- Konu Sahibi happy__heart
-
Sagol cnm ..bende yatmıyorum...bu sefer fazla onemsemedim...idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum :) artik allahın takdiri...umarim bu sefer tutar
Ilk denemede blast koyuldu tutmadi.bu ddenemede 3.gun embriyosu transfer edildi ve 10.gun kanda degerim 56 cikti.
Bu arada hala ohss.yim ve yatiyorum. Bebeğim 5 haftalık.
allah yardımcın olsun bende geçirdim ohss çok zor oluyor
Bebegin hayirli olsun cnm....ben idrar testi yapmaya korkuyorum. ...sende nasil belirtiler vardi anlatabilirmisinbenim 3. gün embriyosu . 9. gün aşam idrarda çok koyu kırmızı 2. çizgi çıktı. 12. gün 356 çıktı knda . bana 4 embriyo konmuştu tek bebek tuttu.
Bende grip oldum..hersey hastalikla belirtiler birbirine girdi :) bugun biraz belim agriyor..gigusker zaten hep şiş ve aciyor....kasiklarimda batmalar devam ediyor...dun gece adet olucam gibi agrim oldu..adet gunum yarin, bakalım ne olacakgünaydın kızlar bugün bizim 8. günümüz azıcık göğüslerim sızlıyor birde inceden midem bulanıyor tatsız bir durum yani ağzımın içi acı gibi bu ilaçların etkisi sanırım
Bende grip oldum..hersey hastalikla belirtiler birbirine girdi :) bugun biraz belim agriyor..gigusker zaten hep şiş ve aciyor....kasiklarimda batmalar devam ediyor...dun gece adet olucam gibi agrim oldu..adet gunum yarin, bakalım ne olacak
benim 3. gün embriyosu . 9. gün aşam idrarda çok koyu kırmızı 2. çizgi çıktı. 12. gün 356 çıktı knda . bana 4 embriyo konmuştu tek bebek tuttu.
benim 8.gün idrarda tam 40 dakika sonra çooook silik çıktı aynı gün değerim 56 idi.yarın kan ver istersen sonuç seni şaşırtabilirYarım saat sonra silik 2.cizgiyi gordum sizce gecerlimidir..teste 20 dk sonrası gecersiz diyor. .......arastirdim..bu sekilde gorupte hamile olanda var olmayanda var...ne dusunecegimi bilmiyorum
Kan testini P.tesi yaptiricam erken yaptirmaya korkuyorum cnm.....adet olacakmisim gibi yanmam var..cok korkuyorum olmadi diye...senin belirtin nelerdi cnmbenim 8.gün idrarda tam 40 dakika sonra çooook silik çıktı aynı gün değerim 56 idi.yarın kan ver istersen sonuç seni şaşırtabilir
benim ki 5. gün embriyosuydu kasık ağrısı oldu bol bol.gece bile uyandırıyodu.gaz inanılmazdı.8 aylık hamile gibiydi karnım nefes bile alamıyordum.iştahım çok açıldı bi de her bulduğum yerde uyumaya başlamıştım.umarım bebişin yoldadır korkmaKan testini P.tesi yaptiricam erken yaptirmaya korkuyorum cnm.....adet olacakmisim gibi yanmam var..cok korkuyorum olmadi diye...senin belirtin nelerdi cnm
benim ki 5. gün embriyosuydu kasık ağrısı oldu bol bol.gece bile uyandırıyodu.gaz inanılmazdı.8 aylık hamile gibiydi karnım nefes bile alamıyordum.iştahım çok açıldı bi de her bulduğum yerde uyumaya başlamıştım.umarım bebişin yoldadır korkma
Umarım dedigin gibidir.....benimde kasık agrim daha cok batma cok oluyor ....adet olucam zaman midemde kasıklarımda yanma olurdu, bugun yine oyle oldu adet oldum olucam gibiyim.normalde yarın gunum......umarım bunlar normaldirbenim ki 5. gün embriyosuydu kasık ağrısı oldu bol bol.gece bile uyandırıyodu.gaz inanılmazdı.8 aylık hamile gibiydi karnım nefes bile alamıyordum.iştahım çok açıldı bi de her bulduğum yerde uyumaya başlamıştım.umarım bebişin yoldadır korkma
Cnm cok sevindim hayırlı olsun....benimde 17.30 da hafif pembemsi akintim oldu daha gelmedi..cok korkuyorum. ..Kizlar ben bugün idrarda silik pozitifi gordum kan verdim 45 çıktı 3. Gun embriyosu bugün 9. Günümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?