3.gün embriyosu ile hamile kalanlar toplaşın tecrübelerinizi anlatın💙

Mrvmrr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
56
19
18
29
Selamm kızlaaarr 3.gün embriyosu ile 2 tane transfer oldum bugün 7. Günüm acaba idrar testi ne zaman yapsam? Bu kabızlık yüzünden aşırıı korkuyorum tutmamasından. Siz neler yaşadınız kaçıncı gün test yaptınız destek olur musunuz??

10. Gün yapmanız daha iyi olur. 3. Gün embriyolarında geç tutunma olabiliyor.

Kabızlıktan bir şey olsaydı kesin bana olurdu. Transfer sonrası 3. Gün tuvaletten cıkamamıstım karın agrısı şişlik kabızlık gercekten cok kötü. Doktorum ıkınmaya hiç bir şey olmayacagını söylemişti. İlaç bivermedi. Kayısı hoşafı (günkurusu) içmemi önerdi. Stres yapma. Test içinde erken bu arada

Ayyy içimi rahatlattın cidden bugün çok kötü bi gündü

Ayyy içimi rahatlattın cidden
9.gün erken testte pozıtıf gordum ama bırı tutundu
yerleşme kanaması oldu mu?

Kızlar selam, 3.gün embriyosu neye göre karar veriliyor dondurulmasına yani nasıl karar veriyorlar benim yarın 3gün olacak

Selam canım yumurta sayısına göre sanırım yumurta sayısı az ise 5.güne bekletmiyorlar

Selam canım yumurta sayısına göre sanırım yumurta sayısı az ise 5.güne bekletmiyorlar
Şimdi aradılar 5.gün hatta 6 bile olabilir bekleteceğiz dedi cumartesi arayacağını söyledi ama 2.gün embriyosu tutan bile var niye ikisini de riske atıyor bilmiyorum :/ sanırım güvenmek lazım doktorlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…