- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.731
- 133
- 35
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Bu kişiden kişiye değişir, normal bir ayrılık olmamış, şok yaşamışsın ama zamanla toparlayacaksın, hep böyle kalmayacakNe kadar zamanlaböyle çok zor, normal yaşantıma dönmek istiyorum…
Evet benden çok önce. Zaten mesele fotoğraf olsaydı umursamazdım. 1-2 gün bana neden yalan söyledin diye söylenirdim o kadar. Ama geçen yıl eylülde ayrıldık ve o dönemde 1,5 ay ayrı kaldık. Bu kıza gidip “ seni rüyamda gördüm nasılsın “ yazmış ve öyle biraz sohbet etmişler. E kız yüz verseydi nolcaktı ? Gel görüşelim deseydi ??? Nolcaktı o zaman ?yalnız 2 senelik bir ilişkiniz varsa 2017 sizden önce olmuyor mu?
yani sizden önce yollamış o fotoğrafı kendine?
Nasıl ki iyi günlerinin mutluluğunu yasiyorsan acını da yaşıyorsun işte . Kişisel gelişim kitapları da bana çok iyi gelmistiNe kadar sürdü peki ? Benim böyle bir ayrılık yaşamadığım 5 yıldan fazla oldu.
İnanır mısınız sosyalleşebileceğim kimse kalmamış hajdjdsjs nereden başlayacağım o işe bilemiyorum.Bu kişiden kişiye değişir, normal bir ayrılık olmamış, şok yaşamışsın ama zamanla toparlayacaksın, hep böyle kalmayacakAklını dağıtacak şeylerle ilgilen, sosyalleş, başka başka uğraşlar edin kendine. Zaman en kuvvetli ilaç, biraz sabret sonra ne uykusuzluğun kalacak, ne kalp ağrın.
İnanırım, oluyor öyleİnanır mısınız sosyalleşebileceğim kimse kalmamış hajdjdsjs nereden başlayacağım o işe bilemiyorum.
Evet benden çok önce. Zaten mesele fotoğraf olsaydı umursamazdım. 1-2 gün bana neden yalan söyledin diye söylenirdim o kadar. Ama geçen yıl eylülde ayrıldık ve o dönemde 1,5 ay ayrı kaldık. Bu kıza gidip “ seni rüyamda gördüm nasılsın “ yazmış ve öyle biraz sohbet etmişler. E kız yüz verseydi nolcaktı ? Gel görüşelim deseydi ??? Nolcaktı o zaman ?
Evet. Siz ne çıkardınız bu hikayeden ? Sizce orada yıllar önce fotoğrafını bulmam ve geçen yıl kıza seni rüyamda gördüm yazmış olması falan bunları bağdaştırmam manasız mı yani ? Düşüncelerinize ihtiyacım var.ya bilemedim
neden ara verdiniz mesela?
yani ben çocukta çok aman aman bi hata göremedim açıkçası
bariz aldatma da diyemeyiz bence.
siz hala o kızı düşündüğünü mü düşünüyorsunuz
Deneyeceğimİnanırım, oluyor öylesohbetini sevdiğiniz arkadaşlarınız vardır yine de, bir kaç tanesine “canım nasılsın? Müsait bir zamanda bi kahve içelim, bayadır görüşemiyoruz.” tarzında bir şey yazıp oradan başlayabilirsiniz.
Ben de platonik olduğunu düşünüyorum, kızın fotoğrafını kendine yollamasından bunu anladım.
Evet. Siz ne çıkardınız bu hikayeden ? Sizce orada yıllar önce fotoğrafını bulmam ve geçen yıl kıza seni rüyamda gördüm yazmış olması falan bunları bağdaştırmam manasız mı yani ? Düşüncelerinize ihtiyacım var.
Üstelik düşünsenize, bizim fotoğrafımızı kaldırıp bu kıza yazıyor. Ne duruma düşmüş oldum…ben de onu düşündüğünü düşünürdüm ama
ayrılır mıydım bilemiyorum
hiç böyle benden önce bariz sevdiği olan biriyle sevgili olmadım açıkçası.
Zaten o ikisinin ilişkisi olmamış ki size dönmüş
aslında bütün bu olanlarda açıkçası tek canımı sıkan tüm arkadaşlarının da bu durumu bilmesi ve utanmadan sizin yanınızda kızın ismini söylemeleri... İnanın bu tarz bir olay yaşanmamış olsaydı derdim ki ayrılmanız yalnış.
Ama arkadaşlarının tutumu benim de canımı sıktı.
Ay çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beniGeçmiş olsun öncelikle. Ne uyku çayı nede başka bişey kar etmez. Klasik olaval ama zaman gerekecek. Irtalam bir süre verirsek 1.5 2 hafta içinde daha iyi uyursun bir ay sonrada günlük rutinini etkikeyecek durumlar ortadan kalkar. Normal bi süreç kafanda deli sorular var. Ama kendine öncrlikle aoru sorup cevap verme asla. Bundan böyle şundan şöyle oldu deme. İçinde huzursuzluk varmış bitimişsin iyi yapmışssın. Cevaplayamadıpın sorular bi süre sonra anlamsızlaşacak merak etme. 2 3 hafta içinde herşey normale döner
Bende böyle düşünüyorum. Bana gelmenin tek sebebi onunla ihtimalinin olmamasından dedim. Diyebileceğim her şeyi dedim aslında. Seni sevmiyorum, artık naptığın umrumda değil, 50 kişiyle birden birlikte olsan içimde yaprak kımıldamaz dedim.Bende böyle düşündüm. Arkadaşlarının da ayşe ayşe diye dalga geçmesi bu yüzden hepsi biliyor. Şu anda yalvarması da ayşe ile olma ihtimalininin olmamasından.
Eğer ben sadece fotoğrafı görseydim umursamazdım. 2017 nerde 2019 nerde. Sonuçta vi ilişkileride olmamış. İnsan birinden etkilenebilir hoşlanabilir. Ama biz geçen yıl ayrı kaldığımızda madem o kıza “ seni rüyamda gördüm nasılsın “ yazabiliyor demek ki aklının bi köşesinde o var. Eee ya kız yüz verseydi ??? O zaman nolcaktı ??
Yani kıza durup dururken seni rüyamda gördüm neden yazılır ki arkadaşça olduğunu sanmıyorum.ya da bi an boşluğuna geldi.size hisleri yoğun olsaydı bu şekilde yazmazdi.kusura bakmayın sinir oldum.Eğer ben sadece fotoğrafı görseydim umursamazdım. 2017 nerde 2019 nerde. Sonuçta vi ilişkileride olmamış. İnsan birinden etkilenebilir hoşlanabilir. Ama biz geçen yıl ayrı kaldığımızda madem o kıza “ seni rüyamda gördüm nasılsın “ yazabiliyor demek ki aklının bi köşesinde o var. Eee ya kız yüz verseydi ??? O zaman nolcaktı ??
Sizi çok iyi anlıyorum. Öncelikle ister istemez psikolojiniz etkilenmiş durumda. Yani uyuyamamanız çok normal. Kendinize biraz zaman verin. Zamanla bu olayı sindirdikçe her şey normale dönecek. Hakkınızda hayırlısı olsunSelamlar hanımlar.
Konuyu hiç mi hiç uzatmayacağım.
2 yıllık ilişkimi 3 gün önce bitirdim. Sebebini özetleyecek olursak 1 yıl önce 1,5 aylık ayrı kaldığımız bir dönem olmuştu. Aynı bölümde okuduğu bir kız var, adı Ayşe olsun. Ayrı kaldığımız dönemde bu Ayşeye instagramdan ulaşmış. İşte seni rüyamda gördüm nasılsın falan yazmış. ( ben mesajları okumadım kendisi bana anlattı ) Birlikteliğimiz boyunca öğrenci evine kalmaya falan gittiğimde arkadaşları şakayla karışık Ayşe Ayşe Ayşe diye erkek arkadaşımın üzerine oynarlardı. Ama zaten kız arkadaşlarının aralarında sevgilisi olmayan tek kişi Ayşe olduğu için, bende kıskanç olduğum için falan yaptıklarını düşünürdüm. Ve gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere; 3 gün önce esti ve mailine girdim. Bi baktım 2017 yılında kendine Ayşenin fotoğrafını yollamış…
kafamda parçaları birleştirdim ve bitti. Yok efendim beni çok seviyormuşta, o fotoğrafın oraya nasıl geldiğinden haberi yokmuşta bilmem neymiş.
Konunun bu kısmı için yorum yapabilirsiniz elbette ama asıl sormak istediğim bu değil.
O günden beri uyku düzenim bozuldu. Hiç uyuyamıyorum desem yeridir. Kendimi gecenin bi yarısı zorla uyutuyorum sabahın kör saatinde kalkıyorum. Ayrılık öncesindeki o güzel uykumdan eser yok. Bu duruma nasıl çare bulabilirim, siz buna benzer bir süreçte böyle bir şey yaşadınız mı ? Ne yapmalıyım ?
Ayrılıklarda böyle travmalar olabilir ben de boşandığım dönemde 1 ay kadar uyuyamamıştım, bir süre sonra geçiyor merak etmeyin. Ayrıca eski sevgilinizin de Allah cezasını versin.Selamlar hanımlar.
Konuyu hiç mi hiç uzatmayacağım.
2 yıllık ilişkimi 3 gün önce bitirdim. Sebebini özetleyecek olursak 1 yıl önce 1,5 aylık ayrı kaldığımız bir dönem olmuştu. Aynı bölümde okuduğu bir kız var, adı Ayşe olsun. Ayrı kaldığımız dönemde bu Ayşeye instagramdan ulaşmış. İşte seni rüyamda gördüm nasılsın falan yazmış. ( ben mesajları okumadım kendisi bana anlattı ) Birlikteliğimiz boyunca öğrenci evine kalmaya falan gittiğimde arkadaşları şakayla karışık Ayşe Ayşe Ayşe diye erkek arkadaşımın üzerine oynarlardı. Ama zaten kız arkadaşlarının aralarında sevgilisi olmayan tek kişi Ayşe olduğu için, bende kıskanç olduğum için falan yaptıklarını düşünürdüm. Ve gelelim dananın kuyruğunun koptuğu yere; 3 gün önce esti ve mailine girdim. Bi baktım 2017 yılında kendine Ayşenin fotoğrafını yollamış…
kafamda parçaları birleştirdim ve bitti. Yok efendim beni çok seviyormuşta, o fotoğrafın oraya nasıl geldiğinden haberi yokmuşta bilmem neymiş.
Konunun bu kısmı için yorum yapabilirsiniz elbette ama asıl sormak istediğim bu değil.
O günden beri uyku düzenim bozuldu. Hiç uyuyamıyorum desem yeridir. Kendimi gecenin bi yarısı zorla uyutuyorum sabahın kör saatinde kalkıyorum. Ayrılık öncesindeki o güzel uykumdan eser yok. Bu duruma nasıl çare bulabilirim, siz buna benzer bir süreçte böyle bir şey yaşadınız mı ? Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?