3.gün embriyosunda 10.gün idrar testi

Tesekkur ederim 🙏 🙏

Sizinde hamileliğiniz hayirli olsun sağlicakla kucağınıza alın inşallah 🙏

Yorum yazan arkadaşların coğu hamile.Hepinize çok güzel bir hamilelik diliyorum. Darısıda biz uğraşanların başına insallah :)
Amiin canım insAllah çok sağol darısı sana ve tüm isteyenlere olsun insAllah 🙏

maşallahhhh maşallahhhh
gözün aydın olsun canım sağlıkla dogsun inşallahhh bebegın
darısı isteyen olmayan herkese inşallahh

Kizlar merhaba, benim sonucum çıktı. NEGATİF :( benim size tavsiyem benim gibi gününden önce idrar testi yapıpta boşa ümitlenmeyin pozitifi görünce. Doktorum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayi yalanci pozitif olabileceğini söyledi.

Kizlar merhaba, benim sonucum çıktı. NEGATİF :KK43: benim size tavsiyem benim gibi gününden önce idrar testi yapıpta boşa ümitlenmeyin pozitifi görünce. Doktorum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayi yalanci pozitif olabileceğini söyledi.
[/QUOTEcanim uzulup yipratma kendini Hayirlisi degilmis oyle dusun ikinciye sapasaglam tutunur insallahhhhh🤲🤲🤲

Kizlar merhaba, benim sonucum çıktı. NEGATİF :KK43: benim size tavsiyem benim gibi gününden önce idrar testi yapıpta boşa ümitlenmeyin pozitifi görünce. Doktorum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayi yalanci pozitif olabileceğini söyledi.
Çok üzüldüm canım. Pozitifi görüp negatif almak daha da üzücü olmuştur. Tez zamanda kucağın dolay inşallah. Şu mübarek ramazanın cuması hürmetine.

Yaa canım benim 😔 İnsAllah hayırlı zamanda çok bekletmeden gelir meleğin 🙏 Hayırlısı böyleymiş canım üzülme

GÜNCELLEME
Son test; 11.günümEki Görüntüle 2268569
- - -
Kizlar selam,bugün 10.günüm.İdrar testini ilk yaptiğimda tek cizgiydi.Aradan 10 dk geçince aşağıdaki şekilde değisti. Yani bu test negatif mi veya bozuk mu anlayamadım. Normalde test tarihim 14.gündü erken mi yaptım? Aranızda idrarda negatifi görüp pozitif sonuç alan var mı? Umudumu kesmeli miyim :KK43:
Benimde böyleydi ve 1 hafta sonra kan tahlili yapınca 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Back
X