3.gun embriyosu transferi olup pozitif sonuc alanlar

3.gun embriyosu ile.pozitif sonuc alan anne adaylari 🧸 yasadiginiz belitiler nelerdir ve ne zaman test yapip sonuc aldiniz yardimci olursanizz cok sevinirim🤗
3.gun 2 tane embriyom vardı

13 Ocak transfer 25 Ocak beta 149 27 Ocak beta 345
2 Şubat kese gördük hafta içi de gidip kalp atışına bakacağız

Belirtilere gelince 7 ve 8 günden sonra göğüs ağrısı şişmesi başladı ve halen devam ediyo 12.gun beta verdiğim gece kramp girdi kasıklarıma sonra geçti ara ara kramp oluyo oda bı tane kist varmış bebisin büyüme hormonunu salgilayan tehlikesiz bişey ondan veyahut ilaçlardan olabilir dedi doktorum

Belirtilere gelince 7 ve 8 günden sonra göğüs ağrısı şişmesi başladı ve halen devam ediyo 12.gun beta verdiğim gece kramp girdi kasıklarıma sonra geçti ara ara kramp oluyo oda bı tane kist varmış bebisin büyüme hormonunu salgilayan tehlikesiz bişey ondan veyahut ilaçlardan olabilir dedi doktorum
Saglikla kucaginiza alin canim benimde kasik agrilarim var normalmi bilmiyorum bugun 5.gun neredeyse goguslerimede dokunamiyorum.

Bende keseyi gordm bugun ama kalp atisi icin 15 gun sonraya randevu verdi doktorum

Bende keseyi gordm bugun ama kalp atisi icin 15 gun sonraya randevu verdi doktorum
1 hafta sonrası için verdi bana da ya salı ya perşembe hangi gün gidebilirsek eşimde diyo perşembe gidelim salı erken dir belki duyulmaz falan diye kararsızım gün konusunda

3.gun embriyosu ile.pozitif sonuc alan anne adaylari 🧸 yasadiginiz belitiler nelerdir ve ne zaman test yapip sonuc aldiniz yardimci olursanizz cok sevinirim🤗
Merhaba, benim 3. Gün 2 embriyo transfer edildi.. Transferin 2. Günü yani embrynn 5. Günü adet agrısı gibi ağrım oldu uzun sürmeyen... Ki bebeğin rahme tutunmaya başladığı kritik günler 5 ve 8, belirtiler adet ağrısı gb o yüzden gerçekten korkmamak gerekiyor... 9 gün ciddi kasık ağrım oldu hatta ben adet öncesi kahverengi akıntı görürüm snr adetim başlar. 9. Gün de ishal oldum ki kabız olmayım diye 3 günkurusunu suda bekletip içiyordum, ishal olunca korktum çnk büyük tuvaletimdn snr kahverengi akıntı geldi peçeteye... Bu 3 gün bu şekilde devam etti, çamaşırıma hiç gelmedi... 9. Gün çok üzüldüm adet olcm diye ama içten içe daha çok erken dyp durdum.. Snr ovülasyon testinde gebelik çıkıyor diye okumuştum, evde de ovülasyon testi vardı, iki gün üst üste test yaptım pozitif çıktı... Eşime gebelik testi aldırdım erken olan testlerden... 11. Gn idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı... Çatlatma iğnesinin etkisidir ddm hep ama farklı markaların normal testlerini de denedim.. Hep bi çizgi silik çıktı... Kan testinden bi gün önce akıntı beyaza döndü, test sabahı da idrar testi yaptım yine silik... Kanda da pozitif çıktı çok şükür.... Bu bnm 3. Denemem öyle bariz belirtiler olmadı bu yüzden çk üzüldüm ama ilaçlarımı hiç aksatmadan bol bol su içtim :)

Transfer öncesi de çok su içtim iki kere boşalttım hatta transfere alacakları zaman dayanamıyorum ddm, tuvalete gttm öyle bir sancı saplandı ki sol böbreğime iki büklüm oldum midem bulanmaya başım dönmeye başladı, biraz sakinleşince transfere aldılar o kdr sıkışık değildim hatta hiç, transferden sonra da bı yüzden tuvaletimi yapmadım rahat rahat yarım saat sırt üstü dinlndm snr kalktım tuvaletimi yaptım eve geçtim... Hızlı olmamak şartıyla sürekli evin içinde yürüdüm, genellikle oturuyordum... Bi de ananas çikolata kahve asitli içecekler ve nar özellikle yemedim, rahim kasılması olmasın diye...

Transfer öncesi de çok su içtim iki kere boşalttım hatta transfere alacakları zaman dayanamıyorum ddm, tuvalete gttm öyle bir sancı saplandı ki sol böbreğime iki büklüm oldum midem bulanmaya başım dönmeye başladı, biraz sakinleşince transfere aldılar o kdr sıkışık değildim hatta hiç, transferden sonra da bı yüzden tuvaletimi yapmadım rahat rahat yarım saat sırt üstü dinlndm snr kalktım tuvaletimi yaptım eve geçtim... Hızlı olmamak şartıyla sürekli evin içinde yürüdüm, genellikle oturuyordum... Bi de ananas çikolata kahve asitli içecekler ve nar özellikle yemedim, rahim kasılması olmasın diye...
Mrb insallah bebegin tutar canim. Bizde transferi ignemizi hangi saatte vurduysak 36 sonraya gore ayarladilar. Mesela ben cuma aksami vurdum 36 saat sonrasi saat 8.30a denk geliyormus ve tam 8.30da enjekte etti doktorum. Bende cok korkmustum o su meselesinde ama hemsire bana sakin tutamayacak kadar icme suyunu yaninda getir beklerken yudum yudum ic demisti. Peki suan durumun ne kac embriyo kacinci gun. Ve tuttumu

Mrb insallah bebegin tutar canim. Bizde transferi ignemizi hangi saatte vurduysak 36 sonraya gore ayarladilar. Mesela ben cuma aksami vurdum 36 saat sonrasi saat 8.30a denk geliyormus ve tam 8.30da enjekte etti doktorum. Bende cok korkmustum o su meselesinde ama hemsire bana sakin tutamayacak kadar icme suyunu yaninda getir beklerken yudum yudum ic demisti. Peki suan durumun ne kac embriyo kacinci gun. Ve tuttumu
Mrb :) 2 tane 3. Gün embriyosu, bhcg yüksek çıktı ilk kan testinde, tsh da brz yükselmişti onun için de ilaç başladılar... 4gün sonrasına çğrd ama bn 2 gün snr aile hekimine gidip test yaptırmayı düşüyorum...

Back
X