3. Gün Embriyosu

Sen bize bakma biz çok erken yaptık 😂 8. Günü bence idrar da bakabilirsin ben 6. Günü idrarda öğrendim sanırım ya da 7 ✌️
Ya hepimiz aynınız heyecanlı bekleyiş ne yapalım.Ben de yaparım diye düşünüyorum 6.gün.😀Peki 6. Gün net bir şekilde pozitifi gördünüz mü?

8. Günden önce yapma test erken gebelik testi yaparsın 8. Gün 😊
Transferim daha çok yeni bugün transfer gününü de sayarsak 4. Gü.3. Gün embryosu transfer edildi bu da test tarihine iki gün daha eklememiz gerektiği anlamına geliyor herhalde.Heyecanlıyım.Sen ne zaman yaptın canım?

merhaba hayırlı olsun transferiniz benim bugün 8. günüm bu sabah yaptım silik çizgi çıktı gene de yanıltmak istemem kanda görmedim henüz Salı günü kan vermeyi düşünüyorum.
Hadi İnşallah kanda da pozitif görürsün canım.Ben de heyecanlıyım.Teşekkür ederim hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.

Transferim daha çok yeni bugün transfer gününü de sayarsak 4. Gü.3. Gün embryosu transfer edildi bu da test tarihine iki gün daha eklememiz gerektiği anlamına geliyor herhalde.Heyecanlıyım.Sen ne zaman yaptın canım?
Ben 10 kasımda transfer olmuştum. 8 günü erken gebelik testi ile öğrendim

evet 9 ocakta oldum transferimi. taze transferdi siz yaptınız mı hiç test ?
Yok yapmadım benimde taze transfer sali günü kan tahlili vercm doktorum çarşamba perşembe ver dedi. Progwstan ignw vurulmaya gidicm o gün kanda vereyim diyorum belli olur sanırım 10. Gun oluyor çünkü

Yok yapmadım benimde taze transfer sali günü kan tahlili vercm doktorum çarşamba perşembe ver dedi. Progwstan ignw vurulmaya gidicm o gün kanda vereyim diyorum belli olur sanırım 10. Gun oluyor çünkü
muhtemelen olur bende salı günü kan vermeyi düşünüyorum 10. güne denk gelecek ilk değerden sonra inşallah güzel çıkar ikinci kanı 12. gün veririm diye düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz için

muhtemelen olur bende salı günü kan vermeyi düşünüyorum 10. güne denk gelecek ilk değerden sonra inşallah güzel çıkar ikinci kanı 12. gün veririm diye düşünüyorum bakalım hayırlısı hepimiz için
Ayne bende öyle yapcm canim . Senin herhalde evladın var ilk hamileliğin olmayacak

Ya hepimiz aynınız heyecanlı bekleyiş ne yapalım.Ben de yaparım diye düşünüyorum 6.gün.😀Peki 6. Gün net bir şekilde pozitifi gördünüz mü?
Bu arada benim iki katı artışım devam ediyor haftaya kese için gidicem. Okuyanlara tekrar anlatayım. 6. Günü test yaptım silik çıktı erken gebelik testinde denedim koyu bir çizgi gördüm 7. Günü tekrar yaptım koyulasmisti çizgi sonra hemen kan verdim 87 çıktı bugün 9. Gün tekrar kan verdim 252 çıktı sonuç umarım herkes aynı sonucu alır ♥️

Bu arada benim iki katı artışım devam ediyor haftaya kese için gidicem. Okuyanlara tekrar anlatayım. 6. Günü test yaptım silik çıktı erken gebelik testinde denedim koyu bir çizgi gördüm 7. Günü tekrar yaptım koyulasmisti çizgi sonra hemen kan verdim 87 çıktı bugün 9. Gün tekrar kan verdim 252 çıktı sonuç umarım herkes aynı sonucu alır ♥️
Yaa vok sevindm 2kattan da cok artmis amsallah degerin🐥

Ayne bende öyle yapcm canim . Senin herhalde evladın var ilk hamileliğin olmayacak
Evet 2016 da da tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür şimdi tek kalmasın bir kardeşi olsun diye çabamız ama bu sefer hiç umudum yoktu. 9 yumurtadan bir tanesi geldi 3. Güne ve ilkinde yaşadığım hiç bir belirtiyi yaşamadım yaşamıyorum. Gene de belli olmuyor bu işler.

İnşallah canım.Hepimiz güzel sonuçlar alalım.Ben de test yaparım herhalde test günüm gelmeden önce.Burda sizinle paylaşırım güzel haberleri İnşallah.

Canım belirtin var mıydı dördüncü,beşinci günler?

Back
X