• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu transferin 6. Günü idrar testi negatif

merhaba

sonucunuz ne oldu inşallah olumlu sonucu almışsınızdır
Keşke aradaki nokta olmasaydı şuan 176 yı görebilseydim 😔
merhaba

sonucunuz ne oldu inşallah olumlu sonucu almışsınızdır.

Merhaba sonuçlandı mı süreciniz. Ben de 3. gün embriyosu taze transfer oldum.
Merhaba beta takibi yapıyoruz. İlk beta değerim 33, iki gün sonra 41 çıktı. Yani iyi yükselmedi başlangıçta. Ama şu anda iyi gidiyor katlanıyor hep, ama doktor ilk o değerden sağlıksız olabileceğinden şüpheleniyor 🙏

Merhaba testiniz olumlu cıktı mı sekiz gün negatif idrar da
Merhaba beta takibi yapıyoruz. İlk beta değerim 33, iki gün sonra 41 çıktı. Yani iyi yükselmedi başlangıçta. Ama şu anda iyi gidiyor katlanıyor hep, ama doktor ilk o değerden sağlıksız olabileceğinden şüpheleniyor 🙏

İnşallah sağlıklıdır ve pozitifi görürsünüz 🙏🏻

Benim de 7.23 den 5.7 ye düştü sanırım gebelik yok pozitif iki gün sonra tekrar diyor ama kimyasal gübi

Herkese merhaba🌸
3. Gün embriyosu ile 8 hücreli taze transfer oldum. Bugün transfer gününü saymazsak transferin 6. Günü. Productor early erken gebelik testini yaptım ve negatif çıktı. Bu süreçte öğrenen oldu mu yoksa çok erken mi yapmışım? İlk tüp bebek deneyimim yardımcı olursanız çok sevinirimm
Sonucunuz ne oldu acaba

Back
X