• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün geciktim. neler oluyor

Mayssaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
13
4
1
26
Merhaba, normalde döngüm 26 günde bir oluyor ancak bugün tam 3 gün gecikti. (normalde gecikme yaşamam ama geçen ay kimyasal geçirdim. ancak geçen ay tam regl günümde adet oldum ve her zamanki gibi 6 gün sürdü)
bu ay da gebelik beklentim var 3 gün gecikmesi beni umutlandırıyor ama testim negatif. (hiç erken gebelik testi yapmadım yani predictor yapmadım)
acaba sonradan pozitife dönen var mı benimle aynı şeyleri yaşayan

Merhaba, normalde döngüm 26 günde bir oluyor ancak bugün tam 3 gün gecikti. (normalde gecikme yaşamam ama geçen ay kimyasal geçirdim. ancak geçen ay tam regl günümde adet oldum ve her zamanki gibi 6 gün sürdü)
bu ay da gebelik beklentim var 3 gün gecikmesi beni umutlandırıyor ama testim negatif. (hiç erken gebelik testi yapmadım yani predictor yapmadım)
bakacak kimse yok mu

Kimyasaldan sonra belki düzenin değişmiştir birde mevsim geçişi bi kaç gün daha gecikirse test ver
Benim 12.gun gecikmem hic pozitif görmedim daha oluyor galiba bazen ilkndefa geciktim bende bazi forumlarda 15 gunden sonra ogrenmisler onu bekliyorum

Kimyasaldan sonra 40. Gün regl oldum 31de gelirdi genelde hormonsal olarak normalmis gecikme olabilirmiş seninki de gecikme olabilir canım

Kimyasaldan sonra döngü bozuluyor ama bir kaç gün bekleyip test yaparsanız doğru sonuç alırsınız

Back
X