A antbryz Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2024 49 9 1 24 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi antbryz #1 Merhabalar bugün transferimin 9. Günü kanda negatif çıktı 12. Günde pozitif çıkma ihtimali var mı acaba
Merhabalar bugün transferimin 9. Günü kanda negatif çıktı 12. Günde pozitif çıkma ihtimali var mı acaba
M melikexx34melikex Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2025 22 9 1 21 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi antbryz #2 Olabilir canını sıkma test gününü bekle gününde tekrar test ver
A antbryz Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2024 49 9 1 24 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi antbryz #3 melikexx34melikex .!.: Olabilir canını sıkma test gününü bekle gününde tekrar test ver Genişletmek için tıkla... İnşallah eğer ki şuan sonuç bekliyorsanız kesinlikle gününde yaptırın yoksa benim gibi perişan olursunuz ilk denemem ve çok umutlarla bekledim
melikexx34melikex .!.: Olabilir canını sıkma test gününü bekle gününde tekrar test ver Genişletmek için tıkla... İnşallah eğer ki şuan sonuç bekliyorsanız kesinlikle gününde yaptırın yoksa benim gibi perişan olursunuz ilk denemem ve çok umutlarla bekledim
M melikexx34melikex Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2025 22 9 1 21 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi antbryz #4 antbryz .!.: İnşallah eğer ki şuan sonuç bekliyorsanız kesinlikle gününde yaptırın yoksa benim gibi perişan olursunuz ilk denemem ve çok umutlarla bekledim Genişletmek için tıkla... Hepimiz umutla bekliyoruz 6 günüm transferden sonra bende heyecan ve korkuyla bekliyorum test günümü
antbryz .!.: İnşallah eğer ki şuan sonuç bekliyorsanız kesinlikle gününde yaptırın yoksa benim gibi perişan olursunuz ilk denemem ve çok umutlarla bekledim Genişletmek için tıkla... Hepimiz umutla bekliyoruz 6 günüm transferden sonra bende heyecan ve korkuyla bekliyorum test günümü
A antbryz Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2024 49 9 1 24 2 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi antbryz #5 melikexx34melikex .!.: Hepimiz umutla bekliyoruz 6 günüm transferden sonra bende heyecan ve korkuyla bekliyorum test günümü Genişletmek için tıkla... Rabbim güzel haberlerle mücdelendirsin inşallah
melikexx34melikex .!.: Hepimiz umutla bekliyoruz 6 günüm transferden sonra bende heyecan ve korkuyla bekliyorum test günümü Genişletmek için tıkla... Rabbim güzel haberlerle mücdelendirsin inşallah