3.gün embriyosu

Aynı benimde dondurulmuş bugün 5.gunum. test günümüz aynı ama 11. Gün kan vericem bakalım hayırlısı artık
İnşallah ikimizde güzel haberleri alırız canım benim ya sen vajinal tablet mi ignemi kullaniyosun . Ben sabah öğle akşam tablet kullaniyorum

İnşallah ikimizde güzel haberleri alırız canım benim ya sen vajinal tablet mi ignemi kullaniyosun . Ben sabah öğle akşam tablet kullaniyorum
Hem vajinal fitil var hemde prolutex iğne var. Estrofem corasprin folik asit. İnşallah hayırla sağlıkla canım inşallah

Kizlar merhaba, benim de 3. Gün taze embriyo transfer edildi bir hafta önce, ben 6. Gün erken gebelik testi yaptim ve negatif cıkti, açikcasi umudum kırıldi, hayalet de olsa bir cizgi cikardi pozitif olsaydi diyorum.Benim gibi negatif alip sonra pozitife dönen var mi umut olsun ben ve benim gibi olanlara...

Merhaba canım testi çok erken yapmışsın. İlk transfer de bende 8.gun idrar testi yapmıştım negatifti. 11. Gün kanda pozitif görmüştük ama dış gebelikle sonuçlandı. İdrar testi doğruluğu az oluyor bence

Erken gebelik testi olunca onlar çok hassa olduğu için yakalardi kesin diye düşünmüstüm inşallah yaniliyorumdur, size de çok geçmiş olsun dıs gebelik de cok zor bir sureçAllah hepimizin kucagini doldursun inşalla

Moralini bozma çok erken. Kanda pozitif görünce idrar testi yapmıştım tekrar o çift çizgiyi görmek için erken gebelik testi hemde o da negatifti ama kan da vardı. O yüzden önemli olan kan. Hemde çok zor süreç Allah'ım kimseye yasatmasin

Amiiincok tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin kaç gündür cok uzgündüm.insallah hakli cikarsiniz size yazarim burdan sonucu siz ne durumdasiniz su an?

Amiiincok tesekkur ederim cok moral verdiniz bana inanin kaç gündür cok uzgündüm.insallah hakli cikarsiniz size yazarim burdan sonucu siz ne durumdasiniz su an?
İlk transferden sonra idrar testi yapmak aklıma bile gelmiyor. Nasipse varsa vardır yoksa yoktur canım cuma günü gidip kan vericem . Bugün 5.gun hiç belirti falan aramıyorum Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

benim de taze transferdi 3.gün embriyosu 8.gün testte çok çok silik çıkmıştı akşamına kanda beta 32 idi. yani en erken 8.gün çıkar zaten 6.gün çıkması imkansız boşa stres yapmışsınız.

Çok teşekkür ederim, moral oldunuz bana gerçekten insallah dediginiz gibidirsiz de kucaginiza saglicakla alin yavrunuzu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…