3.gun embriyosu transferi olup pozitif sonuc alanlar

Yok birşey kullanmıyorum sen ne kullanıyorsun? Sende de dinlenme oldu 1 ay yoksa tutmayınca ikinci ay mı devam ettin hemen
Burada tanistigim bir arkadasim bana ari polenini onerdi yumurta besliyor ve cogaltiyor diye. Evet adetim geldi o ay bos geciyor simdiki adetimle 2.ye baslayacagiz. Rahim dinleniyormus 1 ay.

Burada tanistigim bir arkadasim bana ari polenini onerdi yumurta besliyor ve cogaltiyor diye. Evet adetim geldi o ay bos geciyor simdiki adetimle 2.ye baslayacagiz. Rahim dinleniyormus 1 ay
Bende bir sıkıntı yoktu eşim varikosel ameliyatı oldu 1 buçuk yıldır olmadı bizde tüp bebek yapalim dedik. İlk denemede doktor yumurtaların çok iyi dedi gelişmesi falan kullansam mi acaba bilemedim zararı var mıdır ki

Bende bir sıkıntı yoktu eşim varikosel ameliyatı oldu 1 buçuk yıldır olmadı bizde tüp bebek yapalim dedik. İlk denemede doktor yumurtaların çok iyi dedi gelişmesi falan kullansam mi acaba bilemedim zararı var mıdır ki
Banada aynisini demislerdi ama tutmadi benimkisi 2 tane yerlestirdiler hatta. Kullan kesinlikle oyle zararli bir sey degil dogal bir sey oku internette yumurtalari besliyormus o arkadas 4 defa tup bebek sonrasi onu kullaninca dogal yolda hamile kaldi. Bir umit iste kullaniyorum bende 😔

Back
X