Çok sağolunBenim 5.gün tutmadı,2 kez transfer olmuştum 5.gün dondurulmuşlarla.3.gün taze transfer ile kızım kucağımda çok şükür.Allah sizlere de nasip etsin.
Çok teşekkür ederim:) her zaman dua ederim buradaki arkadaşlara da.çok zorlu bir yol.umarım bu defa çok güzel sonuçlar,iyi haberlerinizi bekliyoruzÇok sağolunAllah bağışlasın umarım bizlerede nasip olur bu seferkide donmuş embryo transferi olacak inşallah tutar
Çok teşekkür ederim:) her zaman dua ederim buradaki arkadaşlara da.çok zorlu bir yol.umarım bu defa çok güzel sonuçlar,iyi haberlerinizi bekliyoruz
Rica ederim canım Allah yüzünü güldürür karnını bebislerle doldurur inşallahRabbim ikizlerini sana bağışlasınÇok sevindim böyle yazman eminim burda bi çok arkadaşa umut oluyor rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin IsikOlsun
Canim bebisini hayirla kucagina al insallahİlki 3.gün embriyosu taze transferdi tutmadi. İkincisi 3.gün dondurulmuş embriyo idi. Ve tuttu. Hemsire bana dondurulmuş embriyonun tutma şansının biraz daha yüksek olduğunu gösteren bazı çalışmalar var demişti.
Sagol canim insallah sende pozitif sonucunu alırsın.Bence agrıya belirtiye falan hiç takılma kimisinin belirtisi oluyor negatif çıkıyor kimisinin hic belirtisi olmuyor pozitif oluyor. Yani bunlar birazda psikolojiye bakiyor. Ilk transferde her saniye her an düşündüm karnimi sevdim hep sonuc negatif olunca yikildim. 2.sinde transferden sonra kampa bile gidip cadirda kaldim eğil kalk falan o kadar umutsuzdum ki hiç düşünmedim,otobüsle işe gidip geldim hep bozuk yollarda hoplaya zıplaya ayakta.Sonuç pozitif oldu. Yani akışına bırak bence herşeyi.Elbet kavusacaksin bebeğine insallah :)Canim bebisini hayirla kucagina al insallahbenimde transferin 7.gunu dune kadar sancim vardi adet olacak gibi hatta cok fazlaydi ama bugun yok bir agri umutsuzluga kapilmali miyim agrimin gecmis olmasi olumsuz bi durum mu
Ay insallah canim agzindan bal damliyorSagol canim insallah sende pozitif sonucunu alırsın.Bence agrıya belirtiye falan hiç takılma kimisinin belirtisi oluyor negatif çıkıyor kimisinin hic belirtisi olmuyor pozitif oluyor. Yani bunlar birazda psikolojiye bakiyor. Ilk transferde her saniye her an düşündüm karnimi sevdim hep sonuc negatif olunca yikildim. 2.sinde transferden sonra kampa bile gidip cadirda kaldim eğil kalk falan o kadar umutsuzdum ki hiç düşünmedim,otobüsle işe gidip geldim hep bozuk yollarda hoplaya zıplaya ayakta.Sonuç pozitif oldu. Yani akışına bırak bence herşeyi.Elbet kavusacaksin bebeğine insallah :)
Hayırlısı olsun inşallah. Taze transfer mi idiBenimde 3. Gün 8 hucreli birinci kalite embriyoydu şükür hamileyim suan
Tesekkurler darısı isteyen herkese inş. Taze tutmadı cok yumurta toplandıgı için. 2 ay sonra dondurulmus denedik o tuttuHayırlısı olsun inşallah. Taze transfer mi idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?