiye benziyor pek anlamam değerden ama yüksek çıkmış maşallah24unde transfer oldum, çok erken görünce çok tereddüt ettim zaten ben de , 6. Gun de de görünce rahatladım biraz. 5 haziran test günümdü. 515 ile öğrendim. Haftaya kese kontrolüne gidecegım nasipse inşallah sağlıkla ilerler :) adet agrısı gibi agrım var halen daha o yüzden korkmuyo değilim ve iğneler zorlamaya başladı beni karnım sertleşiyor gibi geliyor. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin inşallah![]()
inşallah canım, olabilir konuşmuşuzdur, kalitesi pek iyi değildi ama çözüldüğünde hemen ilerlemiş bitanesi, yine de pek inanmıyorum bakalım yarın ne çıkacak sonuç senin durumun neydi?Çok hafif çizgi var gibi. İnşallah sımsıkı tutunur bebişinsenle konuşmuştuk sanırım embriyo kaliten neydi canım?
Aminnn, Predictor olması lazım canım. Ben de anlamıyorum ki değerden doktorum tekrar kan vermeme gerek olmadığını söyledi işte. Çok teşekkür ederim darısı basına inşallah ☺Hangi test bu? Sağlıkla ilerlesin inşallah bence çok iyi çıkmış, değerde iyiye benziyor pek anlamam değerden ama yüksek çıkmış maşallah![]()
Çok iyi devam etsin inşallah amin canımAminnn, Predictor olması lazım canım. Ben de anlamıyorum ki değerden doktorum tekrar kan vermeme gerek olmadığını söyledi işte. Çok teşekkür ederim darısı basına inşallah ☺![]()
Canım benim yumurta kalitem de düşüktü. 5.gün 2bb embriyosu. Transfer konusunda ben kararsız kalmıştım. Yeniden yumurta toplatma düşünüyordum. Fakat birkaç drla görüştüm transfer olmamı önerdiler. Adet tarihimi bekliyorum. İnşallah benim de düşük kalitem seninki gibi tutunur.inşallah canım, olabilir konuşmuşuzdur, kalitesi pek iyi değildi ama çözüldüğünde hemen ilerlemiş bitanesi, yine de pek inanmıyorum bakalım yarın ne çıkacak sonuç senin durumun neydi?
Canım morelin bozmak istemem asla ki inşallah göründüğü gibi pozitif sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın burda şey okumuştum ilaçlar etkisiyle pozitif çıkabiliyormus diye bende eşim şuan ilaç kullanıyor Eylül ekime kadar beklicem normal yolla olmazsa bende yaptircam tüp Bebek son çare ama inşallah inşallah pozitif dir hersey istediğin gibi olsunMerhaba hanımlar,
3. gün embriyo transferi oldum 31 mayısta , 8. gün bugün dayanamadım test yaptım. Biliyorum erken ama bu ikinci transferim, daha önce direkt negatif olmuştu. Bir şey görebiliyor musunuz ? Testimi ekliyorum![]()
Yaptım canım başka marka test aldım daha kaliteliye benziyor negatif yokmuş , dünkü test yanlışmışmaaaavi canım bugün test yaptınmi?
Bende yokmuş canım inşallah seninki tutar bence de transfer etmelisin hem seninki 5. günCanım benim yumurta kalitem de düşüktü. 5.gün 2bb embriyosu. Transfer konusunda ben kararsız kalmıştım. Yeniden yumurta toplatma düşünüyordum. Fakat birkaç drla görüştüm transfer olmamı önerdiler. Adet tarihimi bekliyorum. İnşallah benim de düşük kalitem seninki gibi tutunur.
Negatifmiş canım benim, inşallah normal yolla olur bebeğinCanım morelin bozmak istemem asla ki inşallah göründüğü gibi pozitif sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın burda şey okumuştum ilaçlar etkisiyle pozitif çıkabiliyormus diye bende eşim şuan ilaç kullanıyor Eylül ekime kadar beklicem normal yolla olmazsa bende yaptircam tüp Bebek son çare ama inşallah inşallah pozitif dir hersey istediğin gibi olsun![]()
Negatifmiş canım benimki bugün farklı test yaptım çıkmadı, inşallah normal yolla olur bebeğinCanım morelin bozmak istemem asla ki inşallah göründüğü gibi pozitif sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın burda şey okumuştum ilaçlar etkisiyle pozitif çıkabiliyormus diye bende eşim şuan ilaç kullanıyor Eylül ekime kadar beklicem normal yolla olmazsa bende yaptircam tüp Bebek son çare ama inşallah inşallah pozitif dir hersey istediğin gibi olsun![]()
Yaptım canım başka marka test aldım daha kaliteliye benziyor negatif yokmuş , dünkü test yanlışmış![]()
Bende üzgünüm, maçlık test olduğunu bilmiyorum ki yazar mı üstünde. Dondurulmuşum yok maalesefÇok üzüldüm gerçekten. Bide başka test denesen? Elindeki acaba 25lik testmi?
Yinede ümit var. Son güne kadar al ilaçlarını.
Dondurulmuş varmi?