- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Madem ayse den hoslaniyordu sizinle neden beraberdi . Olayı sordugunuzda tatmin edici bir cevap da vermemiş .Yani kafaya taktiginiza gore hala hisleriniz devam ediyor.Kesin ayrılmaya kararliysaniz bir sekilde zamanla alisacaksiniz.Selamlar hanımlar.
Konuyu hiç mi hiç uzatmayacağım.
2 yıllık ilişkimi 3 gün önce bitirdim. Sebebini özetleyecek olursak 1 yıl önce 1,5 aylık ayrı kaldığımız bir dönem olmuştu. Aynı bölümde okuduğu bir kız var, adı Ayşe olsun. Ayrı kaldığımız dönemde bu Ayşeye instagramdan ulaşmış. İşte seni rüyamda gördüm nasılsın falan yazmış. ( ben mesajları okumadım kendisi bana anlattı ) Birlikteliğimiz boyunca öğrenci evine kalmaya falan gittiğimde arkadaşları şakayla karışık Ayşe Ayşe Ayşe diye erkek arkadaşımın üzerine oynarlardı. Ama zaten kız arkadaşlarının aralarında sevgilisi olmayan tek kişi Ayşe olduğu için, bende kıskanç olduğum için falan yaptıklarını düşünürdüm. Ve gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere; 3 gün önce esti ve mailine girdim. Bi baktım 2017 yılında kendine Ayşenin fotoğrafını yollamış…
kafamda parçaları birleştirdim ve bitti. Yok efendim beni çok seviyormuşta, o fotoğrafın oraya nasıl geldiğinden haberi yokmuşta bilmem neymiş.
Konunun bu kısmı için yorum yapabilirsiniz elbette ama asıl sormak istediğim bu değil.
O günden beri uyku düzenim bozuldu. Hiç uyuyamıyorum desem yeridir. Kendimi gecenin bi yarısı zorla uyutuyorum sabahın kör saatinde kalkıyorum. Ayrılık öncesindeki o güzel uykumdan eser yok. Bu duruma nasıl çare bulabilirim, siz buna benzer bir süreçte böyle bir şey yaşadınız mı ? Ne yapmalıyım ?
Ne demek o fotoğrafın oraya nereden geldiğini bilmiyorum ? Evet böyle böyle böyle işin aslı dese bu hale gelmemiş olurdum belki de. Hislerimden ziyade alışkanlıkların verdiği bir şey heralde. Bir de hayal kırıklığı.Madem ayse den hoslaniyordu sizinle neden beraberdi . Olayı sordugunuzda tatmin edici bir cevap da vermemiş .Yani kafaya taktiginiza gore hala hisleriniz devam ediyor.Kesin ayrılmaya kararliysaniz bir sekilde zamanla alisacaksiniz.
Bitki çayı iyi fikir gibi geldi, bugün itibariyle denemeye baslayayım. 2 gün sonrada uzun yola çıkacağım. 3000 km küsür yolu kullanacak tek şoför benimasmr videoları + bitki çayı =
Sizi anlıyorum kurulan hayaller var tabiki siz ayrılmak istediginizde hemde elle tutulur bir nedeniniz var karsidaki kisi buna tepkisiz kalip tamam mi dedi yoksa sizi ikna etmeye çalıştı mı vazgeçirmek için tutumu çok önemli bu aşamadaNe demek o fotoğrafın oraya nereden geldiğini bilmiyorum ? Evet böyle böyle böyle işin aslı dese bu hale gelmemiş olurdum belki de. Hislerimden ziyade alışkanlıkların verdiği bir şey heralde. Bir de hayal kırıklığı.
Bence o zaman şimdi başlamayın gideceğiniz yere varınca başlayın derimBitki çayı iyi fikir gibi geldi, bugün itibariyle denemeye baslayayım. 2 gün sonrada uzun yola çıkacağım. 3000 km küsür yolu kullanacak tek şoför benim
Ayrı kaldığınız dönemde mi oldu bunlar. eğer öyleyse bu aldatmaya girmezSelamlar hanımlar.
Konuyu hiç mi hiç uzatmayacağım.
2 yıllık ilişkimi 3 gün önce bitirdim. Sebebini özetleyecek olursak 1 yıl önce 1,5 aylık ayrı kaldığımız bir dönem olmuştu. Aynı bölümde okuduğu bir kız var, adı Ayşe olsun. Ayrı kaldığımız dönemde bu Ayşeye instagramdan ulaşmış. İşte seni rüyamda gördüm nasılsın falan yazmış. ( ben mesajları okumadım kendisi bana anlattı ) Birlikteliğimiz boyunca öğrenci evine kalmaya falan gittiğimde arkadaşları şakayla karışık Ayşe Ayşe Ayşe diye erkek arkadaşımın üzerine oynarlardı. Ama zaten kız arkadaşlarının aralarında sevgilisi olmayan tek kişi Ayşe olduğu için, bende kıskanç olduğum için falan yaptıklarını düşünürdüm. Ve gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere; 3 gün önce esti ve mailine girdim. Bi baktım 2017 yılında kendine Ayşenin fotoğrafını yollamış…
kafamda parçaları birleştirdim ve bitti. Yok efendim beni çok seviyormuşta, o fotoğrafın oraya nasıl geldiğinden haberi yokmuşta bilmem neymiş.
Konunun bu kısmı için yorum yapabilirsiniz elbette ama asıl sormak istediğim bu değil.
O günden beri uyku düzenim bozuldu. Hiç uyuyamıyorum desem yeridir. Kendimi gecenin bi yarısı zorla uyutuyorum sabahın kör saatinde kalkıyorum. Ayrılık öncesindeki o güzel uykumdan eser yok. Bu duruma nasıl çare bulabilirim, siz buna benzer bir süreçte böyle bir şey yaşadınız mı ? Ne yapmalıyım ?
Bitki çayı iyi fikir gibi geldi, bugün itibariyle denemeye baslayayım. 2 gün sonrada uzun yola çıkacağım. 3000 km küsür yolu kullanacak tek şoför benim
İkna etmeye çalıştı ama o fotoğraf nerden gelmiş bilmiyorum senden başkasını sevmedim sevmiyorum diyerek. Dün sabahta mesaj attı en son, bugün akşam tekrar işe gitcem yarın oradayım diye. Gece de napıyosun yazmış. Çabası ve acısı 3 günde azalıyor muhtemelen. Üstelik haksız. İyi ki bitmiş o zaman diyorum.Sizi anlıyorum kurulan hayaller var tabiki siz ayrılmak istediginizde hemde elle tutulur bir nedeniniz var karsidaki kisi buna tepkisiz kalip tamam mi dedi yoksa sizi ikna etmeye çalıştı mı vazgeçirmek için tutumu çok önemli bu aşamada
Zaten aldatmamış da konu sahibinin düşüncesi; Ayşe platonik ya da eski aşkı galiba, hani herkes biliyor bunu ve çocuğa Ayşe Ayşe diye takılıyorlar. Ya da zamanında çocuk Ayşe'ye adım atmış o da istememiş olabilir. Konu sahibi bunu kaldıramıyor ben öyle anladımAyrı kaldığınız dönemde mi oldu bunlar. eğer öyleyse bu aldatmaya girmez
Vicdan da yapıyor olabilir en iyisi biraz zamana bırak en azından çabası var mı görürsün kendini de dinlemiş olursun duygularını vs.İkna etmeye çalıştı ama o fotoğraf nerden gelmiş bilmiyorum senden başkasını sevmedim sevmiyorum diyerek. Dün sabahta mesaj attı en son, bugün akşam tekrar işe gitcem yarın oradayım diye. Gece de napıyosun yazmış. Çabası ve acısı 3 günde azalıyor muhtemelen. Üstelik haksız. İyi ki bitmiş o zaman diyorum.
Ne kadar zamanlaHenüz çok yeni, böyle olması da çok normal. Zamanla düzelecektir zaten :)
Eğer ben sadece fotoğrafı görseydim umursamazdım. 2017 nerde 2019 nerde. Sonuçta vi ilişkileride olmamış. İnsan birinden etkilenebilir hoşlanabilir. Ama biz geçen yıl ayrı kaldığımızda madem o kıza “ seni rüyamda gördüm nasılsın “ yazabiliyor demek ki aklının bi köşesinde o var. Eee ya kız yüz verseydi ??? O zaman nolcaktı ??Zaten aldatmamış da konu sahibinin düşüncesi; Ayşe platonik ya da eski aşkı galiba, hani herkes biliyor bunu ve çocuğa Ayşe Ayşe diye takılıyorlar. Ya da zamanında çocuk Ayşe'ye adım atmış o da istememiş olabilir. Konu sahibi bunu kaldıramıyor ben öyle anladım
Haksız ya, ondan zoruna gitti diye düşündüm bende.Vicdan da yapıyor olabilir en iyisi biraz zamana bırak en azından çabası var mı görürsün kendini de dinlemiş olursun duygularını vs.
Ne kadar sürdü peki ? Benim böyle bir ayrılık yaşamadığım 5 yıldan fazla oldu.Hepimiz bu acıları bu zamanları yaşadık bende bir ara 24 saat uykusuz kalıyordum calisiyorumda sadece kahveyle ayakta durabiliyordum .gececek zaman sabır dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?