3. Gün Embriyosu

Ben pozitif sonuç aldım ama düşük yaptım kaybettim. Benimde bel ağrım vardı
Hadi ya çok üzüldüm canım.. Rabbim inş tez zamanda sağlıkla nasip eder🤲 seninde bel agrın ilk günden itibaren varmıydı.. Benim var bugun 2.günüm bel agrısı bir de karnım acıyor ya

Hadi ya çok üzüldüm canım.. Rabbim inş tez zamanda sağlıkla nasip eder🤲 seninde bel agrın ilk günden itibaren varmıydı.. Benim var bugun 2.günüm bel agrısı bir de karnım acıyor ya
Benim en büyük belirtim bel ağrısı ve ateş basmasydı canım. Sırılsıklam uyanıyordm geceleri.

Kizlar selam.bende transfer oldum pzrtsi korkuyorum da 3ncu denemem test yaptim atmak istedm insalh sonu guzel olur bundan onceki dusuk olmusdu cok korkuyorum testide yukeleyememdm yuklemio ;(

Kizlar slm.bende pzrtsi transfer oldm test yaptim bugun insalh vardr 3uncu denemem cok kokryum dusuk oldu bundan önceki ne olur dua edin resm atcam yuklenmio

Merhaba canımç. Sizinde bel agrılarınız olmus.. Bende dün 3.gün embriyo transferi oldum.. Dünden beri bel agrılarım asırı derecede fazla.. Birde uyurken karnımda sancıyla uyandım.. Ama geçti.. Sadece asırı bel agrısı var.. İnş o gördüğün çizgi hayal değildir.. Rabbim inş nasip etmiştir 🤲 bu agrılar normal mi acaba ya
Amin canım benim Amin inşallah Rabbim boş bırakmasın kucağımızı , ağrılarımız normal bence vücudumuzun dengesi şaştı zaten sonuç hayırlı ve güzel olsun Rabbim eksiltmeden çoğalmayı nasip etsin . Bu salı kan vericem dua edelim birbirimize 🙏🙏

Yok canım bırakamadım ya günde 4-5 tane iç dedi doktorum bende 3 tane falan içiyorum bazen 5i de buluyor ne yalan söyleyeyim 🤦 en hafifini aldım bı ara icmemistim ne güzel ama duramadim ne iğrenç bı bağımlılık valla kendimden yiksindim
O da belki artırıyordur mide bulantını canım.evet sigarasıydık strese sokuyorsa 6ya kadar izin veriliyormuş diye duymuştum bende

Amin canım benim Amin inşallah Rabbim boş bırakmasın kucağımızı , ağrılarımız normal bence vücudumuzun dengesi şaştı zaten sonuç hayırlı ve güzel olsun Rabbim eksiltmeden çoğalmayı nasip etsin . Bu salı kan vericem dua edelim birbirimize 🙏🙏
Amin canım.. Rabbim inş hayırlı haberler almayı nasip eder.. İnş mucizen seninledir 🤲🤗🤗

Bugün 1 tane 3.gün embriyosu transfer ettirdim, ilk 2 gün gelişimi güzeldi ama bugün sabaha kadar büyümemiş, ama öğlene kadar 1 hücrenin daha oluştuğunu görmüşler. 9hücreli bir 3.gün embriyom var şuan.. Onun için neler yapsam bilemedim 🤭
Hoşgeldin aramıza😇 iyi beslen vücudun güçlü olsun başka bişey yapılabilir mi bilmiyrum😅

O da belki artırıyordur mide bulantını canım.evet sigarasıydık strese sokuyorsa 6ya kadar izin veriliyormuş diye duymuştum bende
İzin falan bahane insan içmek isteyince kimseyi takmıyor valla sigara içtiğim icin de çok iyi besleniyorum o da biraz kilo yaptı bende 3 hafta da 3 kilo almışım mide bulantısı sebebi bu da olabilir çok zayıfım normalde bünye bı tuhaf karşıladı kiloyu sanırım 😂 ama vicdanın rahat mı diye sor bir de ?? Her çekişte ağlıyorum bildiğin bırakacam ama kararlıyım az kaldı

Back
X