3. Gün embriyosu transferin 9. Günü beta 7 çıktı sizce yükselir mi

arkadaşlar yarın belalar belli olunca buraya yazalim da birbirimizi haber edelim moralim cok kotu 88 deyince gerçek bir şey diyemem hafif bel ağrım da var inşallah yukselir ya yarın

arkadaşlar yarın belalar belli olunca buraya yazalim da birbirimizi haber edelim moralim cok kotu 88 deyince gerçek bir şey diyemem hafif bel ağrım da var inşallah yukselir ya yarın
88 iyi bi değer bence ben idrarda gördüm ama kan testini doktorun dediği gün vereceğim stres olmamak için kanda inşallah iyi bi değer görürüz hepimiz

Bir de 5.gun 2 embriyo koydu düşük gelince değer zaten 1 tanesi gitmiştir diye dusundum

Çok şükür hamileyim canım beta beş son 100 çıkmıştı ayın 29 una kese kontrol verdi

Merhaba benimde 5 gün embiryosu du 10 gün test yaptırdım 13.8 cikti düşük yani burda yükselebilir yazınca umutlandım cuma günü vermiştim ama dünden beri kahverengi sulu lekelenme var agri acik renk kanama var sanki pazartesi gideceğin doktora ama korkuyorum da bunu yaşayan varmı

Kızlar ben de 5. Gün embriyosu transfer oldum 8. Günümde kan verdim beta 8.15 geldi ama ben de hiç umut vermiyorum 10. Gün tekrarlıycam inşallah hepimiz için iyi olur

Kızlar ben de 5. Gün embriyosu transfer oldum 8. Günümde kan verdim beta 8.15 geldi ama ben de hiç umut vermiyorum 10. Gün tekrarlıycam inşallah hepimiz için iyi olur
İnşallah yükselmiştir kaç çıktı betanız bende 8 hszıranda transfer oldum belirtiniz oldu mu

İnşallah senin adına hayırlı olur ben beta düştü ilaçları kestik tekrar deniycez bakalım nasip hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…