3. Gün Embriyosu

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin. Transfer günümü saymazsam 5. Günüm. Dün gece aşırı bi regl ağrısı gibi ağrı yaşadım uykumdan uyandırdı aşağı iniyor yada baskı yapıyor şeklinde 😔 böyle bir durum yaşayan var mı . Düne kadar hiçbir şeyim yoktu şimdi gene o baskı hissi var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲
Bende de olmusti agri korkma zaten doktor olur agrilar dedi bana

Evet canım bolca negatifim var çoğunda tahlilin ertesi günü adet oluyordum ama bi kaç kere 1 haftayı bulmuştu muhtemelen 1 hafta içinde olmuş olursun rabbimden hep hayırlısını istiyoruz daha başka denemelere inş durmak yok tabi şu ilaçlarlar keşke biraz daha uygun olsada daha rahat deneyebilsek
sagol canim zaten sali doktorla randevum var o zamana da olmazsam ilac falan istiycem artik. Ben yurtdisindayim ilaclari Turkiyeden getiriyoruz dolar kurundan dolayi daha uygun geliyor fiyati ama tup bebek cok zorlu surec Allah hepimize maddi manevi dayanma gucu versin.

Ela3503 bugün güzel haberlerüni bekliyoruz yanlış hatırlamıyorsam bugün keseyi görmeye gidicektin güzel haberlerle gel buraya inş birde bugün tahlil günü olan vardı sanki ondanda güzel haber gelir inş 😊 bizlerede umut olur bu son günler geçmiyor pazartesi az kaldı ama geçmiyor resmen

Kızlar bende bugun 3.gün embriyo transferi oldum.. Kasıkta batmalar var normal mi acaba..

Ela3503 bugün güzel haberlerüni bekliyoruz yanlış hatırlamıyorsam bugün keseyi görmeye gidicektin güzel haberlerle gel buraya inş birde bugün tahlil günü olan vardı sanki ondanda güzel haber gelir inş 😊 bizlerede umut olur bu son günler geçmiyor pazartesi az kaldı ama geçmiyor resmen
Benim bugün tahlil günümdü malesef canım negatif oldu benim Rabbim sizin hayırlı haberlerinzi nasip etsin

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin. Transfer günümü saymazsam 5. Günüm. Dün gece aşırı bi regl ağrısı gibi ağrı yaşadım uykumdan uyandırdı aşağı iniyor yada baskı yapıyor şeklinde 😔 böyle bir durum yaşayan var mı . Düne kadar hiçbir şeyim yoktu şimdi gene o baskı hissi var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲
Aaaa benim de aynısı olmuştu inşallah tutunma belirtisidir♥️

Hadi yaa 😔 ben leke falan diyince pozitif olduğuna çok inanmıştım nasip canım biran önce toparlanmaya bakıp yeni tedavilere ozaman 😊
İlk transferimde de adet günümde lekelenme olmuştu şimdide nasip canım
İnşaallah bu adetle tekrar başlıyoruz
Teşekkür ederim düşündüğün için

Back
X