3. Gün Embriyosu

Kızlar bide şey sormak istiyorum , benim 3.gün taze embriyo çift konuldu. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum ve bugüne kadar en ufak bi leke kanama olmadı ikisi de tuttu mu acaba ? Bu durumda olan var mı ?
Hayirli olsun canim banada 3.gun taze cift embriyo konuldu insallah guzel sonuclar aliriz.🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

Yok canım karından bakılmadı.. Ayy az kaldı haber bekliyorum senden🥳
Canim simdi ciktim.kontrolden ama kalp atisi icin daha kucuk dedi doktor . 5+2 gunlukmus 15 gun sonrasina randevu verdiler insallah kap atislarini da duyariz . Senin bilgin var mi kese boyutu yazan yer neresi ultrason resminde kese var da boyutunu soylemedi doktor

Canim simdi ciktim.kontrolden ama kalp atisi icin daha kucuk dedi doktor . 5+2 gunlukmus 15 gun sonrasina randevu verdiler insallah kap atislarini da duyariz . Senin bilgin var mi kese boyutu yazan yer neresi ultrason resminde kese var da boyutunu soylemedi doktor
Hayırlı olsun kuzu kalp atışı haftaya Cuma inşallah benim🙏Hepimiz duylım sağlıkla ilerlesin🙏5+2yi nasıl hesapladı bana transfer gümü 17 günlük gebesin öyle say dedi

Yaa bende bilmiyorum onu banada söylemedi araştıralım bı 🙈 merak ettim dün ama unuttum sonra ✌️ ama keseyi gördünüz en azından ayy çok sevindim valla♥️

Back
X