3. Gün Embriyosu

Kızlar 29 ocakta 1 tane 3.gün embriyo transferi oldum.. Bugun erken gebelik testi yaptım tek cizgi çıktı.. Test günüm 10 subat.. Galiba olmadı dimi olsa çıkarmıydı çok üzüldüm ya
Bence umudunu kaybetme idrara henüz gecmemiste olabilir. Bazen idrara çok geç yansıyor ama kanda çıkıyor

Kızlar bugün 11. Günüm transfer günü hariç 3.gün embriyosu değerim 58 çıktı nasıl sizce

Kizlar size birsey sorcam belirtileriniz hala devam ediyor mu benim gogus agrilarim falan hep.gecti . İnsan merak ediyor belirtiler neden gecti falan diye 🤭

Kizlar size birsey sorcam belirtileriniz hala devam ediyor mu benim gogus agrilarim falan hep.gecti . İnsan merak ediyor belirtiler neden gecti falan diye 🤭
BEnim hiç belirtim olmadı😂sadece arada adet olacakmışım gibi karım ağrısı oluyor başından beri. Bi de akıntı ama o da Progestandan bence

Ok maşallah hangi gün yaptınız testi baya yükselmiş 🙈 benim de 1.000 sonrası 2 kat artmıştı başlarda 4 kata yakın artıyordu galiba sizinde ikiz 🥳 fazla yüksek değeriniz ♥️
Sizin ilk iki gün artış damı 2 kattı? Sanki 4 kat yazmıştınız diye hatırlıyorum. Erkek bebeklerdede hcg yüksek oluyormuş diyenler var . Artık kısmet heyecanlı bekleyiş bitmiyor gerçekten. Sağlıkla ilerlesinde Herşeyin hayırlısı 🤗

Kızlar benim 21 Ocak 3.gün embriyo transferi biliyorsunuz . 12.gün 180 14.gün 440 17.gün 1000 üzeri çıktı . Kese için ne zaman gitmeliyim sizce önümüzdeki hafta içi gideyim diyorum ? Değerim 440 iken alttan muayene etti keseyi görememişti

Bir de ecopirin hap progestan 25 ml iğne oluyorum doktorum 1 2 ay daha devam edeceksin dedi siz de var mı böyle durum ?

Bir de ecopirin hap progestan 25 ml iğne oluyorum doktorum 1 2 ay daha devam edeceksin dedi siz de var mı böyle durum ?
Bende oksapar iğneye ve progestan fitile devam ediyorum progestan iğnem 50 mg’di sadece 10 adet kullandırdı doktor 12.gün değerim 87.3 14.gün değerim 170.3 çıktı Çarşamba günü inşallah kese görmeye gideceğim benimde 19 ocak transfer günüm 3.gün embriyosu

Kızlar benim 21 Ocak 3.gün embriyo transferi biliyorsunuz . 12.gün 180 14.gün 440 17.gün 1000 üzeri çıktı . Kese için ne zaman gitmeliyim sizce önümüzdeki hafta içi gideyim diyorum ? Değerim 440 iken alttan muayene etti keseyi görememişti
Haftaya gorur buyuk ihtimal hatta hu hafta bile gorebilir chma falan gitsen

Bana 14. Günden sonra kese için iki hafta sonra gel dediler size kendileri tarih vermedi mi

Bende oksapar iğneye ve progestan fitile devam ediyorum progestan iğnem 50 mg’di sadece 10 adet kullandırdı doktor 12.gün değerim 87.3 14.gün değerim 170.3 çıktı Çarşamba günü inşallah kese görmeye gideceğim benimde 19 ocak transfer günüm 3.gün embriyosu
Benimde 23 ü transfer günüm kese için iki hafta sonra gel dediler size iyi erken demişler beklemek çok zor hayırlısıyla görürsünüz inşallah 🤗

Back
X