3. Gün Embriyosu

Herkese merhaba dualarım hep sizinle isminizi bilmiyorum ama şu an tedavi gören herkese dua ediyorum 🤲🏻☺️yeni gördüm bu başlığı benimde 3.gün embriyosu 19 Ocak’ta transfer oldum 31 Ocak test günümdü kan değerim 87.3 çıktı ikinci değer 170.3 haftaya Salı kese görmeye gideceğim ama çok korkuyorum alttan muayene olmak şart mı karından gözükmüyor mu kese bir bilginiz var mı bu konuda yardımcı olur musunuz 🥺
Korkulcak bişey yok bence salı günü keseyi alttan muayene de gördüm ben değerim kaç oldu bilmiyorum önceki Çarşamba vermiştim 345 di sonra bidaha gerek duymadı doktorum beta kanına

Korkulcak bişey yok bence salı günü keseyi alttan muayene de gördüm ben değerim kaç oldu bilmiyorum önceki Çarşamba vermiştim 345 di sonra bidaha gerek duymadı doktorum beta kanına
Canım benim de ilk 180 di iki gün sonra 440 oldu doktor alttan muayene etti ama keseyi göremedi Pazartesi tekrar gidecem

Kızlar takvimde 4+5 iken doktor alttan muayene etti bişey göremedi değerim 440 çıktı betanı takip etmeye devam edelim dedi . Keseyi ne zaman gördünüz benim gibi olan var mı

Kızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Bugun erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı.. Test günüm 10 subat.. Galiba olmadı dimi olsa çıkarmıydı çok üzüldüm ya

Herkese merhaba henüz bir önce ki transferinin üstünden 2 ay geçti ve ben yine buradayım. Bir önce ki transferde kimyasal gebelik yaşadım ve öğrendiğim gün covid olduğumu da öğrendim ne yıkım anlatamam ... Neyse ben 2 gün önce tekrar transfer yaptırdım canlarım 2 adet 3. Gün Embriyosu. Daha önce hiç çift transfer ve 3. Gün transferi yaptırmadım. Ama ben yine 12. Günü beklemeden test yaptırırım 😂 Kalan 10 günü burada sizlerle sohbet ederek geçirmek istiyorum vee soruyoruum siz kaçıncı günde sonuç aldınız ? Biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz?
merhaba. bende 3 tüp bebek denemesi ve 2 taze bir dondurulmuş embriyo transferi oldum. ilk deneme de çift embriyo ile 5.güne gittik taze transfer oldum ikiz gebelik oluştu daha sonra 8,hafta da kalp atışı alamadık ve maalesef kürtaj oldum :( 2 deneme tek embriyo 2,gün taze transferdi tutmadı:( şimdi 3,denemem 2 şubatta transfer oldum 3,gün dondurulmuş çift embriyo. 5 gün oldu bugün beklemedeyiz. çok zor bir süreç rabbim hepimize sabır versin kucağımızı doldursun inşallah :anneadayı::anneadayı:

Kızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Bugun erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı.. Test günüm 10 subat.. Galiba olmadı dimi olsa çıkarmıydı çok üzüldüm ya
bekle canım zamanında yap moralini bozma hayırlısı olur inşallah

Hayır canım bence çok erken yapmışsın benimde 3.gün embriyosuydu ve 7. Gün yapmıştım çıkmadı 11. Gün yaptım silik gördüm 12.gün kanda çıktı evde de yaptım hemen çıktı moralini bozma sakın herkeste farklı olabiliyor inşallah tutmuştur 🙏

Hayır canım bence çok erken yapmışsın benimde 3.gün embriyosuydu ve 7. Gün yapmıştım çıkmadı 11. Gün yaptım silik gördüm 12.gün kanda çıktı evde de yaptım hemen çıktı moralini bozma sakın herkeste farklı olabiliyor inşallah tutmuştur 🙏
Erken yapmısım dimi inş öyledir ya 🤲 sabah evi toparladım biraz fazla hareket ettim belime agrı girdi inş vardır ya artık test yapmam varsa kanda çıkar inş 🙏

Valla bozuldu moral falan kalmadı hatta yok diye evi toparladım biraz fazla hareket ettim belime agrı girdi oturdum hemen.. İnş rabbim nasip eder 🙏
kızdım sana o zaman :sinirli: neden böyle davranıyorsun o kadar acı çekiyoruz ilaçlar iğneler :( yazık değil mi bırak ya ev dağılsın önemli olan sensin canım benim

kızdım sana o zaman :sinirli: neden böyle davranıyorsun o kadar acı çekiyoruz ilaçlar iğneler :( yazık değil mi bırak ya ev dağılsın önemli olan sensin canım benim
Çok haklısın ben varsa eger erken gebelik testinde çıkar sandım.. Ne bileyim ya moralim de bozulunca kaptırdım kendimi.. Kan testine kadar umut hala var..

Back
X