3. Gün Embriyosu

Hadi yaa 😔 ben leke falan diyince pozitif olduğuna çok inanmıştım nasip canım biran önce toparlanmaya bakıp yeni tedavilere ozaman 😊
İlk transferimde de adet günümde lekelenme olmuştu şimdide nasip canım
İnşaallah bu adetle tekrar başlıyoruz
Teşekkür ederim düşündüğün için

Gördük canım damla çikolatamı🥰🥰 2hafta sonra kalp atışı inşallah 🙏🙏İsteyen herkese çokça dua ediyorum inşallah herkese nasip olur🙏 İnşallah sağlıkla geli

Gördük canım damla çikolatamı🥰🥰 2hafta sonra kalp atışı inşallah 🙏🙏İsteyen herkese çokça dua ediyorum inşallah herkese nasip olur🙏 İnşallah sağlıkla gelir ❤️

Hadi yaa 😔 ben leke falan diyince pozitif olduğuna çok inanmıştım nasip canım biran önce toparlanmaya bakıp yeni tedavilere ozaman 😊
İlk transferimde de adet günümde lekelenme olmuştu şimdide nasip canım
İnşaallah bu adetle tekrar başlıyoruz
Teşekkür ederim düşündüğün için

Amin canım amin inşallah. Benim belim çok ağrıyor sizdede böyle bi problem var mi benim belim ayrıca genelde ben hep hasta olurum korkuyorum
Merhaba canım.. Bende dün 3.gün embriyo transferi oldum.. Asırı bel agrım var ya.. Bir de embriyoyu koydukları tarafta sabah agrım vardı uykudan uyandıracak derecede ama şimdi yok.. Sadece bel agrım kaldı.. Sizin nasıl sonuçlandı acaba inş hayırlı haberler almıssınızdır 🤲

Benimde bugün 8.günüm sabah kalkınca test yaptım . Çok silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir diyorum görmek istediğim için 😔 günler geçmek bilmiyor inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen 🙏 içinde bizim de ..
Merhaba canımç. Sizinde bel agrılarınız olmus.. Bende dün 3.gün embriyo transferi oldum.. Dünden beri bel agrılarım asırı derecede fazla.. Birde uyurken karnımda sancıyla uyandım.. Ama geçti.. Sadece asırı bel agrısı var.. İnş o gördüğün çizgi hayal değildir.. Rabbim inş nasip etmiştir 🤲 bu agrılar normal mi acaba ya

Oo hafta bolca haberler var ozaman inş hepimiz güzel haberleri veririz benim pazartesi tahlil günüm bende sonra olanlarda vardı yeni ay yeni hafta güzel başlangıçlar olsun inş hepimiz için

2de randevum canim insallah guzel haberlerle gelirim. Sende sali gunu haberdar et bizi☺️
Yazarım mutlaka ya size ne sorcam mide bulantiniz oluyor mu ? Benim her gün değil ama ara ara çok fena midem bulanıyor bir de yumurta görmek adını duymak bile istemiyorum ayyy aklıma geldikçe bile midem bu tuhaf oluyor

Yazarım mutlaka ya size ne sorcam mide bulantiniz oluyor mu ? Benim her gün değil ama ara ara çok fena midem bulanıyor bir de yumurta görmek adını duymak bile istemiyorum ayyy aklıma geldikçe bile midem bu tuhaf oluyor
Bazen bende de oluyor ama hamilelikten mi baska seyden mi blmiorm sabah aksam farketmio her saat olabiliyor yani

Benim sadece sabahları uyanınca oluyor 🤭sigarayı bırakabildin mi? 5 haftadan sonra başlar diyorlar zaten mide bulantısına benim aile de pek olmuyor mide bulantısı ondan kendime güveniyorum 😂👊

Benim sadece sabahları uyanınca oluyor 🤭sigarayı bırakabildin mi? 5 haftadan sonra başlar diyorlar zaten mide bulantısına benim aile de pek olmuyor mide bulantısı ondan kendime güveniyorum 😂👊
Yok canım bırakamadım ya günde 4-5 tane iç dedi doktorum bende 3 tane falan içiyorum bazen 5i de buluyor ne yalan söyleyeyim 🤦 en hafifini aldım bı ara icmemistim ne güzel ama duramadim ne iğrenç bı bağımlılık valla kendimden yiksindim

Merhaba canım.. Bende dün 3.gün embriyo transferi oldum.. Asırı bel agrım var ya.. Bir de embriyoyu koydukları tarafta sabah agrım vardı uykudan uyandıracak derecede ama şimdi yok.. Sadece bel agrım kaldı.. Sizin nasıl sonuçlandı acaba inş hayırlı haberler almıssınızdır 🤲
Ben pozitif sonuç aldım ama düşük yaptım kaybettim. Benimde bel ağrım vardı

Sen insallah hayirli güzel haberler alıp. Sağlıcakla kucağına alirsin.

Bugün 1 tane 3.gün embriyosu transfer ettirdim, ilk 2 gün gelişimi güzeldi ama bugün sabaha kadar büyümemiş, ama öğlene kadar 1 hücrenin daha oluştuğunu görmüşler. 9hücreli bir 3.gün embriyom var şuan.. Onun için neler yapsam bilemedim 🤭

Back
X