Evet fitil kullanıyorum ben deFitil mi bende de oluyo arada bı fitil den dolayı diye düşünüyorum kendimce ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fitil kullanıyorum ben deFitil mi bende de oluyo arada bı fitil den dolayı diye düşünüyorum kendimce ama
Benim başka yumurtam kalmadığı için 3. Gün de transfer edildi risk almamak için. Sayı olarak az kalınca 5. Günü beklemiyorlar genellikle 3. Günü transfer ediyorlar.Arkadaşlar merhaba öncelikle rica ediyorum başka grup kurup gitmeyin çok güzel ve uğurlu bir grup olmuş yeni gelen arkadaşlara da işlh uğur getirir. Bir de sorum olacaktı 3. Gün embriyosu olma sebepleriniz 5. Güne gitmemesi mi başka sebepler mi benim de 5. Güne gitmiyor 3. Gün embriyosunu deneyeceğim de ocak sonu subat başı gibi dondurulmuş korkuyorum 5. Güne hiç gitmediği için bide 2. Tedavım de de aynısı oldu o yuzden soruyorum umut olur belki bana diye
Anladım canım benım sayıdan yana problrm yok 5. Gune kalmıyor hücreleri ölüp imha oluyor brnım gibi olup 3. Gün embriyosu tutan olur mu acabaBenim başka yumurtam kalmadığı için 3. Gün de transfer edildi risk almamak için. Sayı olarak az kalınca 5. Günü beklemiyorlar genellikle 3. Günü transfer ediyorlar.
Benim de yumurta rezervi düşük çok fazla yumurta alamadıkları için embrio sayısı az oluyor. Normal de 1 tane de olsa 5. Gün Embriyosu ile deniyorduk. Sonra doktor değiştirdik risk almak istemedi sayı az olduğu için 3. Gün transferi yapıldı. 4 tane 5. Gün transferim oldu ama 3. Gün transferi sağlıklı gebelik oluşturdu. Hiç korkma olacak olan 5. Günde de oluyor 3. Günde de Umarım güzel sonucunu beraber alırızArkadaşlar merhaba öncelikle rica ediyorum başka grup kurup gitmeyin çok güzel ve uğurlu bir grup olmuş yeni gelen arkadaşlara da işlh uğur getirir. Bir de sorum olacaktı 3. Gün embriyosu olma sebepleriniz 5. Güne gitmemesi mi başka sebepler mi benim de 5. Güne gitmiyor 3. Gün embriyosunu deneyeceğim de ocak sonu subat başı gibi dondurulmuş korkuyorum 5. Güne hiç gitmediği için bide 2. Tedavım de de aynısı oldu o yuzden soruyorum umut olur belki bana diye
Evet transfer saatim sabah 09.30 du o yüzden transfer gününü de saydı doktirumTransfer gününü de sayarak mı 7. Gün yapmıştın.Ben Perşembe günü transfer oldum.
8. Gün mü oldu1 yumurta kalmıştı 4.gun öldü 5.gune gitse dondurulcaktı ama malesef olmadı inşallah icundeki 2 tanesi tutunmustur bana 3.gun embriyosu transferin 8.gunu bugün
Ben de karıştı herşey ya sen yeni kan vereceksin sandım kusura bakma. Ne durumdasın tekrar kan verdin mi ? Yükselmiştir umarım sonucunmerhaba kızlar bugün 10. günüm sabah kalktığımdan beri kahverengi lekelenmelerim var 8. gün idrar testim pozitifti bugün korkuyla kan testi verdim 92.45 çıktı sonucum merkezim şuan pozitifsiniz coraspirini kullanmayın lekelenmeyi arttırabilir dedi, diğer iğne ve fitile devam edin dedi iki gün sonra testi tekrarlayacağım inşallah güzel artar.
BEnim de öyle canım 29 yumurta toplandı 17döllendi 12si 3.güne gitti 6sı döndürüldü kalan 6 5e gitmedi hiç.çok şükür tuttu. Daha bi kez test verdim yarın 2.yi vercem inşallah sonuç güzel gelirAnladım canım benım sayıdan yana problrm yok 5. Gune kalmıyor hücreleri ölüp imha oluyor brnım gibi olup 3. Gün embriyosu tutan olur mu acaba
Merhaba canım bu gün 12. günüm değerim 255,6 çıktı, çok şükür katlamış testi tekrarlamamı istemediler, 10 gün sonra kese için çağırdılar ilaçlara aynen devam dediler 10 gün daha iğne olacağım bakalım yapılacak yerim kalmadı dayanacağız artıkBen de karıştı herşey ya sen yeni kan vereceksin sandım kusura bakma. Ne durumdasın tekrar kan verdin mi ? Yükselmiştir umarım sonucun![]()
Benim de kese için 10 gün var daha iğneler çok zor oluyor Allah yardım etsin valla ben kurtuldum şükürMerhaba canım bu gün 12. günüm değerim 255,6 çıktı, çok şükür katlamış testi tekrarlamamı istemediler, 10 gün sonra kese için çağırdılar ilaçlara aynen devam dediler 10 gün daha iğne olacağım bakalım yapılacak yerim kalmadı dayanacağız artıkinşallah kesede de bir sıkıntı çıkmaz
sizde durumlar nedir keseye ne zaman gideceksiniz ?
Aynen canım 8 oldu evet az kaldı 25 inde kan vercem test yapmiycam öncesinde istikrarlı gidiyorum8. Gün mü olduayy az kalmış
ne zaman yapacaksın test
![]()
yok benim tek embriyoydu maalesef 9 yumurtamdan 5 olgun ondan da 2 tanesi döllendi 3. güne de biri gelebildi o yüzden hiç umudum kalmamıştıBenim de kese için 10 gün var daha iğneler çok zor oluyor Allah yardım etsin valla ben kurtuldum şükürgünde 7 iğne kullanıyordum kabus gibi
ama geçecek hepsi biraz daha sık dişini
Değerin yükselmesine de çok çok sevindim
çift transfer miydi ?? Benim en çok merak ettiğim ikiz mi tek mi
![]()
İyi iyi hadi inşallah güzel haber ver bize az kalmışAynen canım 8 oldu evet az kaldı 25 inde kan vercem test yapmiycam öncesinde istikrarlı gidiyorum![]()
Evet benim çift ama kan değerlerim tek gibi ama yine de bilemem tabi ikiz gebelik yaşayan bir arkadaşımın değerleri bana göre çok daha düşüktü aslında ama belli olmuyor yayok benim tek embriyoydu maalesef 9 yumurtamdan 5 olgun ondan da 2 tanesi döllendi 3. güne de biri gelebildi o yüzden hiç umudum kalmamıştıçok şükür bugünü gördük. senin çift galiba. Allah gönlüne göre versin. çiftlerde kan değerleri biraz yüksek çıkıyor diye biliyorum.
İyi iyi hadi inşallah güzel haber ver bize az kalmış![]()
Hiç belli olmaz içini fetal tut Allah gönlüne göre versin inşallah ikizler gelsinEvet benim çift ama kan değerlerim tek gibi ama yine de bilemem tabi ikiz gebelik yaşayan bir arkadaşımın değerleri bana göre çok daha düşüktü aslında ama belli olmuyor ya
Ay işlh canım bana hiç boyle birşey görmedik daha önce dedikleri için çok korktum işlh tüm kalbimle diyorum senin de tutunmuştur canım bizim gibi evlat hasreti çeken herkese rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin1 yumurta kalmıştı 4.gun öldü 5.gune gitse dondurulcaktı ama malesef olmadı inşallah icundeki 2 tanesi tutunmustur bana 3.gun embriyosu transferin 8.gunu bugün
İşlh canım okadar mutlu oldum ki içimdeki korku bir an dağıldı rabbım sağlıcakla kucagına almayı da nasip etsin işlh bu grup ve sizler bana da uğur getirirsiniz ve birlikte alırız güzel haberlerBenim de yumurta rezervi düşük çok fazla yumurta alamadıkları için embrio sayısı az oluyor. Normal de 1 tane de olsa 5. Gün Embriyosu ile deniyorduk. Sonra doktor değiştirdik risk almak istemedi sayı az olduğu için 3. Gün transferi yapıldı. 4 tane 5. Gün transferim oldu ama 3. Gün transferi sağlıklı gebelik oluşturdu. Hiç korkma olacak olan 5. Günde de oluyor 3. Günde de Umarım güzel sonucunu beraber alırız![]()