3.gün embriyosu transferi olanlar

Yazılanlara da çok takılmayın ben gittiğimiz kuruma güveniyorum o kadar emek harcıyoruz riske atmazlar olsaydı zaten yaparlardı herkesin süreci kendine özel farklı hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 🌸🌸
Evet canım dediğin gibi ben de güveniyorum yani riske atmazlar diye düşünüyorum zaten güvenmeyince hiç olmaz yani doktorumuza da güveniyorduk Bakalım cuma günü doktorla da görüşünce belki biraz daha rahatlarim

Ben anlamıyorum bu sayfada 2. Gün embrıyosu ikiz tutanlar varken . 5. Güne sağlıklı bi şekilde ulaşmış embrıyo nasıl gebelik vadetmıyor diyorlar gerçekten aklımızdaki soru işaretlerinı neden cevapsız bırakıyorlar
Ben de anlayamıyorum ama çokta detaylı bildiğimiz şeyler değil bizim yani onların uzmanlık alanı demek ki biz standardı var yoksa neden sağlıklı olduğu halde gebelik vaad ettiği halde dondurmasınlar ki

Ben de anlayamıyorum ama çokta detaylı bildiğimiz şeyler değil bizim yani onların uzmanlık alanı demek ki biz standardı var yoksa neden sağlıklı olduğu halde gebelik vaad ettiği halde dondurmasınlar ki
İşte mantık yürütmeye çalışıyorum 3. Güne gelmıs bi embrıyo daha ileriye gidebilecek kadar sağlıklı görüp devam ettiriyorlar die düşünmeye çalışıyorum.

İşte mantık yürütmeye çalışıyorum 3. Güne gelmıs bi embrıyo daha ileriye gidebilecek kadar sağlıklı görüp devam ettiriyorlar die düşünmeye çalışıyorum.
Yani hücre bölünmeleri konusunda bir sıkıntı oluyor demek ki istedikleri gibi bölünmüyor ya da parçalı bölünüyor dondurmaya uygun olmuyor o yüzden yani mesela üçüncü gün dört hücreli bir embriyo dondurmuyolardır dördüncü beşinci güne gelen embriyolar da blastokist aşamasına gelemiyor sanırım gelebilse donduruyolar galiba

Yani hücre bölünmeleri konusunda bir sıkıntı oluyor demek ki istedikleri gibi bölünmüyor ya da parçalı bölünüyor dondurmaya uygun olmuyor o yüzden yani mesela üçüncü gün dört hücreli bir embriyo dondurmuyolardır dördüncü beşinci güne gelen embriyolar da blastokist aşamasına gelemiyor sanırım gelebilse donduruyolar galiba
Umarım böyledir Kimsenın emeği çöp olmuyordur .

Yapay zekaya sordum .

Eklentiler

• IMG_3019.webp
    IMG_3019.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3020.webp
    IMG_3020.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 17
Benim de 9 embriyomdan 1 tanesi 3. gün donduruldu diğerleri aynı şekilde gelişim gösteremedi dediler imha edildi. Tek embriyoyla transfer oldum ama o da tutmadı. Şimdi sil baştan başlamak zorundayım asla aynı merkezle devam etmicem. Yıl sonuna kadar saldım artık çok yıpratıcı vücudum kendini daha toparlayamadı.
Bırakın 3. Günü ben 2. Gün embriyosu ile hamile kalanları bile duydum. Yaşadığınız şey tam bir aymazlık. İşi garantiye alalım derken resmen eldekilerden de olmuşlar. Olan tedavi gören hastaya oluyor. Çok geçmiş olsun.

Evet canım haklısın ama işte çok yorgun hissediyorum
Çok iyi anlıyorum. Ama bu senin suçun değil. Süreç gerçekten yorucu. Ama doktorun çok afedersin salak olmaması çok önemli. Düştüğün yer nasıl yerse artık. İyi bir doktor ile çok iyi sonuç alırsın. Ben pozitif sonuçlar alacağını düşünüyorum. Gerçekten işinde başarılı merkezler var. Sonuca değil de ne yapmalıyıma odaklanırsan sanki daha daha iyi sonuç alırsın gibi. İnşallah her şey güzel olur.

Bence dediği gibi dondurmaya değer bulmadılar zaten özellikle söylediler gebelik vaad etmeyen embriyoları dondurmuyoruz diye ama detaylı rapor istemek mantıklı bakalım nasılmış görmek açısından
Aynen isteyin raporunuzu.

Bakın kimseyi huzursuz etmek değil amacım ama dondurulmus embrıyoları imha etmek isteyip imza verip 2 sene sonra imha edilmediğini öğrenen var bu sayfada. Ya başkasının embrıyosunu imha ettiler yada bunlarınkını başkasına aktaracaklardı araya kaynadı . Yukarda birisi yazılanları çok dinleme demiş size ama kusura bakmasın daha özel hastaneden ölen bebekleri unutmadık para için neler neler dönüyor

Labaratuvar çok önemli . Detaylı rapor istesin bence de konu sahibi
Konu sahibi benim zaten 😂 Bahçecide laboratuvarına çok güvendiğim bir klinik o yüzden güveniyorum yani doğru hareket ediceklerini düşünüyorum benim eşimde doktor o da öyle diyor bilerek böyle bir şey yapmazlar diye

Yazılanlara da çok takılmayın ben gittiğimiz kuruma güveniyorum o kadar emek harcıyoruz riske atmazlar olsaydı zaten yaparlardı herkesin süreci kendine özel farklı hayırlı haberlerinizi alırız inşallah 🌸🌸
:) evet özel hastanelerde ölen yüzlerce bebek ailesi de çok guvenıyordu hastanelere . Emeklerini çöpe atmayıp çocukların mezara gömdüler.

Neden araştırmasın kadın embriyolarının raporunu neden istemesin ? İnsanlara at gözlüğü takmayı değil gözlerini 4 açmayı tavsıye ediyoruz . Güvenmek ayrı mesele araştırarak bilerek hareket etmek çok başka .

Konu sahibi benim zaten 😂 Bahçecide laboratuvarına çok güvendiğim bir klinik o yüzden güveniyorum yani doğru hareket ediceklerini düşünüyorum benim eşimde doktor o da öyle diyor bilerek böyle bir şey yapmazlar diye
Siz bilirsiniz o zaman. Rabbım yüzünüze baksın iyi insanlarla karsılastırsın

Aynen isteyin raporunuzu.

Bakın kimseyi huzursuz etmek değil amacım ama dondurulmus embrıyoları imha etmek isteyip imza verip 2 sene sonra imha edilmediğini öğrenen var bu sayfada. Ya başkasının embrıyosunu imha ettiler yada bunlarınkını başkasına aktaracaklardı araya kaynadı . Yukarda birisi yazılanları çok dinleme demiş size ama kusura bakmasın daha özel hastaneden ölen bebekleri unutmadık para için neler neler dönüyor
Orası öyle ama kötü düşünmenin kimseye faydası yok o yüzden gittiğimiz polikliniğe ve doktorumuza güvenmezsek zaten tedavinin bi anlamı yok ki

Back
X