3.gun embriyosu transferi olup pozitif sonuc alanlar

şimdi mesajlarınızı okudumda inşAllah güzel sonuç alırsınız mutfak dolabı sildim falan demişsiniz lütfen bu tarz işleri yapmayın şuanda kendinizi yatağa hapsetmeyin ama böyle ağır işlerde yapmayın kendinize dikkat edin bende bu ay 3. deneme için başlıcam tedaviye.
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin ama hic bir sey hissetmiyorum bazen unutuyorum 😊😊 insallah bu defa olur ve bu zorlu yolu tamamlamis olursunuz 🤲🤲🤲

Merhaba, benim 3. Gün 2 embriyo transfer edildi.. Transferin 2. Günü yani embrynn 5. Günü adet agrısı gibi ağrım oldu uzun sürmeyen... Ki bebeğin rahme tutunmaya başladığı kritik günler 5 ve 8, belirtiler adet ağrısı gb o yüzden gerçekten korkmamak gerekiyor... 9 gün ciddi kasık ağrım oldu hatta ben adet öncesi kahverengi akıntı görürüm snr adetim başlar. 9. Gün de ishal oldum ki kabız olmayım diye 3 günkurusunu suda bekletip içiyordum, ishal olunca korktum çnk büyük tuvaletimdn snr kahverengi akıntı geldi peçeteye... Bu 3 gün bu şekilde devam etti, çamaşırıma hiç gelmedi... 9. Gün çok üzüldüm adet olcm diye ama içten içe daha çok erken dyp durdum.. Snr ovülasyon testinde gebelik çıkıyor diye okumuştum, evde de ovülasyon testi vardı, iki gün üst üste test yaptım pozitif çıktı... Eşime gebelik testi aldırdım erken olan testlerden... 11. Gn idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı... Çatlatma iğnesinin etkisidir ddm hep ama farklı markaların normal testlerini de denedim.. Hep bi çizgi silik çıktı... Kan testinden bi gün önce akıntı beyaza döndü, test sabahı da idrar testi yaptım yine silik... Kanda da pozitif çıktı çok şükür.... Bu bnm 3. Denemem öyle bariz belirtiler olmadı bu yüzden çk üzüldüm ama ilaçlarımı hiç aksatmadan bol bol su içtim :)
Maşallah 🥰 sağlıkla kucağına almak da nasip olur. Benim yarın transferim 3.gun embriyosu yatış pozisyonu nasıl olmalı hastanede evde falan

Hic bozma moralini daha cok erken belli olmaz. Ilk doktor bana 4 tane yumurtan var demisti sonra 2 si iyi 2si kotu dedi toplandiginda 3 tane yumurta aldilar 2si cok iyi dedi. Oysa ben yumurta toplanmayacak yada son gunu hic birisi olmayacak cagirmazlar diye dusunuyordum.sasirdim 2 tane iyi kalite dediklerinde.
Bende de toplam 11 yumurta toplandı ertesi gün aradılar 6 tane çok güzel gelişen embriyo var dediler 4 tanesi de biraz geriden gelebiliyor dedi. Sonra bugün aradılar dün ki 6 tane yumurta kalitesiz çıkmış 😟 o dört tanesi iyi durumda dedi 3.gun yani yarın transferim yapılacak. Korkuyorum onlarda kalitesiz çıkar diye

Bende de toplam 11 yumurta toplandı ertesi gün aradılar 6 tane çok güzel gelişen embriyo var dediler 4 tanesi de biraz geriden gelebiliyor dedi. Sonra bugün aradılar dün ki 6 tane yumurta kalitesiz çıkmış 😟 o dört tanesi iyi durumda dedi 3.gun yani yarın transferim yapılacak. Korkuyorum onlarda kalitesiz çıkar diye
Tup bebek konusunda cok cahildim yasadikca ogreniyorum insallah yarina kaliteli cikar. Eger oyle olursa 2 tane transfer ettir sansini yukselt. Insallah korktugun gibi olmaz bizi haberdar et lutfen duacin olacagim🤲🤲

• Beğen
Reactions: A63
Tup bebek konusunda cok cahildim yasadikca ogreniyorum insallah yarina kaliteli cikar. Eger oyle olursa 2 tane transfer ettir sansini yukselt. Insallah korktugun gibi olmaz bizi haberdar et lutfen duacin olacagim🤲🤲
Allah razı olsun canım 🤲🏻37 kiloyum büyük ihtimal zayıf olduğundan dolayı tek embriyo verirler

Back
X