• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.GUN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ 11.GUN SİLİK TEST BAKAR MISINIZ

bir umut anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2023
301
89
28
26
Kızlar yengem için açıyorum konuyu üçüncü gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 11. Gün testler çok silik çıkıyor sebebi nedir böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı varsa yardımcı olursaniz çok sevinirim. Resimleri bırakıyorum aşağıya

Eklentiler

• 1000008717.webp
    1000008717.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 1000008645.webp
    1000008645.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 1000008637.webp
    1000008637.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 70
  • 1000008633.webp
    1000008633.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar yengem için açıyorum konuyu üçüncü gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 11. Gün testler çok silik çıkıyor sebebi nedir böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı varsa yardımcı olursaniz çok sevinirim. Resimleri bırakıyorum aşağıya
Resim kalitesi ölümüne düşüyor 🙄

Biri baya belirgin test markaları ne

Allah ağzınızdan duysunn çok uğraştılar bir bebeğini altı aylıkken erken doğdu kaybetti umarım bu sefer eli boş dönmez
Aminn inşallah bu belirgin çizgilerle kan vermeye gittim bende o yüzden endişe etmesin bu testler silik çizgiyi çıkarabilir ama koyu çizgi nadir olur sizde de bir tanesi koyu gözüküyor o nadirlerden birisinizdir inşallah. maşallah diyelim. Allahım kolaylaştırsın

Aminn inşallah bu belirgin çizgilerle kan vermeye gittim bende o yüzden endişe etmesin bu testler silik çizgiyi çıkarabilir ama koyu çizgi nadir olur sizde o nadirlerden birisiniz maşallah diyelim. Allahım kolaylaştırsın
Allah razı olsun bin kere sizden gerçekten ❤️

Çok çok sağolun yarın erken saatte test verilecek buraya yazacağım inşallah güzel sonuçlar alırlar
İnşallah. Hayırlı haberle bol dua ile bende ikinci kan vereceğim yarın müjdeleyelim birbirimize Allah’ın izniyle bolca ya musavvir okusun elini karnına götürüp

İnşallah. Hayırlı haberle bol dua ile bende ikinci kan vereceğim yarın müjdeleyelim birbirimize Allah’ın izniyle bolca ya musavvir okusun elini karnına götürüp
Şimdi söyledim oda hem korkuyor hem merak ediyor rabbim kimin gözü yoldaysa onu eksik bırakmasın gözlediği yolları açık eylesin 🤲

Back
X