- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Çok teşekkür ederim, bende 2 embriyo olduğunu öğrendiğimde Allahım bana ikisini de dünyaya getirmeyi nasip et hayırlısıysa dedim❤ Tedavi sonucunu paylaş bizimle merak ederiz :)
Merhaba kızlar rabbim hepinizin kucağına almayı nasip etsin ve dilerim kimse bu tedavilere gerek kalmadan anne olsunaranıza katılabilirmiyim suan tedavideyim
İnşallah kuzum benim transferim Haziran daBu grupda maşallah herkes hamile bize de uğurlu gelsin inşallah
Senin transfer oldu mu CanımBu grupda maşallah herkes hamile bize de uğurlu gelsin inşallah
Yok henüz olmadı ama olacak inşSenin transfer oldu mu Canım
Senin hangi merkez de peki tedavinYok henüz olmadı ama olacak inş
Böyle ya olmassa diye düşünmemek lazımMerhaba ben yarın transfer olacağım 3.gün embriyosu ve taze transfer.Transfer sonrası nelere dikkat etmek lazım çok tedirginim ya olmazsa diye.
Transfer sonrası oruç tutmak istiyorum ama bir sakıncası olur mu acaba?Tabi daha bilmiyorum hangi ilaçları verecekler.Böyle ya olmassa diye düşünmemek lazımbol bol dua etmek lazım ilk 3 gun sırt üstü yatmak sonraki günler ağır işler olucak şekilde hayatına devam etmek bol su sıvı tüketmek moral bozmamak kendini dinlememek daha böyle sayabilirim
Alttan jel olucak kan sulandirici iğne olucak aspirin folik asit prensip bir sürü sanmıyorum tutabilcegini düzenli beslenme falanda diyorlar ama sen gene sor istersen canimTransfer sonrası oruç tutmak istiyorum ama bir sakıncası olur mu acaba?Tabi daha bilmiyorum hangi ilaçları verecekler.
Alttan jel olucak kan sulandirici iğne olucak aspirin folik asit prensip bir sürü sanmıyorum tutabilcegini düzenli beslenme falanda diyorlar ama sen gene sor istersen canim
Ay prensip değil prednol olacakAlttan jel olucak kan sulandirici iğne olucak aspirin folik asit prensip bir sürü sanmıyorum tutabilcegini düzenli beslenme falanda diyorlar ama sen gene sor istersen canim
TeşekkürlerAy prensip değil prednol olacak
Ayy maşallah sen transfer mi olacaksın canım çok sevindim ya sanki kendim gibi sen bana umut oluyorsun :)TeşekkürlerAllah affetsin artık
Ben de inanamıyorum gerçekten transfere kadar gelebildiğime.hep söylüyorum yumurta varsa bense çare de var.inşallah hepimizin sonu güzel olacak.Eğer benimki pozitif olursa o zaman mucize olacak işte.yılmadan bu işe devam etmek gerek.Ayy maşallah sen transfer mi olacaksın canım çok sevindim ya sanki kendim gibi sen bana umut oluyorsun :)
Sonradan kaza yaparsın allah'ın izniyle olsun bakalım transferin tutsun insTeşekkürlerAllah affetsin artık
Ben de inanamıyorum gerçekten transfere kadar gelebildiğime.hep söylüyorum yumurta varsa bense çare de var.inşallah hepimizin sonu güzel olacak.Eğer benimki pozitif olursa o zaman mucize olacak işte.yılmadan bu işe devam etmek gerek.
Sizde mi yarın olacaksınız 3.gün mü sizindeBenim de transferim olacak olursa eğer mucize olacak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?