- 1 Ekim 2020
- 76
- 29
- 3
- 31
- Konu Sahibi Umutlukadinnn
İnşallah dediğiniz gibi olur3. Gün embriyosu için erken bence. 5. Gün embriyosunun 5. Gün test yapması gibi düşün. Sonuç çıkar mıydı ? Çıkmazdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dediğiniz gibi olur3. Gün embriyosu için erken bence. 5. Gün embriyosunun 5. Gün test yapması gibi düşün. Sonuç çıkar mıydı ? Çıkmazdı
Yaşım 26. 5. gün embriyosu :) ben transferin 7. gününden sonra sabah mide bulantıları yaşamaya başladım bu bulantılar gün içerisinde de ara ara vuruyor bana ama ilaçlardan olabilir gebeliğe yormadım hiç boşuna umutlanamak için. Birde adet sancısı gibi hafif sancılar giriyor ama göğüslerde hassasiyetlik yok mesela bilemiyorum o yüzden ilaçlardan büyük ihtimal. İlk denemem benim sizin yaş kaç ve ilk denemeniz mi? :)
Benim 2. Denemem yumurtam az çıktığı için 5. Güne götürmüyorlar risk olmamması adına yaşım 26![]()
Canım senin kesin çıkar bu akşam test yap bence bi de 5. Gün embriyosuydu kesin çıkar. Hayırlı güzel haber bekliyorum senden![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun valla 3 müzde hamile olalım![]()
Çok sağol Allah razı olsun Allah senin de yüzünü güldürsün dua ediyorum hep. Bugün de edicem yarın güzel haberi alacaksın inşallahİnşaAllah canım. Zaten yarın test günüm o yüzden buraya kadar direndim testte yok zaten elimde gidip ona para vermeye gerek yok yarın ücretsiz kan verip öğreneceğim zaten :) inşaAllah bende yüzü gülenlerden olurum. Seninde sonucuna çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşaAllah.
Ay banada edin ne olurÇok sağol Allah razı olsun Allah senin de yüzünü güldürsün dua ediyorum hep. Bugün de edicem yarın güzel haberi alacaksın inşallah![]()
Çok sağol Allah razı olsun Allah senin de yüzünü güldürsün dua ediyorum hep. Bugün de edicem yarın güzel haberi alacaksın inşallah![]()
Belli oldumu sonucunuzYaşım 26. 5. gün embriyosu :) ben transferin 7. gününden sonra sabah mide bulantıları yaşamaya başladım bu bulantılar gün içerisinde de ara ara vuruyor bana ama ilaçlardan olabilir gebeliğe yormadım hiç boşuna umutlanamak için. Birde adet sancısı gibi hafif sancılar giriyor ama göğüslerde hassasiyetlik yok mesela bilemiyorum o yüzden ilaçlardan büyük ihtimal. İlk denemem benim sizin yaş kaç ve ilk denemeniz mi? :)
Bi daha test yaptınız mıBende belirti yok arada kasıklarım ağrıyor bide aşırı derecede akıntım var. Ama nedense negatif hissediyorum çok mutsuzum![]()
Belli oldumu sonucunuz![]()
Çok sevindim sizin adınızaEvet belli oldu dün test günümdü. Çok şükür sonucum pozitifdeğer: 322 çıktı
Selam canım bugün tekrar kan verdin mi ?Teşekkür ederim![]()
Canım sen kan verdin mi bugün 10. Gün olmuş çıkar bence.Selamlar 2. Tüp bebek denemem ve 3. Gün 2 adet güzel kalitede embriyo transferi yapıldı. Bugün 7. Günüm ve idrar testi negatif çıktı. Çok mu erken yaptım testi
Selam canım bugün tekrar kan verdin mi ?
Yok salı vercem canımCanım sen kan verdin mi bugün 10. Gün olmuş çıkar bence.
Beta artışına baktırsaydın yine de iki günde iki kat artması gerekiyor yaYok kuzum doktorum beni 4 gün sonra çağırdı tekrar yani salı günü gidicem
Salı ve perşembe vereceğim doktor öyle istediBeta artışına baktırsaydın yine de iki günde iki kat artması gerekiyor ya
Beta artışına baktırsaydın yine de iki günde iki kat artması gerekiyor ya
Bende idrar testinde çıktı ama3. Gün embriyosu için erken bence. 5. Gün embriyosunun 5. Gün test yapması gibi düşün. Sonuç çıkar mıydı ? Çıkmazdı