3. Gün Embriyosu ile Gebelik İdrarda Kaçıncı Gün Çıkar

siyahbeyaz0638

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
151
93
98
Herkese merhaba, iyi akşamlar... Bana 27 Aralıkta, yani 9 gün önce 3. gün embriyosu transfer edildi. Az önce idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Moralim bozuldu. Sizce 3. gün embriyosu ile elde edilen gebelik bu kadar sürede görünür müydü? Teşekkür ederim.

Slm banada 3. Gün embriyosu trasnfer edildi ben ısrarlara rağmen 12. Güne kadar ne test yaptm ne kan testi iyikide yapmamisim 12. Gün kan değerim 65 di 8 ya da 9. gün yapsam idrarda asla gorulmezdi kana bile 10. Gun gecmis benim bthcg kişiden kisiye degisir bence embriyo kalitesine göre de değişir ama 5. Gun embriyosunda daha erken çıkan arkadaslarda var ama bı fikir olur umarm bebeğinde sana simsiki tutunmstr inşallah

Slm banada 3. Gün embriyosu trasnfer edildi ben ısrarlara rağmen 12. Güne kadar ne test yaptm ne kan testi iyikide yapmamisim 12. Gün kan değerim 65 di 8 ya da 9. gün yapsam idrarda asla gorulmezdi kana bile 10. Gun gecmis benim bthcg kişiden kisiye degisir bence embriyo kalitesine göre de değişir ama 5. Gun embriyosunda daha erken çıkan arkadaslarda var ama bı fikir olur umarm bebeğinde sana simsiki tutunmstr inşallah
Amin, inşallah... Sağ olun. Size de sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun :)

3 ocak da 10 hücreli olmuş opact güzel denilen 3.gün embriyosu transfer oldu. Test tarihim 15 ocak ama zaman geçmiyor ya ara ara ufak kasık batmaları oluyor. İnşaallah bebeğimiz bizimledir

Kan testi disında yapmayin arkadaşlar. Erken yaptinizda ne gecti elinize yok diyerek stres yapcaksınız var olan embriyoda düşecek gününüzü bekleyin. Yillar geciveriyor allah aşkına 12günmü gecmicek tadini cikartin

İdrar testi yapmayın arkadaşlar. Benim saadece boşu boşuna uzulmeme sebep oldu ... Günü gelince kan vermekten başka çözüm yok. Kanı bile erken vermeyin , o apayrı bir eziyete sebep oluyor. Erken kan verdim , idrar testi yaptım hepsinin cezasını üzülerek çektim...

Back
X