- 14 Ağustos 2024
- 396
- 62
- 13
- 25
- Konu Sahibi ipek prenses
-
Evet var bende 2 güne çatlama gördümpko var mı benimde aynı oldu iki gün sonra çatlamayı gördüm
Bizde 3 günü değerlendirdik çatlamayıda değerlendirdik inşAllah tutarSadece yumurtlamadan önce tek bir kez ilişki oldu pek umudum yok sizin belki tutar
Haber aldığınızda buraya yazalım olur mu benim son adetim 24 şubat bakalım hayırlısıBizde 3 günü değerlendirdik çatlamayıda değerlendirdik inşAllah tutar
Şimdi benim / 3 4 mart pikti 5 inde çatladı ne zaman test yapmalıyım arkadaşım?Haber aldığınızda buraya yazalım olur mu benim son adetim 24 şubat bakalım hayırlısı
Şimdi benim / 3 4 mart pikti 5 inde çatladı ne zaman test yapmalıyım arkadaşım?
Bence imkansız değil çünkü canlı kalıyor zaten içerde hazırda duruyorSadece 11 de değerlendirdim başka yok benim de imkansız gibi
İnsallah hayırlısıBence imkansız değil çünkü canlı kalıyor zaten içerde hazırda duruyor
Sadece 11 de değerlendirdim başka yok benim de imkansız g
Rabbim hepimize nasip etsin gelişme olursa yazarız hayırlı haberlerİnsallah hayırlısı
Çatlamadan 14 gun sonra canımŞimdi benim / 3 4 mart pikti 5 inde çatladı ne zaman test yapmalıyım arkadaşım?
Benımde 10 ylu 11 bırı baglayan gece yumurtlama gordum ertesı gunu 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıktı bat 26 sı beklıyorumRabbim hepimize nasip etsin gelişme olursa yazarız hayırlı haberler
Aynıyız o zaman sonuçları burda paylaşalım olur muBenımde 10 ylu 11 bırı baglayan gece yumurtlama gordum ertesı gunu 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıktı bat 26 sı beklıyorum
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırızBenımde 10 ylu 11 bırı baglayan gece yumurtlama gordum ertesı gunu 4 te yaptım sılıkleşmeye başladı 12 sınde tam sılıktı bat 26 sı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?