3. Gün Embriyosu

Hayırlısı olsun canım önmüze bakacağız fiili duaya devam dondurulmuş embriyon varmıydı
Bende bugün gittim doktora iki embriyorm var transfere başlayalım diye doktor bu ay lucrin veril endomotrisi dinlendirelim dedi çikolata kisti bar bende transferim bir dahaki adete kaldı
Öyle canım öyle ama çok yoruldum dondurulmuşum kalmadı denersem yine sıfırdan ama biraz toparlamam zaman alıcak gibi

Öyle canım öyle ama çok yoruldum dondurulmuşum kalmadı denersem yine sıfırdan ama biraz toparlamam zaman alıcak gibi
Hep çok youlduk canım ben de 18 yıllık evliyim nerdeyse 18 yıldır uğraşıyorum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın herşeyin karşılığı bu dünya da olmaz bu işin ahireti de var üzüntünü çok iyi anlıyor derinden hissediyorum dualarımdasın

Canlarım bugün 11.günüm dayanamadım az önce test yaptım ve ilk defa ilk defaa ikinci çizgiyi silik de olsa hemen gördüm .. Rabbim böyle bi duygu yokmuş tatmayan bilemezmiş 🥰 Allahım hepimize yaşatsın inşallah dua edin değerlerim de güzel çıksın . Bu arada resimde çok belli olmadı ama umarım doğrudur
Hayırlı olsuuun kalp atışı da duyarsınız inşallah ♥️ kan ne zaman vereceksiniz ??

Günaydın kızlar. Tutan tutmayan arkadaşlardan yardım istiyorum bugün 10 günüm biraz önce hafif bir ağrıyla kahve rengi kan gibi bir leke geldi çok az ama devamı gelir mi bilmiyorum. Tutunmadılar demi yarın teste gidecem korkuyorum. 10 günde bunu yaşayan oldu mu bi fikri olan varmı yardım edinnn...
benim 9. gün içerisinde 3 kere kahverengi şeklinde lekelenmem geldi bende korkuyla teste gittim pozitif çıktı çok şükür hemen korkmayın. hakkınız da hayırlısı olsun.

Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?

Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?
Benim de hiç lekelenme olmadı ama tutundu şükür 1 2 henüz bilmiyorum ama lekelenme herkeste olmuyor zaten 😊

Back
X