3.gün embriyosuyla hamile kalanlar varmı arkadaşlar ?

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Benim ilki 3.gündü tutmadı gene 3.gün olacak 5.gün daha mı çok tutuyor 3.gün olup pozitifi görenler kimler ?

Benim 5.gün tutmadı,2 kez transfer olmuştum 5.gün dondurulmuşlarla.3.gün taze transfer ile kızım kucağımda çok şükür.Allah sizlere de nasip etsin.

Benim 5.gün tutmadı,2 kez transfer olmuştum 5.gün dondurulmuşlarla.3.gün taze transfer ile kızım kucağımda çok şükür.Allah sizlere de nasip etsin.
Çok sağolun Allah bağışlasın umarım bizlerede nasip olur bu seferkide donmuş embryo transferi olacak inşallah tutar

Çok sağolun Allah bağışlasın umarım bizlerede nasip olur bu seferkide donmuş embryo transferi olacak inşallah tutar
Çok teşekkür ederim:) her zaman dua ederim buradaki arkadaşlara da.çok zorlu bir yol.umarım bu defa çok güzel sonuçlar,iyi haberlerinizi bekliyoruz

Bende Mart ayında dondurulmuş 3. Gün embryosu ile ilk transferimi olucam rabbim hepimize bu yolda yardım etsin mommm

Benim ilk denemem 5. Gün embriyosuydu tutmadı. İyi kaliteydi.
2. Denemem 3. Gün embriyosuydu tuttu. Ama düşükle sonuçlandı. Orta kaliteydi.
3. Denemem yine 3. Gün embriyosuydu yine tutmadı. Bunların hepsi taze transferdi.
4. Denemem 5. Gün embriyosu dondurulmuş olacak. Nasıl olacak bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz

Rabbim gönlüne göre versin insallah

Canım ben 3 defa tüp bebek yaptım ilki 3 gün embriyosuydu tutu sonra dengesiz hareket ettiğimde dolayı 1 aylıkken dusuk oldu 2. Si 5 gün embriyosuydu tutmadı ve son olarak 3 denemem yine 3 gün embriyosuydu ikizlerim oldu diyeceğim o ki 3 gün ebriyosu bana göre başarı şansı daha yüksek

Rabbim ikizlerini sana bağışlasın Çok sevindim böyle yazman eminim burda bi çok arkadaşa umut oluyor rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin IsikOlsun

İlki 3.gün embriyosu taze transferdi tutmadi. İkincisi 3.gün dondurulmuş embriyo idi. Ve tuttu. Hemsire bana dondurulmuş embriyonun tutma şansının biraz daha yüksek olduğunu gösteren bazı çalışmalar var demişti.

Canim bebisini hayirla kucagina al insallah benimde transferin 7.gunu dune kadar sancim vardi adet olacak gibi hatta cok fazlaydi ama bugun yok bir agri umutsuzluga kapilmali miyim agrimin gecmis olmasi olumsuz bi durum mu

Canim bebisini hayirla kucagina al insallah benimde transferin 7.gunu dune kadar sancim vardi adet olacak gibi hatta cok fazlaydi ama bugun yok bir agri umutsuzluga kapilmali miyim agrimin gecmis olmasi olumsuz bi durum mu
Sagol canim insallah sende pozitif sonucunu alırsın.Bence agrıya belirtiye falan hiç takılma kimisinin belirtisi oluyor negatif çıkıyor kimisinin hic belirtisi olmuyor pozitif oluyor. Yani bunlar birazda psikolojiye bakiyor. Ilk transferde her saniye her an düşündüm karnimi sevdim hep sonuc negatif olunca yikildim. 2.sinde transferden sonra kampa bile gidip cadirda kaldim eğil kalk falan o kadar umutsuzdum ki hiç düşünmedim,otobüsle işe gidip geldim hep bozuk yollarda hoplaya zıplaya ayakta.Sonuç pozitif oldu. Yani akışına bırak bence herşeyi.Elbet kavusacaksin bebeğine insallah :)

Ay insallah canim agzindan bal damliyor

Kızlar selam benim de transferim oldu beklemedeyim 3.gun embriyosu 2 tane konuldu. Benim 12.gun haftasonuna geldi burda da acildir test yapmadılar o yüzden pazartesiyi bekliyorum ama ben evde ıdrar testi yaptım 12.gun çıkmadı sizce olmamış midir ilk denemem

Benimde 3. Gün 8 hucreli birinci kalite embriyoydu şükür hamileyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…