Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık3 gün geciktim hayalet çizgiyi bir tek ben mi görüyorum kızlar ?
Göğüslerimin uçlarının etrafında koyu lekelenmeler ve ağrısı var. Normalde bu kadar ağrım olmazdı lekelerde ayrı tabi . Kasıklarımda belli belirsiz ağrım var. Testi adet gününde yaptım kızlar sizce bebişim geliyor mu ?
Göğüslerimin uçlarının etrafında koyu lekelenmeler ve ağrısı var. Normalde bu kadar ağrım olmazdı lekelerde ayrı tabi . Kasıklarımda belli belirsiz ağrım var. Testi adet gününde yaptım kızlar sizce bebişim geliyor mu ?