Merhabaa Ay valla bi 5 gün önce sabah mide buzantısı yaşadım, bi kere istifra ettim. Onun dışında süreç yine olabilidiğince rahat ve sakin ilerliyor garip şekilde Salı günü keseyi gördük, önümüzdeki Salı günü tekrar gidicez bakalım ne olursa Sende durumlar ne?
Maşallah size inşallah sürecin hepsi güzel geçer Pazartesi transfer oldum bugün 6. Günüm. Kasık ağrılarım var, adet olacakmış gibi ağrım oluyor. Umutlanmak istemiyorum ilaçların etkisindendir diye düşünüyorum. endişeli ve kaygılıyım
Merhaba, biz 30 ekimde tedaviye başladık, 7 yumurta toplanmıştı fakat 3ü boş çıktı, kalan 4ün de 2si döllendi, totalde 2 embriyomuz oldu. Sayı azlığından dolayı 5. Güne gitmedik. 3. Gün birini transfer olduk ve geçen hafta pozitifi gördük çok şükür. Lütfen umudunuzu kaybetmeden yola devam edin
merhabalar 4 kere tedavi gördüm fakat sadece 2 embriyom oldu o da 3. gün. Transfere gitmeli miyim ? bu gün embriyosu ile hamile kalan var mı?Yoksa boşa uğraş mı olur.
Gayet iyi bence
Ben 3.gün 8 hücreli taze transfer olmuştum tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu o benden kaynaklı bi sorun olabilir çünkü ondan öncede 6 haftalık düşük yaptım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umudunuzu kaybetmeyin verecek olan Allah