Çıkabilir bence. Benimde 3.gündü 8.gün çıktı kandaArkadaşlar merhabalar. 3. Gün embriyosu transferi oldum. 11.gun kan versem sonuç çıkar demi bilginiz var mı?
Yaa maşallah kaç çıktı değerinizÇıkabilir bence. Benimde 3.gündü 8.gün çıktı kanda
28le öğrenmiştik zaten çok erkendi tahlil için ben regl oluyor gibi ağrı girince korkup kan vermiştim sonra katlanarak arttı şükürYaa maşallah kaç çıktı değeriniz
Maşallah sübhanallah ne güzel28le öğrenmiştik zaten çok erkendi tahlil için ben regl oluyor gibi ağrı girince korkup kan vermiştim sonra katlanarak arttı şükür
Amin inşallah sizede güzel sonuçlar dilerimMaşallah sübhanallah ne güzelinşallah sağlıcakla kavuşursunuz
Dua edin inşallahAmin inşallah sizede güzel sonuçlar dilerim
Nasip değilmiş demekki allah hayırlı vakitte sağlıkla versin inşallahDua edin inşallahBu ikinci transfer ilki dış gebelikle sonuçlandı maleseff
Benimde 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı daha 4. Günüm bakalım 25 inde test dedi doktorumArkadaşlar merhabalar. 3. Gün embriyosu transferi oldum. 11.gun kan versem sonuç çıkar demi bilginiz var mı?
Aynı benimde dondurulmuş bugün 5.gunum. test günümüz aynı ama 11. Gün kan vericem bakalım hayırlısı artıkBenimde 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı daha 4. Günüm bakalım 25 inde test dedi doktorum
İnşallah ikimizde güzel haberleri alırız canım benim ya sen vajinal tablet mi ignemi kullaniyosun . Ben sabah öğle akşam tablet kullaniyorumAynı benimde dondurulmuş bugün 5.gunum. test günümüz aynı ama 11. Gün kan vericem bakalım hayırlısı artık
Hem vajinal fitil var hemde prolutex iğne var. Estrofem corasprin folik asit. İnşallah hayırla sağlıkla canım inşallahİnşallah ikimizde güzel haberleri alırız canım benim ya sen vajinal tablet mi ignemi kullaniyosun . Ben sabah öğle akşam tablet kullaniyorum
Merhaba canım testi çok erken yapmışsın. İlk transfer de bende 8.gun idrar testi yapmıştım negatifti. 11. Gün kanda pozitif görmüştük ama dış gebelikle sonuçlandı. İdrar testi doğruluğu az oluyor benceKizlar merhaba, benim de 3. Gün taze embriyo transfer edildi bir hafta önce, ben 6. Gün erken gebelik testi yaptim ve negatif cıkti, açikcasi umudum kırıldi,hayalet de olsa bir cizgi cikardi pozitif olsaydi diyorum.Benim gibi negatif alip sonra pozitife dönen var mi umut olsun ben ve benim gibi olanlara...
Erken gebelik testi olunca onlar çok hassa olduğu için yakalardi kesin diye düşünmüstüm inşallah yaniliyorumdur, size de çok geçmiş olsun dıs gebelik de cok zor bir sureçMerhaba canım testi çok erken yapmışsın. İlk transfer de bende 8.gun idrar testi yapmıştım negatifti. 11. Gün kanda pozitif görmüştük ama dış gebelikle sonuçlandı. İdrar testi doğruluğu az oluyor bence
Moralini bozma çok erken. Kanda pozitif görünce idrar testi yapmıştım tekrar o çift çizgiyi görmek için erken gebelik testi hemde o da negatifti ama kan da vardı. O yüzden önemli olan kan. Hemde çok zor süreç Allah'ım kimseye yasatmasinErken gebelik testi olunca onlar çok hassa olduğu için yakalardi kesin diye düşünmüstüm inşallah yaniliyorumdur, size de çok geçmiş olsun dıs gebelik de cok zor bir sureçAllah hepimizin kucagini doldursun inşalla
AmiiinMoralini bozma çok erken. Kanda pozitif görünce idrar testi yapmıştım tekrar o çift çizgiyi görmek için erken gebelik testi hemde o da negatifti ama kan da vardı. O yüzden önemli olan kan. Hemde çok zor süreç Allah'ım kimseye yasatmasin
İlk transferden sonra idrar testi yapmak aklıma bile gelmiyor. Nasipse varsa vardır yoksa yoktur canım cuma günü gidip kan vericem . Bugün 5.gun hiç belirti falan aramıyorum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahAmiiincok tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin kaç gündür cok uzgündüm.insallah hakli cikarsiniz size yazarim burdan sonucu siz ne durumdasiniz su an?
benim de taze transferdi 3.gün embriyosu 8.gün testte çok çok silik çıkmıştı akşamına kanda beta 32 idi. yani en erken 8.gün çıkar zaten 6.gün çıkması imkansız boşa stres yapmışsınız.Kizlar merhaba, benim de 3. Gün taze embriyo transfer edildi bir hafta önce, ben 6. Gün erken gebelik testi yaptim ve negatif cıkti, açikcasi umudum kırıldi,hayalet de olsa bir cizgi cikardi pozitif olsaydi diyorum.Benim gibi negatif alip sonra pozitife dönen var mi umut olsun ben ve benim gibi olanlara...
Çok teşekkür ederim, moral oldunuz bana gerçekten insallah dediginiz gibidirbenim de taze transferdi 3.gün embriyosu 8.gün testte çok çok silik çıkmıştı akşamına kanda beta 32 idi. yani en erken 8.gün çıkar zaten 6.gün çıkması imkansız boşa stres yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?