Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde yok ama idrar testine güvenmeyin diyorlar ama bakalım inşallah pozitifi görürüz benim çift embriyoydu 16 Nisan transferdi test tarihi doktor 28 Nisan dedi
Benimde yok ama idrar testine güvenmeyin diyorlar ama bakalım inşallah pozitifi görürüz benim çift embriyoydu 16 Nisan transferdi test tarihi doktor 28 Nisan dedi
Benim tek 5inci gün embriyosu. İnsanlar 5inci günden pozitif görüyor anlamadım bende inşallah kanda pozitif çıkar kucağımıza sağlıcakla alırız bebeklerimizi inşallah benim ilk denemem daha. Hiç belirtim de yok sadece ilk günler doluluk oldu kasıklarda o kadar
Benim tek 5inci gün embriyosu. İnsanlar 5inci günden pozitif görüyor anlamadım bende inşallah kanda pozitif çıkar kucağımıza sağlıcakla alırız bebeklerimizi inşallah benim ilk denemem daha. Hiç belirtim de yok sadece ilk günler doluluk oldu kasıklarda o kadar
Bacak ağrısı bende de çok oluyordu geceleri eğer kan sulandırıcı iğne yapıyorsanız ondan olabiliyor. Benim sonuç negatif çıktı inşallah siz güzel haberler alırsınız