- 2 Mayıs 2023
- 726
- En iyi cevaplar
- 1
- 300
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, benımde 3. gun embrıyolarım donduruldu. ama henuz trasfer ettırmedık. siz hangı hastanede devam edıyorsunuzKızlar 3. Gün embriyosu transferi bekleyenler var mi şu an rahim dinlendirmede olanlar? Ya da hangi aşamadasınız? Benim 3. gün 8 hücreli embriyom var 1 tane. 29 yaşındayım amh düşüklüğü var ve ilk denemem.
ben de maslak acıbademde tedavı gordum. 3. tane. 3. gun transferi yaparlar mı 5. gune gıdelım derler mı bılmıyorum. ben 35 yasındayım. 3. denemem. bu merkezde ılk. amh dusuklugu var. siz nasıl ılerleyeceksınız?Bahçecideyim siz. Kaliteleri nasıl birden fazla mı 3. Günn
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahŞu an rahim dinlendirmedeyim işte transferi bekliyoru
Sonuç nasilllBen 18 temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum. Taze transferdi. İlk denemem. Yaşım 29. Yumurta kalitem ve rezervlerim tüm tahlillerim her şey oldukça iyi. İlk çocuğumuzdan sonra eşim bir rahatsızlık geçirdi bizim sorunumuz morfolojiydi. Bu arada 4 tane 3. Gün iki tane de 5. Gün embriyomuzu dondurttuk. Cuma kan vereceğim. Umarım pozitif olur
Çok şükür pozitifSonuç nasilll
Tebrik ederim ben de eylülde 3. Gün ve 6. Gün çift embriyo transferi olacagm umarm ghzl sonuçlanır bana da dua edin =)Çok şükür pozitif![]()
Hayırlısıyla nasip olsun inşallahTebrik ederim ben de eylülde 3. Gün ve 6. Gün çift embriyo transferi olacagm umarm ghzl sonuçlanır bana da dua edin =)