Merhaba, benim 3. Gün 2 embriyo transfer edildi.. Transferin 2. Günü yani embrynn 5. Günü adet agrısı gibi ağrım oldu uzun sürmeyen... Ki bebeğin rahme tutunmaya başladığı kritik günler 5 ve 8, belirtiler adet ağrısı gb o yüzden gerçekten korkmamak gerekiyor... 9 gün ciddi kasık ağrım oldu hatta ben adet öncesi kahverengi akıntı görürüm snr adetim başlar. 9. Gün de ishal oldum ki kabız olmayım diye 3 günkurusunu suda bekletip içiyordum, ishal olunca korktum çnk büyük tuvaletimdn snr kahverengi akıntı geldi peçeteye... Bu 3 gün bu şekilde devam etti, çamaşırıma hiç gelmedi... 9. Gün çok üzüldüm adet olcm diye ama içten içe daha çok erken dyp durdum.. Snr ovülasyon testinde gebelik çıkıyor diye okumuştum, evde de ovülasyon testi vardı, iki gün üst üste test yaptım pozitif çıktı... Eşime gebelik testi aldırdım erken olan testlerden... 11. Gn idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı... Çatlatma iğnesinin etkisidir ddm hep ama farklı markaların normal testlerini de denedim.. Hep bi çizgi silik çıktı... Kan testinden bi gün önce akıntı beyaza döndü, test sabahı da idrar testi yaptım yine silik... Kanda da pozitif çıktı çok şükür.... Bu bnm 3. Denemem öyle bariz belirtiler olmadı bu yüzden çk üzüldüm ama ilaçlarımı hiç aksatmadan bol bol su içtim :)